mifo752 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 dá sa na dvoch psp hrať proti sebe. Napr. že ja a môj kamoš si zapneme NFS MW a budeme hrať proti sebe? a ak ano ako sa to robí?
0 houba139 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 nevim jestli to jde u NFS MW ale treba u FIFA09 si muzete proti ssobe zahrat po AD-HOC...to je si oba dva zapnete nahore tlacitko WLAN a pak date v te hre asi MULTIPLAYR a tam by melo byt AD-HOC...ale nevim ja sem tu hru nikdy nehral, ale mohlo by to takhle fungovat...;)
0 Huks-oN3 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 musite mat obaja tu istu hru a aj "miesto povodu" :lol: cize obaja napr. europsku verziu (pokial nepodporuje hra gamesharing,s takou hrou ale su obmedzene moznosti)
0 Typan Cz Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2009 ano, jde to, tady je link na topic, ve kterem sou vetsinou infrastructure hry, ale jsou tam i AD-HOC (jestli hrajete ve dvou, tak oba musite mit tu samou kopii hry), ale i GAMESHARING (kopii muze mit jen jeden) = http://console-forum.net/showthread.php?t=49698 . ve hrach je to vetsinou oznaceny multiplayer, kdyz se tam dostanes, tak si to tam uz nastavis sam.
Otázka
mifo752
dá sa na dvoch psp hrať proti sebe. Napr. že ja a môj kamoš si zapneme NFS MW a budeme hrať proti sebe? a ak ano ako sa to robí?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts