Zavorka Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Info: http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/home/961109.html datum vydání: 12/31 North America - gamefaqs Q3 2009 - IGN :love: nečekal jsem že takový sam někdy vyjde :D a dost se těším starý sam v super grafice :love: a můžeme se nejspíš těšit na coop ve 4 :love: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 nevim, jestli jsem aktuální, ale na tiscali píšou něco jinýho: Serious Sam HD vydají CDV Software ve stažitelné podobě pro Xbox Live Arcade ještě toto léto a bude stát 1200 Microsoft Points. Někdy na podzim jej pak bude následovat verze pro PC - ke stažení by měly být z celého světa vyjma Ruska. takže by to mělo ještě vyjít v létě a léto končí za necelých 21 dnů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 nevim, jestli jsem aktuální, ale na tiscali píšou něco jinýho: Serious Sam HD vydají CDV Software ve stažitelné podobě pro Xbox Live Arcade ještě toto léto a bude stát 1200 Microsoft Points. Někdy na podzim jej pak bude následovat verze pro PC - ke stažení by měly být z celého světa vyjma Ruska. takže by to mělo ještě vyjít v létě a léto končí za necelých 21 dnů... koukám ign to maj na Q3 2009 takže čím dřív tím líp :) a taky koukám že bude asi i second encouter prej do konce roku takže uvidíme :) ... za tuhle hru bych těch pár stovek klidně dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Guys! This game rocks the world! Vážně se na to moc těším, vzpomínám, jak jsem ještě za mých mladých let hrál SS s bráchou po coopu, v té době byla ještě coop campaign v plenkách, ale tahle hra z ní ždímala maximum...Pokud coop bude i v téhle verzi, rozhodně downloadu z LIVE neodolá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 No ono asi krom grafiky v tom nic moc jinyho rozdilove nevidim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 toť je právě fain ... já to projel už hodněkrát a pořád bych to hrál SS je super hra které se dá hrát pořád dokolečka xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 pujde co-op na pc verzi ? opět ? (jak si vzpomínám naše pařby klidně celý den :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 já nevím nikde nic napsane, doufám že coop aspon pro 2 hráče na jednom xku bude ... ale i kdyby byl jen pro jednoho hráče tak se děsně těším :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 to je chvile kdy zavidim xboxarum co ja se SS nahral na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 http://www.xbox360achievements.org/news/news-4141-Serious-Sam-HD-is-This-Coming-Week-s-XBLA-Release.html takže to bude stát asi 7liber (v přepočtu nějakých 200kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak co už to někdo koupil? stojí to 1200ms ... chtěl bych vědět jestli jde coop + DM 4 na jednom xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Mám 1100pointů :( Kdybych měl to kilčo navíc tak to koupím. SS jsem se nahrál dost takže kdyby to někdo koupil a dal review tak bych se nezlobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Mám 1100pointů :( Kdybych měl to kilčo navíc tak to koupím. SS jsem se nahrál dost takže kdyby to někdo koupil a dal review tak bych se nezlobil :) pokud mi matka dá moje slíbené prachy tak hned kupuju pointy a hned beru SS a napsal bych ... akorát chtěl jsem se zeptat jestli to už někodo náhodou nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 bohužel jde to jenom na jednoho u jednoho xka .. a coop jedině přes xlive až na 4 ... multiplayer chybí což je škoda ... ale i tak to je pecka hra EDIT: trochu přehnali obtížnost ... jedu to na normal a jednu etapu trochu nedávám a myslím že to bude nemožné protože nepřátel tam je až až promlém je tak truchu nedostatek nábojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.