porty Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Potřebuju updatovat wii protože mi nejede hra a protože je NTSC tak jsem ji fixnul aby tam update nebyl a potřebuji nějak update na 4.0 nebo výš já mám 3.4E tak pokud to jde nějak pls o dání prográmku ke stažení pomocí kterého to půjde díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negotiator Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Potřebuju updatovat wii protože mi nejede hra a protože je NTSC tak jsem ji fixnul aby tam update nebyl a potřebuji nějak update na 4.0 nebo výš já mám 3.4E tak pokud to jde nějak pls o dání prográmku ke stažení pomocí kterého to půjde díky Pokud ma Wii pripojene k siti, tak si v nastaveni dej wii update...ono si to stahne potrebne soubory z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 porty Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Pokud ma Wii pripojene k siti, tak si v nastaveni dej wii update...ono si to stahne potrebne soubory z netu sice díky ale nemám k wii možnost připojení k netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Dle meho zkoumani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Qay Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Co takhle sehnat PAL hru, ktera obsahuje update 4.0 (napada me MadWorld, ale nejsem si jisty), nainstalovat update a mas to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 porty Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Co takhle sehnat PAL hru, ktera obsahuje update 4.0 (napada me MadWorld, ale nejsem si jisty), nainstalovat update a mas to? Jo tak jestli má MadWorld 4.0 tak to supr a jdu tahat díky Edit: hmm tak MadWorld nemá update na 4.0 nevíš ještě nějakou PAL hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 zdravim potreboval bych poradit... Pokud udelam HACK tak muzu updatovat system Wii ? Budu si delat BB tak to potrebuju vedet ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wsnake Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Updatovat mozes vzdy...aj s hackom aj bez hacku... Momentalne je oficialna 4.1 ktora neneni nebezbecna ..uvidime s cim pride nintendo v dalsom update.... updatuj len vtedy ked vies ze je vsetko bezpecne.... alebo pouzi nejaky downgrader alebo upgrader od waninkoka... 4.0 staci na fungovanie vsetkeho... ja mam 3.3 a ide mi USB loader, Gamecube loader, Wii sports resort..etc..jedine co nejde je podpora sejvovania VC na SD kartu..to ide az zo 4.0 -4.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
porty
Potřebuju updatovat wii protože mi nejede hra a protože je NTSC tak jsem ji fixnul aby tam update nebyl a potřebuji nějak update na 4.0 nebo výš já mám 3.4E tak pokud to jde nějak pls o dání prográmku ke stažení pomocí kterého to půjde díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.