Pennywise Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Datum vydání: Leden 2010 Platformy: PS3 ,XBOX 360 Žánr: Akční RPG - styl God of War - Devil May Cry - Dante Inferno Odkazy: http://www.doupe.cz/Preview/E3-Zoom-Darksiders---do-boje-s-bratrem-Valkou/sc-119-sr-1-a-134428/default.aspx http://konzole.hrej.cz/clanky/preview/darksiders-wrath-of-war/ http://darksidersvideogame.com/ Videa: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Prave sem zkouknul video na GameTrailers - hra vypada fantasticky! K zanru bych jen dodal, ze by to mel byt mix zminovanych akcnich her (GoW, DMC,...) s "adventurovanim" ve stylu zeldy - takze nejake ty dungeony a puzzly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Je to pecková hra. Už hraju plnou na X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 přesně tak dneska jsem si to dotáhl na xko a je to velice dobrá hra doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 JoJo fakt skvělá rubačka se všim všudy,taková hra mi chyběla..včera jsem u ní seděl do druhý hodiny raní..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tak toto se povedlo! Výborná hra, všem doporučuju!! Kombinace RPG a rubačky ve stylu God of war. Hráno na normal, herní čas 18 hodin a stále ještě nejsem u konce! Hráno samozřejmě na xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 čau lidi chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se zabíjí ten 2. velkej písečnej červ. Zkoušel jsem ho zabíjet jako toho 1. tzn. na koni a střílet do něj, ale to na toho 2. asi neplatí zkoušel jsem ho tak zabíjet snad 2 hodiny a pořád nic jen na mě pouštěl čím dál víc těch malejch sr*čů. Díky za typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Mno a já nevěděl, co za další gamesku si po novém roce za těžce vydělané penízky koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 čau lidi chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se zabíjí ten 2. velkej písečnej červ. Zkoušel jsem ho zabíjet jako toho 1. tzn. na koni a střílet do něj, ale to na toho 2. asi neplatí zkoušel jsem ho tak zabíjet snad 2 hodiny a pořád nic jen na mě pouštěl čím dál víc těch malejch sr*čů. Díky za typy Musíš mu nejprve z pusy dostat tu železnou masku. Udělá to tak, že pojedeš vedle něj a budeš do něj mydlit mečem. A pak klasika - nalákat na sebe a střílet do tlamy. Mno a já nevěděl, co za další gamesku si po novém roce za těžce vydělané penízky koupím :) svých těžce vydělaných peněz nebudeš litovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ale chci se zeptat ma to klikaci sekvence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 hezky ps3 sekce a lidi se bavej o tom jak na to na xboxu.ale chci se zeptat ma to klikaci sekvence? A čemu se jako divíš??? Si myslíš že na xboxu je ta hra jiná či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 no to mě napadlo že tu masku mám rozsekat, ale stejně když jsem mu to sundal tak sem ho zabíjel snad 2 hodiny a nic a pak mě zabil, protože došla energie to je jedno já na to nějak příjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Chlapy toto vypada jako dost povedená hra a s průměrným hodnocením 9.1 na tomto webu http://www.gametrailers.com/game/darksiders/5153 se na tuhle hru těším ještě víc docela me prekvapilo ze hra nemela ani tak velkou medialni propagaci a vubec se o ni nemluvilo takze o to líp :) . Pro me zatím čerstvý oběv roku 2010 uvidíme jestli konecne vyjde Mafie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 no to mě napadlo že tu masku mám rozsekat, ale stejně když jsem mu to sundal tak sem ho zabíjel snad 2 hodiny a nic a pak mě zabil, protože došla energie to je jedno já na to nějak příjdu a čím střílíš? Používáš pistol a tlačítko LT ? Tím se na něj zaměříš a jak jde po tobě s otevřenou tlamou, tak ho solíš. Za chvíli je hotovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tuhle povedenou gamesku si urcite nenecham ujit, ale koupim ji pozdeji v nejake slevicce bo nestiham tu naloz her stejne hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 kolik je asi cena? :) uvažoval jsem o tom už dřív....a když je tak dobrá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 U nas: 1200,- az 1600,- ... http://zbozi.cz/items?q=darksiders+ps3&sId=S1006qjHw68ujQCgWws2&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&createTime=&credibility=&r=hp&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice= V zahranici: v predobjednavce za +- 1.2oo,- V novinkach zas takove rozdily nejsou, ale nektere obchody u nas tu cenu asi pekne napali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Nevíte někdo co mam udělat u těch tří zvedacích plošin? Dvě plošiny jedou jenom do půlky a je tam takovej kus kovu kterej si schodíte a můžete ho šoupat a dostat ho na tu jednu plošinu a ale dál už nevim..nikam se nedá dostat. EDIT:Už je vyřešeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 už to někdo má je to pařba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Mě to docela vzalo,tady už jsou nějaký hodnocení: IGN UK - 8,6/10; PlayMagazine - 10/10; Console Monster - 96%; Xboxygen - 5/5; Eurogamer - 8/10; a Game Informer - 8,5/10. Zdroj:xboxweb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 moc se na tuto hru tesim panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Tak uz ji mam na ceste,uz se nemuzu dockat:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Cau,kdyz parim Darksiders a chci tuhle hru vypnout pres ovladac,tak se me cela PS3 restartuje,zadna jina hra to nedela jenom tahle...nema nekdo podobny broblem??? Prosim poradte!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak hra by mi měla zítra dojít uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Cau,kdyz parim Darksiders a chci tuhle hru vypnout pres ovladac,tak se me cela PS3 restartuje,zadna jina hra to nedela jenom tahle...nema nekdo podobny broblem??? Prosim poradte!!!!! Presne tohle mi dela skate, pokazde. Na reseni jsem neprisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.