mattts90 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Hojte. Na PSP existuje homebrew aplikace pro poslech internetového rádia, jmenuje se PSPRadio . Když do něj nahrajete playlisty ve formátu pls nebo m3u, můžete toto rádio poslouchat přes PSP. Bohužel nevím, jak nebo kde bych mohl sehnat playlisty pro česká rádia, je to vůbec možné? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 To jako bez WIFI pripojeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 To jako bez WIFI pripojeni? Potrebujes k tomu WiFi, abys mohl poslouchat radia, to je snad prece jasny. Ale jinak nemam moznost vyzkouset, ale s tim vlastnim playlistem - myslim si, ze si tam muzes nahazet songy a ty pak poslouchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 To jako bez WIFI pripojeni? Je to internetové rádio, jak jsem psal, takže Wifi připojení samozřejmě potřebuješ. Mě ale zajímají ty playlisty na česká rádia... Nevím kde je vezmu :? Potrebujes k tomu WiFi, abys mohl poslouchat radia, to je snad prece jasny. Ale jinak nemam moznost vyzkouset, ale s tim vlastnim playlistem - myslim si, ze si tam muzes nahazet songy a ty pak poslouchat. To vím, už jsem to tak udělal, akorát jsem nikde nenašel české playlisty:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Sám používám PSPRadio. Tady máš seznam českých stanic + v pravo odkaz na stažení v .M3U a na psp funguje. http://rlcast.lide.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Sám používám PSPRadio. Tady máš seznam českých stanic + v pravo odkaz na stažení v .M3U a na psp funguje. http://rlcast.lide.cz/ Díky moc, přesně to jsem chtěl :D. Nemáš náhodou ještě nějaký stránky s rádii? A nemusí to být přímo jen na česká rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.