dzisio1 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ahoj všichni .. Potřeboval bych poradit jak upravit PC větráček tak aby šel připojit normálně do zásuvky do elektriky .. Nevím jestli to taky vůbec jde .. jestli jo tak mi sem prosím hoďte nějakej návod .. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ten vetracek je na nejakech 5V .. Takze si sezen adapter na 5V a pripoj ho k tomu a je to vyresene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ten vetracek je na nejakech 5V .. Takze si sezen adapter na 5V a pripoj ho k tomu a je to vyresene.. no větráček bývá na 5v a 12v podle toho jak ho zapojíš :D nejlepší volka je ten adapter jinak bys musel si najít nějaké schematko zdroje a to bys asi určitě nedal navíc bys na to neměl nářadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzisio1 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 hm hm díky .. nebo jakej koliv menší větrák tak do 15cm v průměru ale aby měl normálně koncovku na zapojení do zásuvky .. jestli to někde prodávaj nevím .. nikde jsem nic zatím nenašel tak každý odkaz ocením. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 http://www.svet-nakupu.cz/sitovy-adapter-230v-12v-05a-6w/f-1-s-50-dp-112474/ http://www.mironet.cz/coolermaster-vetracek-oafl12e1gp-120-mm+dp89478/ to prvni je zdroj u kteryho musis ustrihnout koncovku a dat tam kably od vetraku (tusim ze cerny a cervenypodle toho jak zapojis kabely tak se ti bude vetrak tocit na jednu nebo na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dzisio1
Ahoj všichni .. Potřeboval bych poradit jak upravit PC větráček tak aby šel připojit normálně do zásuvky do elektriky .. Nevím jestli to taky vůbec jde .. jestli jo tak mi sem prosím hoďte nějakej návod .. díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.