TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 CFMB6 vklady adiZ aRMy-K Cartman182 krystof playerPS ______ Vítězný sig krystof (počet hlasů: 4 z 7 ) ( porota: el!ps, Ellemi, Despair5, s3mito, dead, lance, já ) adiZ - 3hlasy CFMB5 vklady adiZ aRMy-K - diskvalifikován (chybí povinná část typa) Cartman182 Cr4sH009 dvojta krystof netix playerPS Pooky ______ Vítězný sig Pooky (počet hlasů: 7 z 10 ) ( porota: el!ps, bartemius, Ellemi, Despair5, SiMi, ValdoDK, s3mito, zinglbee ) krystof - 2hlasy dvojta - 1hlas CFMB4 vklady Zinglbee Negto Pooky adiZ ______ Vítězný sig Negto (počet hlasů: 11 z 23 ( veřejné hlasování ) ) Pooky - 3hlasy adiZ - 1hlas Zinglbee - 8hlasů CFMB3 vklady adiZ Cartman182 DarkTemplar krystof Negto ______________ Vítězný sig adiZ (počet hlasů: 4 z 8mi) DarkTemplar - 2hlasy krystof - 2hlasy CFMB2 vklady adiZ Cartman182 Fílek krystof playerPS ScArc!ty ________________ Vítězný sig Fílek (počet hlasů: 5 z 8mi) Cartman182 - 1hlas adiZ - 1hlas ScArc!ty - 1hlas Stock Cartman182 krystof Cr4sH009 ScArc!ty DarkTemplar ________________________________ Vítězem CFMB1 se stává krystof sponzoři Sponzoří CFMB 1 ScArc!ty - 570crdts piggy - 499crdts Mistr všech termixů! - 475crdts Sim3to - 998crdts Cr4sH009 - 190crdts matwej - 1,425crdts au! - 629crdts aRMy-K - 2,090crdts Marr - 475crdts Sponzoři CFMB 2 Negto - 1,900crdts Sim3to - 998crdts Sponzoři CFMB 3 Cartman182 - 950crdts Negto - 950crdts Sponzoři CFMB 4 SyNdRo23X - 855crdts Negto - 95crdts Zinglbee - 475crdts Sponzoři CFMB 5 SyNdRo23X - 380crdts razor - 3,040crdts Sponzoři CFMB 5 razor - 3,100crdts Cartman182 - 950crdts Zinglbee - 570crdts SyNdRo23X - 385crdts dvojta - 570crdts Sponzoři CFMB 5 dvojta - 570crdts sponzorské crdts , příjmu s radostí ( a dám vám za ně někam thanks ;) ) Otázky&Odpovědi máte nějaké otázky ? napište pm, ozvěte na icq ,nebo napište na email kouril.t@gmail.com .. já vám je zde následně z odpovím O co vlastně jde? úkolem je upravit obrázek do formy sigu ,nevíte co to je sig? zeptejte se zde ____ Do jaké míry můžu upravit stock? Je možné točit, zmenšovat, upravit etiketu, libovolně pracovat s kompozicí , prostě jen aby se zachoval základ.. ________ Platí se za zapojení se do battlu? ne, vše je zcela free .. sponzorské dary jsou jen na vás _____ Měl by sig obsahovat nějaké určené typo? sig musí obsahovat nápis (typo) CFMB ;) ______ Kdo rozhodne o finálním vítězi? Já a moji známý z grafického portálu tutorials.cz, i lidé z mého okolí Medaile pro CFMB vítěze (použitelné např do podpisu, můžete také vypracovat svůj návrh vlastní a zaslat ho pomocí pm) Starlight Collection (by krystof) Glass spheres (by TwiCe) díky nízkému zájmu o tento typ, je tato medajle na další kola na požádání World War edition (by TwiCe) - sigy musí být nové a vytvořeny přímo pro battle - sigy musí obsahovat označení (typo) CFMB - jiné posty než týkající se topicu se trestají warnem, nekompromisně .. klidně vás prásknu modum já Do soutěže se může vkládat pouze jedna verze, nesmí se editovat!! nedodržení těchto pravidel, znamená diskvalifikaci z kola.. _____Diskuze k sigum zde_____ GL&HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ??? to jako udělat sig z tohodle obrazku v tom rozlišení do 4.9.09 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Chci se zeptat to tam musej bejt obě ty fanty bo stačí jedna z nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 staci jedna .. ale osobne ti rikam ze 2 budou lepsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 kuju za radu.......hale tak brou du chrapat tesim se na souboj jinak poslal jsem ti sponzorsky credity na battle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 paráda......takže to rozjedeme :D Twice: stock v horšim rozlišení si už nenašel? :lol: este by bylo dobrý vědět kdo je teda přihlášenej...? EDIT: ˇˇOK! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 nu pokud te ta lq sere tak si sezen nekde etiketu a nalep ju na to :cheesygrin: navic kdyz to zmensis do velikosti sigu tak nevidim problem .. ty rozbity pixely zmizi prihlasenej je ten kdo sem hodi svou praci .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 jo,a muzu si ten stock trochu upravit?......aby byly ty plechovky každá jinak nakloněná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 stock = základ ... tocit,zvetsovat,prolinat,odbarvovat .. dle libosti a vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 jo,a nemělo by tam byt něco napsanýho? třeba CFMB #1 (console forum multi battle 1) ???? aby se vědělo že je to sem.... doufam že tu bude dost lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Jako první :D ale výsledkem budu poslední:D Nesedl mi vůbec stock :( , al musím to brát, že pro všechny sou aspoň v tomhle stejné podmínky:) Můžete to rozebrat v topicu "photoshop gallery" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 takže já jako druhej :wohow: Two faces of Fanta: komentujte v topicu "Photoshop Gallery" :chef: někdo by se mohl už přidat!!!!!!!!!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 takže já jako druhej :wohow: Two faces of Fanta: komentujte v topicu "Photoshop Gallery" :chef: Sorry, že komentuju tady, ale: :shock::blink2::thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Čus...asi sem to sem ani neměl dávat :D To je jen aby mohli všichni porovnat amatéra a toho,kdo tomu už rozumí :) Kdyby jste se chtěli kouknout na druhej pokus,najdete ho v topicu photoshop galery :D Kdyžtak taky pls komentovat taky v topicu Photoshop Gallery Edit: Aha tak sorry...já trotl sem to zase zbabral :D Takže platí ten první...a ten druhej dám do topicu Photoshop gallery,kdyby se na něj chtěl někdo podívat... ok ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 smí se vkládat jen jeden .. a neměl bys ten sig ani editovat po vložení ;) jinak děkuju za dosavadní sponzorské dary ;) vážím si toho .. a i ti který si moc nevěří .. klidně se zapojte :D diť de o ... prd :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Twice,tak už sem taky něco hoď :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 To už sem nikdo nic nepřidá ?? Jinak jsem taky hrozně zvědavej jak by jsi to udělal Twice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Twice to udělá;), ale říkal že ne do soutěže ;) :), ale jenom tak "4FUN" ;) prostě si zahraje a zase nás rozdrtí všecky aspoň psychicky :D :D :D :lol: ;) a bude to ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Twice to udělá;), ale říkal že ne do soutěže ;) :), ale jenom tak "4FUN" ;) prostě si zahraje a zase nás rozdrtí všecky aspoň psychicky :D :D :D :lol: ;) a bude to ! :D jestli se do toho zapoji emkay~, simi^gd nebo nekdo podobnej, tak si myslim ze se zapoji aji twice... ja nic zkouset nebudu, protoze su low :D /// A stejnak mam nejlepsi sig <3 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 twice je porota,takže se officiálně zůčastnit nemůže...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jestli se do toho zapoji emkay~, simi^gd nebo nekdo podobnej, tak si myslim ze se zapoji aji twice... ja nic zkouset nebudu, protoze su low :D/// A stejnak mam nejlepsi sig <3 xD Twice se nezapojí, kdybys četl občas topic o grafice tak víš že dělá porotu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 stejně tak dělá porotu i simi ;) a emkaye sem neviděl ani nepamatuju ;) a nespamujte proboha ;) jinak zas řeknu modovi ať to promázne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 řekni mu to...podle mě by tu měli být jen soutěžní posty....diskutovat se může v Gallerce.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 hele,Twice,když si dostal sponzorský dary který sou dohromady přes 2k tak si ten zbytek necháš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.