Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zásek po vypnutí hry

Araym

Otázka

Zdravim, dneska se mi poprve stalo, ze po vypnuti hry (konkretne Batman: Arkham Asylum) ps3 zhasla... cerna obrazovka, zelena dioda svitila, parkrat zapipala, a pak vubec nereagovala na dualshock nebo drzeni prstu na vypinaci. Po vypnuti napajeni v poho nabjehla... Mam se zacit bat:) nebo se to obcas muze stat ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No neříkám, že se máš začít bát, ale mně osobně se teda nikdy nic takového nestalo:). Teda ne po vynutí hry, že se ti prostě PS3 sekne se stát může, možná si jí vypl a byl si zrovna v nějakém dění a hra si zrovna něco načítala z někama nebo tak. Pokud se ti to nestává nějak často, tak to nic neznamená a nemusíš si s tím dělat hlavu:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Me neco podobneho udelala konzole uz vicekrat. Asi 2x nebo 3x to bylo po vypnuti hry uz si nemapatuji jake (asi to bylo MGSko to jsem hral nejvice :)) a nekolikrat mi to udelalo kdyz jsem vypinal celou konzoli. Vzhledem k tomu ze jsem jinak zadne problemy nezaznamenal, tak to moc neresim.

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky muzu potrvrdit, ze jsem neco podobneho zaregistroval cca 2x za tu dobu co PS3 mam. Vysvetleni pro to nemam zadne, ale vzdy to zase nabehlo, takže jsem to dal neresil. Pry se podobne zaseky proste PS3 stavaji.

Jeste se mi teda jednou stalo pri instalaci GTA4, ze mi chcipl prubeh instalace na HDD. Zadna chyba nic, proste jen zhasla kontrolka disku a dal se data nekopirovaly. Kdyz se nic nedelo asi 15 min, vytahl jsem PS3 z elektriky, nabehla OK, GTA4 se doinstalovalo do 100% a zacal jsem hrat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu