plast88 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Odesláno Září 3, 2009 kamarád má ps3 a já jsem si přinesl svůj ovladač a nemohl jsem se na jeho ps3 napojit čím to je nebo jak se mám napojit?? když jsem zmáčkl čudlík na přihlášení tak se rozblikali všechny 4 kontrolky na ovladači a nic:cry: Citovat
0 marek_2080 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Odesláno Září 3, 2009 Ze by nastala ta spravna prilezitost, kdy se mas podivat do navodu? Citovat
0 palos Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Odesláno Září 3, 2009 pripoj kabel a ono nseto myslim sparuje Citovat
0 neo.a Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Odesláno Září 3, 2009 nejdřív musí ps3 ten ovladač najít tudíž přes kabel a pak máš připojený oba :) Citovat
0 Tomas_2002 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Ze by nastala ta spravna prilezitost, kdy se mas podivat do navodu? Tak zrovna tohle jsem v návodu nenašel. Řešil jsem to někdy minulý týden :-) Nakonec mě zachránil google Citovat
Otázka
plast88
kamarád má ps3 a já jsem si přinesl svůj ovladač a nemohl jsem se na jeho ps3 napojit
čím to je nebo jak se mám napojit??
když jsem zmáčkl čudlík na přihlášení tak se rozblikali všechny 4 kontrolky na ovladači a nic:cry:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.