ste78 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 Zdravím, sry nečetl jsem to všechno.. Ale normálně jim napiš nebo zavolej na studijní oddělení, /svojí studijní referentce/. (Záleží jak na které škole) A vysvětli jim svoji situaci, oni Ti určitě poradí. Napadá sestavit si individuální plán :) Jinak lehčí OT: zvládat prezenčně dvě VŠ - respekt :) Citovat
.Den Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2009 ste78: Dekuji, uz tu takova rada padla, napisu jim tam zitra. ;) Na obe fakulty. Citovat
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Odesláno Září 1, 2009 Napadá mě snad jenom jedno což asi neklapne , ale zkusit ot můžes ... Zkus se domluvit s učitele na té škole kam nemůžeš esi by ti neposlal nějaký "výtah" aby ti posílal na mail :) Citovat
.Den Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 Tak premyslim, jestli mam posilat ten svuj problem obema studijnim referentkam na obou fakultach... Jen jedne mi to prijde divne, ale zas kdyz to poslu obema, tak aby me neposlali do haje, ze otravuju pulku univerzity. (@_@) No, asi to poslu zatim jedne a pockam, co odpovi... Citovat
zuzkys Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 .Den: Já bych to poslala jenom na tu fakulktu, kde jsi říkal, že bys to měl zvládat v pohodě - čoz bude asi ta cinska a japonska filologie - s tím, že pokud máš za sebou nějaké kurzy, či třeba pobyty přímo v Číně, Japonsku s nějakými kurzy třeba a myslíš, že to fakt budeš v klidu zvládat - tak to tam napiš. Citovat
.Den Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 zuzkys: Presne to jsem take udelal. ;) Poslal jsem to zatim jen na filozofickou (kde je ta CN+JP) a ze mam znalosti a mezinarodni certifikaty z japonstiny jsem tam pripsal jako zduvodneni vyberu dvou fakult i pres jejich narocnost taky. Pockam, co odpovi, snad me hned neodbyji. Citovat
StAfo0 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 Nevím jestli to tu je, ale na VŠ ekonomické v Praze maj všechny přednášky na netu. Tak můžeš jednu školu se učit po netu a do druhé normálně chodit Citovat
.Den Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 Vim, ze nektere skoly to tak maji (znamy ma napr. vsechny prednasky nahravane na kamery a take na netu), ale u nas to bohuzel nebude. Resp. by to ani moc dobre neslo realizovat vzhledem k naplni oboru. Skoda, dost by mi to ulehcilo praci. Citovat
StAfo0 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 A na VŠ asi nejde udělat idndividuální plán jak na ostatních, že? By ses mohl domluvit s profesory... Citovat
.Den Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 Stacilo by si trosku to tady procist. ;) Uz jsem napsal na fakultu, co s tim, a pripadne bych pak resil individualni plan. Proste ted jen cekam, co mi odpovi. Citovat
.Den Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 Hm, tak ani nevim, jestli je to dobra, nebo spatna zprava: (odpoved na muj mail) Dobry den, toto musite vyresit zasadne primo s vedoucimi prislusnych kateder, popr. primo s prislusnymi vyuciujicmi. Z hlediska stud. oddeleni je nam jedno (nevim, jak je tomu na druhe fakulte), nakolik budete navstevovat prislune prednasky. Vsechny mezni terminy a pocty kreditu pozadovane pro kontrolu studia budou pro Vas platne stejne tak jako pro ostatni studenty, takze Vas problem je opravdu k reseni na prislusnych katedrach. Holt teda podobny mail, jako jsem psal ji, zitra zase preposlu na katedru... A zacina "behani". Omlouvam se za double-post, jen to chci posunout, jelikoz je to pro me dost dulezite. Citovat
.Den Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 10, 2009 Tak na vedouciho katedry jsem se obratil, ale tyden zadna odpoved, predpokladam tedy, ze ani zadna nebude... Nejaky napad, na koho se tedy dal obratit/jak postupovat? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.