gtjarda Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ahoj ,ja jsem si stahl san andreas multiplayer ale muzu se zeptat jak tam muzu tu mapu udelat?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 hoj,mapu su neuděláš to je naprostá kravina....dole jsou kolonky favorites,internet apod klikni na internet počkej 10 min páč tam je něco přes 2222 serverů....a nebo mi napiš a já ti sem napíšu 4 servery a poradím ti jak si je tam dát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
searchmen Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mapu si nemuzes udelat ale jen wilepsit staci zajit na slowenskyho scorpika a tam si stahnout sprawnej program na to nekoho sprawnyho se zeptej on ti poradi ale bacha pujde ti to hodne z tezka ja ten program widel a muzu ti rict ze je fakt na pi%u a bes poradnyho PC aspon 4jadrem a 4gigowyma ramkama ti to powali strasne pomalu nejaky thx bych bral za radu ok:cheesygrin: jo ta stranka se jmenuje: http://www.gta.cz/san-andreas/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1n1q Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mi napiš na ciiq poradim za pár credituu 448670801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mapu si nemuzes udelat ale jen wilepsit staci zajit na slowenskyho scorpika a tam si stahnout sprawnej program na to nekoho sprawnyho se zeptej on ti poradi ale bacha pujde ti to hodne z tezka ja ten program widel a muzu ti rict ze je fakt na pi%u a bes poradnyho PC aspon 4jadrem a 4gigowyma ramkama ti to powali strasne pomalu nejaky thx bych bral za radu ok:cheesygrin: jo ta stranka se jmenuje: http://www.gta.cz/san-andreas/ searchmen hele. ses sice moc hodnej ze si mu poradil ,ale trochu slusnosti by neuskodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer123 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 napiš dom1n1qovi hraje to už přes 3 roky a umí stim fajnově poradil i mě.... a já mu za t posílám credity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
searchmen Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 searchmen hele. ses sice moc hodnej ze si mu poradil ,ale trochu slusnosti by neuskodilo. kok%t mi ani nedal thanks za takowou radu jo sory za sprostarny ale nejsou ciste sprosty jsou s procenty:D:cheesygrin::):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER: panáček mi pořát couvá co s tim v nastavení ovládání sem byl snad sto krát a nic co mám delat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.