Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

aukro - dotaz

suchac500

Recommended Posts

zdravim, dneska sem nahodou prisel na to ze na aukru dluzim cca 21kc... (21,3kc presneji..)

takze mam dotaz jak to uhradit ... mam tam moznosti jako paysec apod. ale nwm jak to tam funguje... potom mastercard a visa.. ale to chce cislo uctu :/ potom slozenka ale prestehoval sem se takze nesedi udaje :/... takze premejslim nevite nekdo o nejakym reseni ?? diky moc :)

popr. nekdo kdo by to zacvakal pres paysec a ja bych mu to dal pres paypal ?? diky :bash:

jde mi spis o to abych z toho nemel nejakej postih xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že když jim napíšeš E-mail, že ses přestěhoval, tak s tím nebude vůbec žádný problém a můžeš to poslat i tou složenkou:). Ale tou složenkou by tě to vyšlo celkem draho, takže fakt raději požádej tady někoho na foru, ať to zaplatí za tebe, jedná se o blbou dvacku:)

Odkaz ke komentáři

ePlatby pro eKonto

PayPay

PaySec

----

no mame nedavno prisla exekuce na 13k za to ze pred x lety nezaplatila dvacku...

ale i tak diky mozna este pockam ale preci jen kuli cistymu svedomi :/

----

marek > no mam i trochu jiny prohazeny meno takze bych musel menit adresu meno sem ke me kde ted bydlim a to by trvalo zase cca 14 dni chtel bych to mit z krku ted.. :/

----

spis co me stve tak kdyz to chci zaplatit tak musim mit cislo uctu v nastaveni apod. coz ja nemam...

nekdo kdo by to za me zacvakal a ja bych mu to dal pres PayPal :( ?? thx za rady

btw > anonyme myslis ze este budou psat meil kde mi napisou abych zaplatil nebo to poslou rovnou ,,dal" na vyssi mista ? :(

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mám taky dotaz od aukra mi přišel email za poplatky

"Vyzýváme Vás k uhrazení Vašich závazků vyplývajících z posledního vyúčtování za poskytování našich služeb. Pokud nebude na náš účet provedena odpovídající platba, budeme nuceni podniknout nezbytné kroky vedoucí k úhradě našich pohledávek, včetně postoupení celé záležitosti soudu. Pokud existují jakékoliv důvody, proč Váš účet nebyl dosud srovnán, informujte nás prosím ihned pomocí Kontaktního formuláře"

Měl bych to zaplatit nebo mi jenom zablokujou ůčet , nechcu stím mít ňáký problémy

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu