Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s monitorem

Rhapsomanijak

Otázka

mam takovy mensi problem ... na druhem compu se vzdy asi tak po cca 1-2 vterine zhasne monitor (ne vypne monitor bezi sviti dioda jen obraz zcerna) dela to snad v pravidelnych intervalech ... tak me napadly dve veci bud virus nebo monitor odchazi ... tak jsem vzal monitor z druheho compu abych zjistil jestli reinstalovat OS nebo plakat nad monitorem .. (pri startu PC mi ten monitor vzdy sel kysnul az primo po nabootovani Windowsi (XP)) ... Zapojim teda druhy monitor a ten vyhlasi ze chyby cast windowsu (uz si nepamatuju nazev souboru) tak jsem si rekl ok reinstalnu to ... zapojil jsem ten monitor co blbnul stim ze to delalo jen ve windowsech ale dostal jsem se do Biosu a tam to dela taky ... dela to i pri instalaci Windowsu ... nevite nekdo pls co stim ??

Edit: uz jsem na to prisel bylo to tim monitorem ale stejne divne ze se to vypne jen v biosu v instalaci OS a ve windowsech

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu