Pytel Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Tak sem si koupil PhotoFast 5400 a do toho vrazil 2x 2GB poprve mi to nacetlo tak sem je zformatoval ale ted kdyz zapnu PSP tak ji to nenacte, mozna az na 10. pokus vyndani a dani zpet :-D :-( nevite co s tím? jinak ostatni karty mi v PSP fungují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Zkusil si to zformatovat znovu? Uloz veci co na tom mas v PC a pak to zformatuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 to uz jsem delal vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 nevite co stím? v mobilu mi to funguje normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tg1 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 mas 2x2gb micro SD nebo SDHC?SDHC soupodporovany az do 4gb pod 4 jsounjen microSD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 to je jedno, fungovat to musi oboji.. mozna to zkus zformatovat znovu, primo v PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tg1 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 to neni jedno,to je kompatibilita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 zkus je zvlášť vždy naformátovat chvíli zkoušet a pak zkusit druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 to neni jedno,to je kompatibilita... moc ti neni rozumet.. kazdopadne ja mel v Photofastu treba karty 8GB+1GB a fungovalo to v pohode. hlavne je ve finale potreba zformatovat ty karty "dohromady" v tom fotofastu, rikam, udelas to treba primo v menu psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pytel
Tak sem si koupil PhotoFast 5400 a do toho vrazil 2x 2GB poprve mi to nacetlo tak sem je zformatoval ale ted kdyz zapnu PSP tak ji to nenacte, mozna az na 10. pokus vyndani a dani zpet :-D :-( nevite co s tím? jinak ostatni karty mi v PSP fungují
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts