Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte mi nějakou gps navigaci do auta

David32

Recommended Posts

zdravim mohl by mi někdo doporučit gps navigaci do auta? stačí aby uměla navigovat nemusí umět přehravat mp3,filmy apod.(na to mám rádio) cenu bych chtěl neco kolem 2500kč nmusí to být tomtom nebo něco podobného hlavně aby chvíli vydržela a ještě kdybys te mi k tomu napsali jak dlouho ji máte,kvalita zpracování,auktalizace map,výdrž baterie apod,diky všem co napíšou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mohl bys mi k tomu jak dlouho ji máš,kvalita zpracování,auktalizace map,výdrž baterie apod?

Já ji nemám, mám Blaupunkt TP 700, ale měl jsem Garmina 660 FM.

Si podívej na internet. Já ti ji doporučil. Spíše se zajímám o třídu kolem 10 000Kč.

Jinak kvalita Garmin. Prostě podle mě nejlepší výrobce. Přijímač Sirf 3, jeden z nejlepších, 3D mapy. Aktualizace 4x zhruba za rok. Můžes si je kupovat, nebo stahovat z warez. Výdrž 4 hod.

http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=0&idx=82817

http://www.alza.cz/garmin-nuvi-205-ee-d128732.htm

Odkaz ke komentáři

Hele pokud ti jde čistě jen o navigaci a nechceš žádný blbinky kolem, tak ten Garmin je suprovej. Naprosto dostačuje. Mapy už ti asi poslal alexx kde se dají stahovat. Ale určitě znáš neznámější forum, kde stahovat, že... tam mají vše.

Jinak k tomu Garminu, nemám auto navigaci od Garminu, jen turistické, ale jsou fakt hodně dobré - prostě na navigaci.

Odkaz ke komentáři

nebo bych ti doporučil sehnat si nějaké pda s gps a natáhnout si do toho navigaci jakou budeš chtít.. já jsem koupil starší pda acer za cca 2500kč a mám nejnovější tomtom, iGo, dále přehrávám mp3, videa a milión jiných věcí co se mi zamane...

Odkaz ke komentáři

jo? a jakej to je tip toho pda?

Jestli bys klidně bral PDA, ne jen jednoúčelovou navigaci tak by to bylo ještě lepší. Pak ho můžeš používat i ke spoustě dalším věcem.

Pokud bys chtěl mám tu jedno na prodej: FSC Loox n560 - špičkové PDA s GPS, samozřejmě nejnovější navigační programy, záruka rok a půl, spousta příslušenství..ale nebyl by za 2500, ale za trochu víc. Rozmysli jestli nechceš jít spíše touto cestou.

Odkaz ke komentáři

teď ten typ zpaměti nevím, mám ho v kastlíku v autě... Ale jestli ti zuzkys nabídne za dobrou cenu ten fsc, tak ho vem. Ty jednoúčelové navigace mají proti pda jedinou výhodu, a tou je větší displej, ale to je všechno. A o tom displeji to vážně zas tak moc není, protože při řízení se na něho prostě moc koukat nemůžeš :D

A jestli ti někdo bude tvrdit, že o tom displeji to vážně je, tak pěkně kecá. Profi řidiči používají pda běžně.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

ahoj, pda je acer n530, iGO8.3xxxx tam fičí krásně, ale zachtělo se mi zkusit i něco jiného. O instalaci tt čtu jen samé hrůzy, licenční čísla a podobné pohromy.. tak než strávit měsíc tím, abych to pochopil, tak se radši ptám tady. Verzi tt bych rád co nejnovější, jestli to stařec acer utáhne.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu