b-s-h Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Stáhnul jsem si iso Tony Hawk, má to 1,4 gb a já mam kartu jenom 1 gb. Když to dám do cso tak to má furt 1,19 gb. Dá se nějak vymazat pár videí nebo písniček? ///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Dá, zkus na to použít UMD GEN 4... Já ho používám pořád... Stáhneš ho například v topicu "Rapdishare je nám fuk" hned na první straně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 stáhni ho tady http://emuse.ebaumsworld.com/games/play/1073 mšá tam i pár tutoriálů v aj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b-s-h Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Jdu to zkusit. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b-s-h Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 http://emuse.ebaumsworld.com/games/play/1073 tady nic není, a návod by se mi hodil :) hudba je v souboru .wad nechci vymazat všechno, jenom něco z toho, jak to udělám? nebo jak přehraju videa který tam jsou abych věděl který mažu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 No bejt tebou vymažu si všechnu hudbu a pustim si k tomu vlastní hudbu třeba ve věži, nebo v PC apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b-s-h Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Mam rád hudbu ve hře, většinou se tam hodí :) radši bych vymazal některý zbytečný videa, ty maj i víc mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
b-s-h
Stáhnul jsem si iso Tony Hawk, má to 1,4 gb a já mam kartu jenom 1 gb. Když to dám do cso tak to má furt 1,19 gb. Dá se nějak vymazat pár videí nebo písniček?
///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts