Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

proevo -divna cara help me!!

rysinho8

Otázka

ahoj na mem starem pc a lcd ECG mi skakala pri hrani proeva 2009 takova divna cara pruhledna a vyresil sem to tim ze sem k te hre nastavil vertikalni sinchonizaci na zapnuto v nvidia control panel a ted mam novej pc s novou grafikou nvidia gts 250 1gb a novej lcd lg flatron 22' a i kdyz nastavim vertikalni synchronizaci tak mi porad tam ta cara beha nevite cim to je zkousel sem misto vga i hdmi kabel a to same ??? pls radu

stara grafika:nvidia geforce 9600gt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zkousels ovladace? Myslím tím nejnovějšší a patche na hru? A to ti dělá jen u téhle hry?

jen u ni rikam u stareho pc sem nstavil vertikalni synchronizaci u hry na zapnuto a vse ok ae ted ta cara klidne zacne i ve hre jako treba o polocase ne rovnou na zacatku!!nemuze to byt grafickou kartou?

Odkaz ke komentáři

• 0
Dělá ti to u všeho jenom u PES je to nejvíc vidět, asi si zapl v-sync špatně, podivej se pořádně!

je to divne u ostatnich her zapla neni a nedela mi to a u pro eva zacne obrazovka jakoby problikavat nepatrne jako by vlnky nepatrne jenoom u ppro eva a potom kdyz ho vypnu tak i na plose neni to treba grafikou nebo monitorem ze zitra jedu do alzy tak jestli nemam neco vzit s sebou a vymenit?

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud to dela jen u eva na ruznych grafikach a na ruznych monitorech, tak bych nehledal chybu v grafice ani monitoru.. Celkove bych to tipoval na nejakou SW zalezitost.

hele ted sem se zadiaval je to u vseho ae jenom u pro eva je to tak zretelne a u virtua tennis je to nepatrn ae stve me to cim to teda muze z hardwaru byt monitor nebo grafika? muj monitor ma jenom max obnov. frekvenci 60hz neni to malo?

Odkaz ke komentáři

• 0
Neni ta cara nahodou zhruba 1mm siroka?

nahodou je ...mas nakou radu?

a jeste sem zjistil ze celej pc tedy i pri startu pc mi problikava jakoby pulsuje nejlepse poznatelne na tmavsich podkladech treba kdyz se spousti hra nebo hraju neco co je v noci tak jakoby pulsuje obraz ale ted porad neni to nahodou monitorem nebo grafikou ja bych rekl monitor zkousel sem pripojit k pc dalsi monitor a ten jede ok!

Odkaz ke komentáři

• 0
Je to monitorem taky se mi objevil na mem LG L1953TR a pomohle jedine reklamace kde mi to vymenili za novej tak yse mi treba mesic neobjevil a pak zase jo

ano mas naprostou pravdu dosel sem do obchodu rovnou s celou krabici a se vsim jak sem to koupil a nemohl sem rici ze je rozbitej tak sem rek ze je moc malej a ze to vymenim za 23' dali mi prachy a koupil sem rovnou ten 23' a vse ok!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu