Kolda Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Mam takovej větší problém včera mi jel PC normalně, ale dnes jak jsem ho zapnul se strašně seká chvilku jede normal a pak se sekne tak na 5s nvm co s ním zkoušel jsem už obnovení systému a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 na kolik % ti jede CPU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 možná ho máš moc zatížené. Nestahoval si něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 +/- 50% mi to ted hodilo nejvíc EDIT: no stahoval jsem pres noc pak rano jsem prisel k PC a bylo sekly tak jsem dal reset na tvrdo a už se sekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Reinstal Windows pomáhá, zvlášť u Visty. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mam XP a už se mi reinstal nechce dělat tento měsíc už to bude tak 5x nejmin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mozna ti odesel vetrak a procesor nemuze pracovat na vysoke frekvenci, jinak by se prehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 podívám se dovnitř jestli se točí vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Povypínej všechny aplikace, které nepotřebuješ. Např.: ICQ. Nenechávej ho vpravo dole na liště ale ukonči ho fest. A s tím i skype a takové jiné prográmky. Snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Udělej si Defragmentaci disku, taky se mi sekal notes a udělal sem defrgmentaci disku a jede v pohodě ;) - TODLE TI 100% pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ok zkusim to ale až pres noc je to na dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Defragmentace nepomaha u sekani, ale u pomaleho nacitani vseho - protoze logicky HDD trva dele, nez nejaka data najde a zpracuje.. Takze hlavicka kmita po plotne a trva ji, nez to z ruznych mist najde a vytaha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Mam takovej větší problém včera mi jel PC normalně, ale dnes jak jsem ho zapnul se strašně seká chvilku jede normal a pak se sekne tak na 5s nvm co s ním zkoušel jsem už obnovení systému a nic. to CPU ti jede porad na 50%cca?i kdyz nic nedelas?ja spis vidim problem v HDD...ze je znicenej povrch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 to CPU ti jede porad na 50%cca?i kdyz nic nedelas?ja spis vidim problem v HDD...ze je znicenej povrch... nn. podle me tam ma bordel, vis jak treba neco instalujes a supnes si to nekam kam chces ty ,ale PC si udela svoji cestu aby se nezdrzovalo. a jak to tak delas furt tak se tam udela takovej bordel ze pocitac nedela nec furt cte porad ty jedny data. a pak to dopadne takle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 nn. podle me tam ma bordel, vis jak treba neco instalujes a supnes si to nekam kam chces ty ,ale PC si udela svoji cestu aby se nezdrzovalo. a jak to tak delas furt tak se tam udela takovej bordel ze pocitac nedela nec furt cte porad ty jedny data. a pak to dopadne takle no to se stava kdyz si napr vsechno hazis do dokumentu...a pak je otevres tak se to na chvili sekne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dom1n1q Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 největší chybu si udělal v tom že sto resnul pak se ti mrvý komp já to vidim na reset windows:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Pane boze.. to jsou rady jak od babky korenarky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dom1n1q Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 je to pravda ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 vycisti si registry (napr ccleaner), zdefragmentuj disk, vycištení disku, stahni a vytvor livecd linuxu pokud se bude sekat i to tak je to hardwarova chyba pokud ne tak mas jenom zasrany windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kolda
Mam takovej větší problém včera mi jel PC normalně, ale dnes jak jsem ho zapnul se strašně seká chvilku jede normal a pak se sekne tak na 5s nvm co s ním zkoušel jsem už obnovení systému a nic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.