plast88 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 kamarád má ps3 a já jsem si přinesl svůj ovladač a nemohl jsem se na jeho ps3 napojit čím to je nebo jak se mám napojit?? když jsem zmáčkl čudlík na přihlášení tak se rozblikali všechny 4 kontrolky na ovladači a nic:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ze by nastala ta spravna prilezitost, kdy se mas podivat do navodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 pripoj kabel a ono nseto myslim sparuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 nejdřív musí ps3 ten ovladač najít tudíž přes kabel a pak máš připojený oba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas_2002 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Ze by nastala ta spravna prilezitost, kdy se mas podivat do navodu? Tak zrovna tohle jsem v návodu nenašel. Řešil jsem to někdy minulý týden :-) Nakonec mě zachránil google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plast88
kamarád má ps3 a já jsem si přinesl svůj ovladač a nemohl jsem se na jeho ps3 napojit
čím to je nebo jak se mám napojit??
když jsem zmáčkl čudlík na přihlášení tak se rozblikali všechny 4 kontrolky na ovladači a nic:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.