skolni.flakac Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Zdravím lidi. Poraďte mi. Delší dobu jsem nebyl na xboxu, ani na forku. Poraďte mi, nějakou fakt super hru na xbox, co hrajete. Já hraju téměř všechno. Fakt nějak nevim co si vybrat. Porďte. Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PICEKcz Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 No vedle neslapnes treba Fable2, CoD, nebo treba s tim novym Batmanem... Ten je paradni!! Svet.recenze v prumeru 92% Ale spis zalezi, jaky zanr hledas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 trochu zbytečnej topic každej ti navrhne hru podle svý oblíbený...to můžrš jít na ign najít seznam vydanejch her za poslední měsice a projet si to mas u toho i recenze... a tohle patri do her jinak souhlas s batmanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Já teda za sebe doporučuju Shadow Complex. Fakt parádní záležitost8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookynhotycka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Call of Juarez:Bound in Blood,Batman,Wolverine,Ghostbusters....tohle mě za poslední dobu nejvíc chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teddy1468623798 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 pockej si ke konco rioku vyjde CoD Modwen warfare 2,to bude pecka jako svine!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 pockej si ke konco rioku vyjde CoD Modwen warfare 2,to bude pecka jako svine!!! CoD už nikoho nezajímá, je to stále dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=30684 lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts