Predem rikam ze nevim jestli je to HDD nebo konzoli (hrou zrejme ne)...
Dnes jsem si poridil novyho, zabalenyho Batmana...
Krabidku jsem rozdelal doma, disk vlozil do konzole, vse pohode...
Zacal jsem novou hru dve uvodni videa v pohoce...
Pak zacala herni cast kdy doprovazite Jokera pripoutanyho k voziku temi chodbami...Vse bylo v pohode nez se me hra asi po 10sekundach chuze sekla...Sekla se cela konzole takze jsem nemohl vyjet do Dashboardu tak jsem musel restartovat...
Zkusil jsem podruhe, dostal jsem se o kousek dal ale seklo se to znovu...
Zkusil jsem tedy vymazat Batman Save na HDD a zacal znovu dostal jsem se k casti kde poprvi potkate Killer Crocka (neno jak se jmenuje) a hra zase zamrzla...
Hra je uplne nova, neposkrabana,...
To podobny se me deje i treba u GTA, disk ma sice nejaky ten skrabanecek ale jsou to od bezneho pouzivani...GTA se me seka asi asi kazdych 10minut hrani...
Zajimavy ale je ze treba hraju GOW1 nebo GOW2 nekolik hodin v kuse a hra se nesekne ani jednou...To stejny i Turok a dalsi hry co jsem za posledni dobu hral...
Takze jsem chtel poradit cim to muze byt...Jestli knzole nebo spise HDD...
Parkrat jsem nekde cetl ze pomuze vymazat nejaka vec na HDD a hra jede v pohode...Ale mozna to bylo neco jineho...
Dekuji mockrat za rady
EDIT: Kdyz si tak vzpomenu taky jsem si koupil novy, nerozbaleny Call of Juarez BiB a za celou dobu se ani jednou nesekl...
Zrovna u nejvic ocekavany hry na kterou sem se tesil se to musi stat
Otázka
:.Dragunov.:
Cau mam problem s hrami na Xbox360...
Predem rikam ze nevim jestli je to HDD nebo konzoli (hrou zrejme ne)...
Dnes jsem si poridil novyho, zabalenyho Batmana...
Krabidku jsem rozdelal doma, disk vlozil do konzole, vse pohode...
Zacal jsem novou hru dve uvodni videa v pohoce...
Pak zacala herni cast kdy doprovazite Jokera pripoutanyho k voziku temi chodbami...Vse bylo v pohode nez se me hra asi po 10sekundach chuze sekla...Sekla se cela konzole takze jsem nemohl vyjet do Dashboardu tak jsem musel restartovat...
Zkusil jsem podruhe, dostal jsem se o kousek dal ale seklo se to znovu...
Zkusil jsem tedy vymazat Batman Save na HDD a zacal znovu dostal jsem se k casti kde poprvi potkate Killer Crocka (neno jak se jmenuje) a hra zase zamrzla...
Hra je uplne nova, neposkrabana,...
To podobny se me deje i treba u GTA, disk ma sice nejaky ten skrabanecek ale jsou to od bezneho pouzivani...GTA se me seka asi asi kazdych 10minut hrani...
Zajimavy ale je ze treba hraju GOW1 nebo GOW2 nekolik hodin v kuse a hra se nesekne ani jednou...To stejny i Turok a dalsi hry co jsem za posledni dobu hral...
Takze jsem chtel poradit cim to muze byt...Jestli knzole nebo spise HDD...
Parkrat jsem nekde cetl ze pomuze vymazat nejaka vec na HDD a hra jede v pohode...Ale mozna to bylo neco jineho...
Dekuji mockrat za rady
EDIT: Kdyz si tak vzpomenu taky jsem si koupil novy, nerozbaleny Call of Juarez BiB a za celou dobu se ani jednou nesekl...
Zrovna u nejvic ocekavany hry na kterou sem se tesil se to musi stat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.