Riddickx1468622557 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ahoj mám swap magic ale některé vypálené hry ani nespustím a jiné se zase strašně sekají a neskutečně dlouhou dobu nahrávají, originálky mi behají v pohodě, nevíte v čem by mohl být problém. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Dělá to citlivost laseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddickx1468622557 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 a co se s tím dá dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Pal co nejpomaleji , nejlepe v programu clone cd . Take zkus vice typu medii , kazda konzole je citliva na jina , u me treba vubec nefakaji tdk dvd+r , ale kamosovi v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 On se dá poštelovat, když jsem čistil tu svojí černou pixlu tak jsem si říkal že by zasloužil poladit jenže jsou tam trimry dva a jak se znám tak bych to zkopal, naštěstí mám PS3 tak jsem PS2 šoupl do krabice. i když kámoš říkal že když si naznačíš původní postavení trimru lakem na nehty tak to vždycky můžeš vrátit do původního stavu. Zas nadruhou stranu proč rejpat do něčeho co funguje, pokud ti na tom jedou origo tak bych i zapomněl na to že mám chip a kupoval originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddickx1468622557 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Já vypaluju v clone dvd nejmenší rychlostí a pálím je na verbatimky ale nekterá jede a některá ne tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.