AngerCZ Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Chtel bys se zeptat, jestli s timto nemate nekdo zkusenosti.. Vratil se mi neopravenej xbox z servisu (flash), takze bych to zkusil jeste opravit timhle zpusobem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 na internetu mas na to spoustu navodu , staci hledat . Jinak co jsem slysel je to jen docasne reseni , rrod se vetsinou tak do pul roku zas vrati :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rijak Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 zdravim, mně to po výměně teplovodivý pasty jelo cca měsíc, pak další výměna, 3 týdny..když se ten interval zkrátil na cca 3 dny, zkusil jsem horkovzdušnou pistoli a to taky nezabralo...skončilo to koupí novýho xboxe... zkušenosti ze samotný opravy..pokud neni v záruce, neni se moc čeho bát, pro mě bylo nejhorší sundat ty kříže(zpátky je nedávej, vyměň to za šroubky a matky..) co se pasty týče..zkoušel jsem i arctic cool silver(nebo jak se jmenuje..), která by měla mít ideální vlastnosti a bla bla..ale ve finále mi to přišlo jedno... a konečně finální fáze s horkovzdušnou pistolí("pro zahřátí a utažení" ovolněnejch lepenejch čipů), moc to nepřežen a pořádně chraň zbytek desky..a možná i oči:) nejlepší je zkouknout pár tutoriálů na youtube pro lepší představu, do čeho jdeš:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 hmm, tak to radsi prodam na dily... Ale diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rijak Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 ...jeste je moznost to opravit a okamzite prodat, ale to uz je na tvym svedomi, jak se s tim popere:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 to ne, takovej nejsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AngerCZ
Chtel bys se zeptat, jestli s timto nemate nekdo zkusenosti.. Vratil se mi neopravenej xbox z servisu (flash), takze bych to zkusil jeste opravit timhle zpusobem..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.