suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 zdravim, dneska sem nahodou prisel na to ze na aukru dluzim cca 21kc... (21,3kc presneji..) takze mam dotaz jak to uhradit ... mam tam moznosti jako paysec apod. ale nwm jak to tam funguje... potom mastercard a visa.. ale to chce cislo uctu :/ potom slozenka ale prestehoval sem se takze nesedi udaje :/... takze premejslim nevite nekdo o nejakym reseni ?? diky moc :) popr. nekdo kdo by to zacvakal pres paysec a ja bych mu to dal pres paypal ?? diky :bash: jde mi spis o to abych z toho nemel nejakej postih xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Pokud Te primo nevyzadali, tak na to kasli.. Ja tam taky nejakou korunu uz X mesicu dluzim.. A dokud to nebude vice, jak 50Kc, tak jim to fakt posilat nebudu. A PaySec/PayPal fakt neberou. Slozenka nebo prevod z uctu by nemel byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Vzdyt tam mas i jejich cislo uctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Myslím, že když jim napíšeš E-mail, že ses přestěhoval, tak s tím nebude vůbec žádný problém a můžeš to poslat i tou složenkou:). Ale tou složenkou by tě to vyšlo celkem draho, takže fakt raději požádej tady někoho na foru, ať to zaplatí za tebe, jedná se o blbou dvacku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ePlatby pro eKonto PayPay PaySec ---- no mame nedavno prisla exekuce na 13k za to ze pred x lety nezaplatila dvacku... ale i tak diky mozna este pockam ale preci jen kuli cistymu svedomi :/ ---- marek > no mam i trochu jiny prohazeny meno takze bych musel menit adresu meno sem ke me kde ted bydlim a to by trvalo zase cca 14 dni chtel bych to mit z krku ted.. :/ ---- spis co me stve tak kdyz to chci zaplatit tak musim mit cislo uctu v nastaveni apod. coz ja nemam... nekdo kdo by to za me zacvakal a ja bych mu to dal pres PayPal :( ?? thx za rady btw > anonyme myslis ze este budou psat meil kde mi napisou abych zaplatil nebo to poslou rovnou ,,dal" na vyssi mista ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Platím to, až když mě vyzvou e-mailem.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 jj, urcite ti aspon trosku zaspamujou e-mail... mas PMko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 mam jiny dotaz kdyz mi napsali email ze mam uhradit 81kc jeste sem nezaplatil a ted mam 100 tak mam dat 80 nebo 100?... a od kolika penez jim tak mam platit? 100 myslim tam na tom ucte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Je to takhle. Aukro tě nenutí to platit ale nebudeš moc prodávat. Kupovat ano ale prodávání ti zablokujou do doby než to zaplatíš. A zaplaťte částka která je tam jasně napsaná, bože.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Mám taky dotaz od aukra mi přišel email za poplatky "Vyzýváme Vás k uhrazení Vašich závazků vyplývajících z posledního vyúčtování za poskytování našich služeb. Pokud nebude na náš účet provedena odpovídající platba, budeme nuceni podniknout nezbytné kroky vedoucí k úhradě našich pohledávek, včetně postoupení celé záležitosti soudu. Pokud existují jakékoliv důvody, proč Váš účet nebyl dosud srovnán, informujte nás prosím ihned pomocí Kontaktního formuláře" Měl bych to zaplatit nebo mi jenom zablokujou ůčet , nechcu stím mít ňáký problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Zaplat to, nebo ti zablokujou ucet + ti prijde dopis a budou to po tobe vymahat.. Ikdyz pujde skoro o nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Normalne se staci ridit pokyny v mailu a zaplatit to treba slozenkou na poste a nebo zajit do banky a dat jim to na ucet...:roll: Nic sloziteho , pokud to nejaky decko tady nechape , myslim ze neni problem rict rodicum a urcite vam pomuzou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Dobre no tak to teda zaplatim romeno ja nerikal nic o tom ze to neumim zaplatit tak si to prosim nech "romeno: ja to nesmeroval primo na tebe " "Jarbi: pohoda " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.