Daxter Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Zdravím, tento topic jsem založil prol všechny hráče karetní hry Magic: The Gathering (MtG). Chtěl bych zde vytvořit seznam všech hráčů z fora. Měl by obsahovat jejich přezdívky a bydliště, tudíž by jste zde hned mohli najít hráče z vašeho okolí a domluvit si s nimi hru. Tak pište... 1. Nick: Daxter Bydliště: Opava 2. Nick: AlexXx Bydliště: Kroměříž 3. Nick: Artom Bydliště: Liberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 refresh... žádní hráči zde nejsou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Jáááá jáá. Sice sem to nehrál 2 roky, ale teď už tu angličtinu trochu zvládám. Tak se to musím zas naučit. No Nick: AlexXx Byliště: Kroměříž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Jáááá jáá. Sice sem to nehrál 2 roky, ale teď už tu angličtinu trochu zvládám. Tak se to musím zas naučit.No Nick: AlexXx Byliště: Kroměříž super, píšu tě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Nick: Artom Bydliště: Liberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Nick: ArtomBydliště: Liberec super refresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterofgod Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 :D heh to nás je na celým fóru 3 :) (já 4. být nemlžu protože sem to popravdě pár roků nehrál) :D nick: Masterofgod Bydliště: Nejdek u KV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Skoda ze je nas tak malo,byla to fakt super karetni hra.Si pamatuju jak jsem si splacel svuj balicek,pizzou :D .Ale potom v Liberci se vsechny herny zavreli a jeste k tomu zacali vydavat takove blbe serie ze jsem s tim skoncil. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 jááááááá !!! :D Salazar Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Jim Beam Brno Nicmene sem amater a to velkej :( ale rad s nekym zahraju a rad poslechnu naky tipy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Daxter:chtelo by to aktualizaci ;) uz se nas par pridalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 já ale jen online na XBL. muj gamertag je: LAS7 MachetE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 matrix47 Havířov - ale i Kroměříž (když jsem na návštěvě u babičky) kdo si chce se mnou zahrát, tak ať písne do PMky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Tak jsem si konečně pořídil magicy i real. mám zatím sestavený 2 balíčky Bydliště: Děčín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.