Fashion02 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Tenhle topic,jak už z názvu vyplívá,jsem založil pro hráče hry World of Warcraft.Topic slouží k tomu,aby ste tu mohli položit otázky ohledně "WoWka".:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 :angle:Refresh:angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 nic ve zlym, ale pochybuju že ti sem lidi budou psát, protože jestli maj problém s q nebo s něčim tak na to jsou odborný stránky jako wowhead ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ať žije vymejšlení post hunterských topiků že? Když si nevím rady ve wow tak použiju thottbota nebo ten wowhead ... a pokud bych chtěl vědět něco např o warcraft postavě Broxigar, hodně pochybuju že by si mě dokázal poradit a informovat mě 8) PS: nechtěl sem tenhle topic vůbec řešit ale ten refresh mě dorazil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 připadám si jako krvavý elf...co mám dělat...měl bych vyhledat odbornou pomoc? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 jestli jsi sudej level tak bys měl vyhledat trenéra :lol: jestli wow nehraješ tak to je už problém větší :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 připadáš si jako krvavej cvelf? zajdi si na RP server :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 tak problém vyřešen, ale objevil se mi jiný...už jsem se smířil s tím, že jsem krvavej elf, ale miluju vznešenou elfku a vzhledem k nesnášenlivosti našich ras bude asi její rodina proti...co s tím? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Achjo:D pochopili ste tenhle topic úplně špatně,né že sem budete psát problémy s q,ale jestli chcete poradit například s taktikou,talentama,na jakým serveru hrát,jaká rasa pro jakej class je nejlepší atd...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ja se ti tak za mesic ozvu a ty me reknes kolik si za ten mesic potkal na tomhle foru beginneru s wow ktery chteli poradit, nebo proste tech ktery chteli poradit taktiku na bosse (lol),nebo chteli poradit kde maj hrat :D ,ok? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Na wow jsou specializovany fóra :D Tohle je o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 omg myslíš že bude někdo psát zrovna sem? bych se radši kouknul na video než se tě tu vyptávat :lol: jinak dante: eni problém, jeden z vás si muže zaplatit změnu pohlaví ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Tak nic no,snaha byla:D Lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jakou konfiguraci potřebuješ na WOW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Co se třeba naučit napsaát na seznam bo na google "wow minimální konfigurace" potom kliknout na jekjkoliv odkaz a přečíst si to ?: tady to máš http://www.wowko-tbc.estranky.cz/stranka/potrebna-konfigurace-pro-wow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 System Information ------------------ Time of this report: 9/30/2009, 13:21:32 Machine name: JI-022F9CB0F2B3 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Czech (Regional Setting: Czech) System Manufacturer: Compaq System Model: Deskpro EP/SB Series BIOS: Default System BIOS Processor: Intel Pentium III, ~590MHz Memory: 256MB RAM Page File: 420MB used, 136MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Cartmen ? stačí když mam todle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Jo ale se sekáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 No tak to nevím, upřímě pochybuji že hru vůbec spustíš. A jestli jo, tak to bude totálně nehratelné (alespoň co se týče wotlk) http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21054&pageNumber=1&searchQuery=requirements A i tak bych chtěl vidět jak wow pojede na blizzardem doporučené konfiguraci. Třeba plný wintergrasp, na max detaily, v nativním rozlišení třeba 'jenom' 22" monitoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj.Mel jsem zamer pokusit se nalest nejaky AddOn,(hack na to asi nebude),KTERY V NASTAVENÍ addonu ve hre SJEDNOTÍ VICE UTOKÚ NA JEDEN KLIK NA KLÁVESNICI.(Dále nastaveni pro takovych více klikú na klávesni s dalsimi 5 útoky,"pro vyuzití na ruzné Classy treba").Tedy--po nastaveni treba 5 Spellu mi bude stacit jeden klik,a ALT užije techto 5 NÁVAZNĚ nastavenych po sobe.--(Dale možná s "auto funkcí" mozností pouziti techto 5ti,ale už treba NENÁVAZNĚ na sebe,spíše podle vzdálenosti od protivnika."myslim tim v podstatě podle spellu na COLDOWNu,pokud by byl použit").Nenasel jsem ani nic podobneho,jsem asi malej hledátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 hrál si wow 4 roky a neznáš macra? :lol: do jednoho si dáš /cast Viper sting /cast Distracting Shot /cast Arcane Shot a do druhýho třeba /cast Explossive Shot /cast Flare /cast Aspect of Monkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Ja jsem rekl ze chci Macra? Chci to v Addonu.Rozšířit o více nastavení....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 dyt macrama toho dosáhneš než nějakejma addonama. to teda potom nechápu z toho co jsi napsal co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 cau mam problem amm verzi 3.0.1 a chtel jsem jsi hodit pach 3.2.0 ale na 2% jse mi to sekne a nekdy ani nepusti prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Sekne co?Stahování nebo instalace?Pokud to stahuješ z launcheru tak si stáhni samotnej patch třeba na http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 to jsme uz skousel mam asi 3 patche a na 2% pri instalaci jse to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.