Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC se seká

Kolda

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam takovej větší problém včera mi jel PC normalně, ale dnes jak jsem ho zapnul se strašně seká chvilku jede normal a pak se sekne tak na 5s nvm co s ním zkoušel jsem už obnovení systému a nic.

to CPU ti jede porad na 50%cca?i kdyz nic nedelas?ja spis vidim problem v HDD...ze je znicenej povrch...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
to CPU ti jede porad na 50%cca?i kdyz nic nedelas?ja spis vidim problem v HDD...ze je znicenej povrch...

nn. podle me tam ma bordel, vis jak treba neco instalujes a supnes si to nekam kam chces ty ,ale PC si udela svoji cestu aby se nezdrzovalo. a jak to tak delas furt tak se tam udela takovej bordel ze pocitac nedela nec furt cte porad ty jedny data. a pak to dopadne takle

Odkaz ke komentáři

• 0
nn. podle me tam ma bordel, vis jak treba neco instalujes a supnes si to nekam kam chces ty ,ale PC si udela svoji cestu aby se nezdrzovalo. a jak to tak delas furt tak se tam udela takovej bordel ze pocitac nedela nec furt cte porad ty jedny data. a pak to dopadne takle

no to se stava kdyz si napr vsechno hazis do dokumentu...a pak je otevres tak se to na chvili sekne.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu