Typan Cz Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 čus, když hraju nějakou určitou hru (tekken dr, bounty hounds) tak se hra tváří jako bych pořád mačkal čtvereček nebo kolečko, ale já se ho ani nedotk, tohle se stává jen u těch her co sem tam napsal. je mozny, že by to bylo tim, ze to mam v cso ? za pomoc určite thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 ze by to bylo tim ze to mas v cso se mi zda hodne nepravdepodobny. to mas spis nakej bordel pod tlacitkama. skus to procistit, snad to pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 tohle se stává jen u těch her co sem tam napsal kdyby se mi to stávalo u VŠECH her a taky v CXMB tak bych ti poděkoval... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 to bude nahoda.. podle me to s hrou nema nic spolecnyho. nejspis tam mas asi bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 VYRESENO, zadnej bordel hosi, mlatilo se mi tam moc pluginu, takze lock pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
čus, když hraju nějakou určitou hru (tekken dr, bounty hounds) tak se hra tváří jako bych pořád mačkal čtvereček nebo kolečko, ale já se ho ani nedotk, tohle se stává jen u těch her co sem tam napsal. je mozny, že by to bylo tim, ze to mam v cso ?
za pomoc určite thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts