playstation3 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Ahojky všichni mam ted PS3 novej a nevim jaký si na to koupit hry (split screen/coop) Tak mi prosím nakou doporučte ale musí mít split screen... Hry které už mam: WWE SMACKDOWN VS. RAW 2008, HAZE, GT5 PROLOGUE, LITTLE BIG PLANET, M2 PACIFIC RIFT, R: FALL OF MAN, COD4, COD5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pangi Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Urcite bomberman! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Army of Two - hrajete oba na jedný horizontálně rozdělený obrazovce a hra je založená na vzájemný spolupráci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Bomberman mě vůbec nebere, a Army of Two je sice dobrá hra ale já si budu kupovat druhej díl až výjde (40th Day) takže jednička mě nák nebere..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Resistance 1,2 , BF:BC , battlefield 1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 huhla vis co znamena split screen nebo coop? bf:bc a bf1943 nemaj split screen ani coop...... jinak resistance 1 mam, a resistance 2 se chystam kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Změň si nick seš úplně mimo ty hry hraju, čemu myslíš že se říká cooperative? To co jsem uvedl jsou gamesy u kterejch si můžeš vytvořit vlastní tým. Podívej se do této tabulky mameluku: http://74.125.87.132/translate_c?hl=cs&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_video_games&prev=/search%3Fq%3Dcooperative%2Bgame%26hl%3Dcs%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26hs%3D6x5&rurl=translate.google.cz&usg=ALkJrhjruvJSFOOEsHuTUTG6nWeXZI4JNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ty si fakt debil, ja nemyslim hry u kterých si mužu vytvořit nakej pos*anej tým, ale u kterejch se dá hrát kampan ve dvou to znamená coop, nemyslim zadnej spolupráci na MP tedy COOPERATIVE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Jestli cheš vidět debila tak se podívej do zrcadla jinak se nauč vyjadřovat a dopiš si do předmětu mezinárodně pochopitelný výraz TWO-PERSON COOPERATIVE GAMES do palice ti nikdo nevidí, možná že dobře tak asi by ten pohled stál za to. Kooperativní hra je hra, kde skupiny hráčů ( "koalice"), může uplatňovat kooperativního chování, takže hra je soutěž mezi koalicemi hráčů, spíše než mezi jednotlivými hráči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Já se s tebe pos*ru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 on asi nemyslel online coop, ale offline, aby mohl hrát ve dvou na jedný TV. JInak zkusd Terminator salvation, damnation, dynasty warriors 6, left 4 dead, lego hry, marvel ultimate aliance, fantastic 4, G. I. Joe rise of Cobrra, Resident Evil 4 (ten je hodně dobrej ve dvou), spiderman friend or foe, warriors orochi 2, nebo soubojovky jako Soul calibur 4, tekken 5 dr, street fighter 4, Fight night 4, UFC 2009, Mortal kombat vs DC universe, virtua fighter 5, virtua tennis 2009, top spid 3 a to bude asi vše co znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 jojo, jinak left 4 dead neni na ps3 johny :) resident evil 4 taky ne, mozna si chtel rict resisdent evil 5, neni to tak? jinak radsi bych strilecky.... terminator salvation mam na kompu a to je celkem nuda podle me, ale jinak gi joe by mohl bejt dobrej, taky sem o nem uvazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 sorry neuvědomyl sem si to že to není i na ps3 mám i Xko a ty hry se mi pletou a měl sem na mysli RE5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 jojo jasne nic se nedeje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Burn zombie burn,WipEout HD,UT3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 burn zombie burn a me vubec nebere, UT3 mam na kompa, a wipeout hd me taky nejak nebere, ale de to, jinak jak jsem jiz psal mam radsi strilecky, tak budu rad kdyz my poradite nakou strilecku dobrou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Hele ted sem na webu našel video Rainbow Six Vegas 2 Split Screen a vypadá to celkem dobře, hrál to někdo z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnDOU Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Blacksite - Area 51 má splitscreen ne? Jinak co mám doma, co tu není psané je Motorstorm - Pacific Rift (Docela mě to bavilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ahoj, blacksite area 51 split screen nemá, a motorstorm pacific rift mam, psal sem to tam ze tuhle hru mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tak doporučujte dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 UT3, CoD5 (<-utoho sme s kamošem vydrželi dost dlouho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Mno tak jak jsem psal UT3 mě vůbec nebere, mam to na kompa a je to strašná nuda, ale jinak CoD5 mam na kompa i na PS3, druhá nej hra kterou mám....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 topic stale aktivni.. doporucujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Super Stardust HD, LBP, Sega Superstars Tennis, Resistance / 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PacBoy Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 stále aktuální - nějaké další zajimavé hry na hraní split screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.