Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Serious Sam: The First Encounter HD

Zavorka

Recommended Posts

Info: http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/home/961109.html

datum vydání:

12/31 North America - gamefaqs

Q3 2009 - IGN

:love: nečekal jsem že takový sam někdy vyjde :D a dost se těším starý sam v super grafice :love:

a můžeme se nejspíš těšit na coop ve 4 :love: :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim, jestli jsem aktuální, ale na tiscali píšou něco jinýho:

Serious Sam HD vydají CDV Software ve stažitelné podobě pro Xbox Live Arcade ještě toto léto a bude stát 1200 Microsoft Points. Někdy na podzim jej pak bude následovat verze pro PC - ke stažení by měly být z celého světa vyjma Ruska.

takže by to mělo ještě vyjít v létě a léto končí za necelých 21 dnů...

Odkaz ke komentáři

nevim, jestli jsem aktuální, ale na tiscali píšou něco jinýho:

Serious Sam HD vydají CDV Software ve stažitelné podobě pro Xbox Live Arcade ještě toto léto a bude stát 1200 Microsoft Points. Někdy na podzim jej pak bude následovat verze pro PC - ke stažení by měly být z celého světa vyjma Ruska.

takže by to mělo ještě vyjít v létě a léto končí za necelých 21 dnů...

koukám ign to maj na Q3 2009

takže čím dřív tím líp :)

a taky koukám že bude asi i second encouter prej do konce roku takže uvidíme :) ... za tuhle hru bych těch pár stovek klidně dal :)

Odkaz ke komentáři

Guys! This game rocks the world!

Vážně se na to moc těším, vzpomínám, jak jsem ještě za mých mladých let hrál SS s bráchou po coopu, v té době byla ještě coop campaign v plenkách, ale tahle hra z ní ždímala maximum...Pokud coop bude i v téhle verzi, rozhodně downloadu z LIVE neodolá!

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Mám 1100pointů :( Kdybych měl to kilčo navíc tak to koupím. SS jsem se nahrál dost takže kdyby to někdo koupil a dal review tak bych se nezlobil :)

pokud mi matka dá moje slíbené prachy tak hned kupuju pointy a hned beru SS a napsal bych ... akorát chtěl jsem se zeptat jestli to už někodo náhodou nemá

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

bohužel jde to jenom na jednoho u jednoho xka .. a coop jedině přes xlive až na 4 ... multiplayer chybí což je škoda ... ale i tak to je pecka hra

EDIT: trochu přehnali obtížnost ... jedu to na normal a jednu etapu trochu nedávám a myslím že to bude nemožné protože nepřátel tam je až až promlém je tak truchu nedostatek nábojů

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu