Pechyus Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 mam vypsany vsechny cisla bankovnikarty a vsechny dalsi udaje, ale stejne mi to pri koupi hry pise, ze mam neco blbe. pls. poradte co a jak. klidne mi vypiste prernej postup co a jak. uz si fakt nevim rgdy. diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 mam vypsany vsechny cisla bankovnikarty a vsechny dalsi udaje, ale stejne mi to pri koupi hry pise, ze mam neco blbe. pls. poradte co a jak. klidne mi vypiste prernej postup co a jak. uz si fakt nevim rgdy. diky moc. za prvé, jakou máš kartu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Mám mastercard a jsem u komercni banky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chudlas Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 City Banka v pohodě, taky jsem měl problém s vypsáním. A těď smělě nakupuji na Store věci pro PSP a PS3.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 No tak by se mi hodil nejakej navod jak to mam vsechno vypsat at to konecne muzu udelat...pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pechyus
mam vypsany vsechny cisla bankovnikarty a vsechny dalsi udaje, ale stejne mi to pri koupi hry pise, ze mam neco blbe. pls. poradte co a jak. klidne mi vypiste prernej postup co a jak. uz si fakt nevim rgdy. diky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.