miny10 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Cau mam problem dneska sem si prehral v PSP FW na 3.40 OE a nemuzu rozchodit wifi pripojeni nemate nekdo radu???diky za odpoved ///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 No někde jsem čet že prej pomáhá Restore Default settings... Ale to prej jen na web broswer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zipiik Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Cau mam problem dneska sem si prehral v PSP FW na 3.40 OE a nemuzu rozchodit wifi pripojeni nemate nekdo radu???diky za odpoved///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT Mno, nejaky konkretnejsi popis problemu by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 v menu psp : setings - system setings - restore defeault setings Edit : jo a jeste skus naformatovat memory stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 a co nemuzes rozchodit? ja sem to jeste nezkousel ale nevykazuje to nic neobvykleho...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Batsup Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 no ja udelal jak format tak restore default settings a ani jedno nepomohlo... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 mam 3.40 OE-A, prave som testol Wi-Fi a fakci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miny10
Cau mam problem dneska sem si prehral v PSP FW na 3.40 OE a nemuzu rozchodit wifi pripojeni nemate nekdo radu???diky za odpoved
///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts