Artom Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Zdravím,měl jsem k Xboxu 360 přibalené sluchátka ale mam s nima problém.Když je připojim k bezdratovému ovladači tak z nich nevychazí žádný zvuk,ja nevim co s tým mam dělat.Může mi někdo prosím poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 headset je jen pro komunikaci kdyz hrajes online . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 to nejsou sluchátka ale head set kterej složí jenom pro komunikaci zvuky ze hry do něho nepujdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 headset je jen pro komunikaci kdyz hrajes online . uh to bylo rychle,díky moc zkusím to ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím,měl jsem k Xboxu 360 přibalené sluchátka ale mam s nima problém.Když je připojim k bezdratovému ovladači tak z nich nevychazí žádný zvuk,ja nevim co s tým mam dělat.Může mi někdo prosím poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts