Artom Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdravím,slyšel jsem že ty nové (pálené) hry nepůjdou na xbox 360 premium a na elite jo.Co je na to pravdy?Já myslím že je to blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 nové hry(co maj 3wawe) nefungují na FW mechaniky do iExtreme 1.5 to jsou starší flashe(krom těch nejstarších které nemaj ochranu proti banu na xlive) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 nové hry nefungují na FW mechaniky do iExtreme 1.5 to jsou starší flashe(krom těch nejstarších které nemaj ochranu proti banu na xlive) Kto nechce ist na Live kvoli BANu, tak aj na starsie fw. flashu funguju nove hry s wave3rd. Staci ich opatchovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Složitý D: THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Složitý D: THX Nevadi kazda rada se ceni.. Diky ..........LOCK..............PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Kto nechce ist na Live kvoli BANu, tak aj na starsie fw. flashu funguju nove hry s wave3rd. Staci ich opatchovat. kdo má strach ten na live neleze ... já hraju už na 3 xku palenky něco kolem 2let nidky jsem hry nekontrolovat jenom jsem hrával na nejnovějším FW a zatím ban nemám ... jinak když je opachuješ už to nejsou 3wawe hry ale 2wawe hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím,slyšel jsem že ty nové (pálené) hry nepůjdou na xbox 360 premium a na elite jo.Co je na to pravdy?Já myslím že je to blbost...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts