Mígl Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 Zdravim,několik oblíbených web stránek se mi zobrazuje zmenšeně a nejdou mi dát do původního stavu,neví nějaká dobrá duše jak se to dělá? Je to asi nějaká prkotina ale já na to nemůžu přijít :cry: Citovat
0 Zavorka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 že by si napsal který prohlížeč používáš? Citovat
0 Mígl Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 že by si napsal který prohlížeč používáš? Firefox.. Na to jsem zapoměl Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 30, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 Zobrazit / Velikost Stránky / Normální Citovat
0 adiZ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 Nebo zkus - CTRL + kolečkem na myši nahoru ..;) Citovat
0 Mígl Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 to zinglbee:to jsem právě dělal ale nereagovalo to.. to adiZ:jj to už funguje,paráda dík.. Citovat
Otázka
Mígl
Zdravim,několik oblíbených web stránek se mi zobrazuje zmenšeně a nejdou mi dát do původního stavu,neví nějaká dobrá duše jak se to dělá? Je to asi nějaká prkotina ale já na to nemůžu přijít :cry:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.