AngerCZ Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 Chtel bys se zeptat, jestli s timto nemate nekdo zkusenosti.. Vratil se mi neopravenej xbox z servisu (flash), takze bych to zkusil jeste opravit timhle zpusobem.. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 28, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 na internetu mas na to spoustu navodu , staci hledat . Jinak co jsem slysel je to jen docasne reseni , rrod se vetsinou tak do pul roku zas vrati :) Citovat
0 rijak Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 zdravim, mně to po výměně teplovodivý pasty jelo cca měsíc, pak další výměna, 3 týdny..když se ten interval zkrátil na cca 3 dny, zkusil jsem horkovzdušnou pistoli a to taky nezabralo...skončilo to koupí novýho xboxe... zkušenosti ze samotný opravy..pokud neni v záruce, neni se moc čeho bát, pro mě bylo nejhorší sundat ty kříže(zpátky je nedávej, vyměň to za šroubky a matky..) co se pasty týče..zkoušel jsem i arctic cool silver(nebo jak se jmenuje..), která by měla mít ideální vlastnosti a bla bla..ale ve finále mi to přišlo jedno... a konečně finální fáze s horkovzdušnou pistolí("pro zahřátí a utažení" ovolněnejch lepenejch čipů), moc to nepřežen a pořádně chraň zbytek desky..a možná i oči:) nejlepší je zkouknout pár tutoriálů na youtube pro lepší představu, do čeho jdeš:) Citovat
0 AngerCZ Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 hmm, tak to radsi prodam na dily... Ale diky. Citovat
0 rijak Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 ...jeste je moznost to opravit a okamzite prodat, ale to uz je na tvym svedomi, jak se s tim popere:) Citovat
0 AngerCZ Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 to ne, takovej nejsem.. Citovat
Otázka
AngerCZ
Chtel bys se zeptat, jestli s timto nemate nekdo zkusenosti.. Vratil se mi neopravenej xbox z servisu (flash), takze bych to zkusil jeste opravit timhle zpusobem..
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.