lavima Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 1. Dají se nějak doinstalivat kodeky jinak než z Xbox live? 2. Když mi dají Ban za neorg. hry. Budu moct stahovat update a kodeky z xbox live? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 1. Ne 2. Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 1. Dají se nějak doinstalivat kodeky jinak než z Xbox live?2. Když mi dají Ban za neorg. hry. Budu moct stahovat update a kodeky z xbox live? Díky 1.)nevim možná daj musel bys najít na netu 2.) ne nebudeš moct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jo nejaky kody bo tak jsme stahoval kdyz jsme poprve dal video do xka... ale to je tak vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ty kodeky byli tady na foru pokud se nemylim ne ? ..na download + navod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ty kodeky byli tady na foru pokud se nemylim ne ? ..na download + navod.. jj ale ze by nejak fungovaly... vetsina divx me nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jj de to doinstalovat ale musis kuchnout hdd pripojit k pc a na pc si stahnout kodek co chces a pak ho na hdd nakopnout ale nwm presne kam ale skousel sem a ten dvx codek je na hdd 100 % protoze kdys sem hdd odpojil a skusil dvx film co mi s hdd sel tak mi bez hdd nesel a napsalo to ze neni nainstalovanej dvx codek ps:updatovat muzes i kdys dostanes ban ale musis na pc stahnout ten update pak ho dat na flashku a zapnout na xku bootovani na cd ne do dashboardu a normalka naupdatujes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavima Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 a ještě k updatum ... hry Tiger Woods 10 a další po mě chtěj taky nějaký update. to je ten z xbox live nebo si ta hra dělá nějak svuj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 voe vsechno co na Xku stahnes jde pres live...krom toho nechapu smysl otazky. to jako ze se bojis banu kvuli updatu a kdyby to neslo pres live tak by ses nemusel bat? a nevsiml sis takle ze se hry updatuji jen kdyz jsi na live prihlaseny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavima
1. Dají se nějak doinstalivat kodeky jinak než z Xbox live?
2. Když mi dají Ban za neorg. hry. Budu moct stahovat update a kodeky z xbox live?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.