David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 zdravim mohl by mi někdo doporučit gps navigaci do auta? stačí aby uměla navigovat nemusí umět přehravat mp3,filmy apod.(na to mám rádio) cenu bych chtěl neco kolem 2500kč nmusí to být tomtom nebo něco podobného hlavně aby chvíli vydržela a ještě kdybys te mi k tomu napsali jak dlouho ji máte,kvalita zpracování,auktalizace map,výdrž baterie apod,diky všem co napíšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Garmin nuvi 205.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 mohl bys mi k tomu jak dlouho ji máš,kvalita zpracování,auktalizace map,výdrž baterie apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 mohl bys mi k tomu jak dlouho ji máš,kvalita zpracování,auktalizace map,výdrž baterie apod? Já ji nemám, mám Blaupunkt TP 700, ale měl jsem Garmina 660 FM. Si podívej na internet. Já ti ji doporučil. Spíše se zajímám o třídu kolem 10 000Kč. Jinak kvalita Garmin. Prostě podle mě nejlepší výrobce. Přijímač Sirf 3, jeden z nejlepších, 3D mapy. Aktualizace 4x zhruba za rok. Můžes si je kupovat, nebo stahovat z warez. Výdrž 4 hod. http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=0&idx=82817 http://www.alza.cz/garmin-nuvi-205-ee-d128732.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ok diky moc a ještě ty mapy na stáhnutí přez warez znáš nějaký forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ok diky moca ještě ty mapy na stáhnutí přez warez znáš nějaký forum? Jj znám, napíšu pm. Smazali mi to to když jsem to tu psal, že je to warez a že co jsem si myslel, že to je jasný nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ok diky moc si mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Hele pokud ti jde čistě jen o navigaci a nechceš žádný blbinky kolem, tak ten Garmin je suprovej. Naprosto dostačuje. Mapy už ti asi poslal alexx kde se dají stahovat. Ale určitě znáš neznámější forum, kde stahovat, že... tam mají vše. Jinak k tomu Garminu, nemám auto navigaci od Garminu, jen turistické, ale jsou fakt hodně dobré - prostě na navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ok asi pujdu do garmina diky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Zak používej tlačítko a neděkuj, nesnášim to ... Kup si iPhone 3g a použij GPS xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 omg to byl teda příspěvek do diskuze omg kdyz k tomu nemáš co říct tak mlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 nebo bych ti doporučil sehnat si nějaké pda s gps a natáhnout si do toho navigaci jakou budeš chtít.. já jsem koupil starší pda acer za cca 2500kč a mám nejnovější tomtom, iGo, dále přehrávám mp3, videa a milión jiných věcí co se mi zamane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jo? a jakej to je tip toho pda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Taky doporučuju navigaci na tel.. Je zadarmo (warez) a pokud Ti nějaká nebude vyhovovat prostě jí vymažeš a zkusíš jinou.. Já mám třeba HTC Diamond, v tom mám iGO a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jo? a jakej to je tip toho pda? Jestli bys klidně bral PDA, ne jen jednoúčelovou navigaci tak by to bylo ještě lepší. Pak ho můžeš používat i ke spoustě dalším věcem. Pokud bys chtěl mám tu jedno na prodej: FSC Loox n560 - špičkové PDA s GPS, samozřejmě nejnovější navigační programy, záruka rok a půl, spousta příslušenství..ale nebyl by za 2500, ale za trochu víc. Rozmysli jestli nechceš jít spíše touto cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jako kdybych sehnal pda ve stejný ceny tak bych bral asi to pda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 teď ten typ zpaměti nevím, mám ho v kastlíku v autě... Ale jestli ti zuzkys nabídne za dobrou cenu ten fsc, tak ho vem. Ty jednoúčelové navigace mají proti pda jedinou výhodu, a tou je větší displej, ale to je všechno. A o tom displeji to vážně zas tak moc není, protože při řízení se na něho prostě moc koukat nemůžeš :D A jestli ti někdo bude tvrdit, že o tom displeji to vážně je, tak pěkně kecá. Profi řidiči používají pda běžně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 ok díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 hej lidi, poradí někdo, jak zprovoznit tomtom na pda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 hej lidi, poradí někdo, jak zprovoznit tomtom na pda? V čem přesně ti to nejde? Jaké PDA? Jaká verze TomToma? Už jsem jich nainstalovala tolik, že si troufám tvrdit, že bych ti mohla poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 ahoj, pda je acer n530, iGO8.3xxxx tam fičí krásně, ale zachtělo se mi zkusit i něco jiného. O instalaci tt čtu jen samé hrůzy, licenční čísla a podobné pohromy.. tak než strávit měsíc tím, abych to pochopil, tak se radši ptám tady. Verzi tt bych rád co nejnovější, jestli to stařec acer utáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.