MichalCZE Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Stalo se Vám už někomu. že Vám prasknul blu-ray disk? Bohužel mně se to stalo, zničehonic se mi objevila menší prasklinka u středu a konzole už hru nenačte. Jedná se o hru saints row 2 cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jestli máš ještě záruku tak to reklamuj, měli by ti to vyměnit. Stalo se mi to samý a poslal jsem hru do gamehouse, poslali mi novou, zabalenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichalCZE Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 takže dneska přišla hra zpátky, reklamaci neuznali, Reklamace byla zamítnuta z důvodu špatné manipulace se zakoupeným zbožím. A to je disk jenom trochu prasklej u středu. No nic, kupováno v Surtepu, s těmihle ku*vami sem skončil, tam už nic nekoupím. A ještě sem musel zaplatit 99,- za poštu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichalCZE Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 tak sem napsal do cd projektu, kterej je hlavním dodavatelem pro českou republiku, napsali, že disk mi vymění za 200,- a ten prasklej jim posílat nemusím. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 coze? Tak to muzu rict u vseho a zdablovat se ne? Jak jim to dokazes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 coze? Tak to muzu rict u vseho a zdablovat se ne? Jak jim to dokazes? To jim urcite neprijde divne a urcite neprijmou nejaka opatreni.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichalCZE Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 poslal jsem tim fotku praskýho disku a daňovej doklad se zamítnutou zárukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 noo, tak to stacilo napsat, me to prislo divny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Je to mechanicke poskozeni a na to se zaruka nevztahuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MichalCZE
Stalo se Vám už někomu. že Vám prasknul blu-ray disk? Bohužel mně se to stalo, zničehonic se mi objevila menší prasklinka u středu a konzole už hru nenačte. Jedná se o hru saints row 2 cz.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.