doommaster01 Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 stahnul sem si tuto hru s topicu rapidshare je nam fuck... ale kdyz ho chci spustis jenom scerna obrazovka a malinko je tam vydet napis PSP a pak mi nezbyva nez jen vyndat baterku. PLS co s tim? ///upraveny nazov topicu - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambitka Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 kámošovi to dělá taky...ale co s tim,nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Taky mi to některé hry dělají, ale co s tím taky nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b-s-h Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Nemáte náhodou zapnuté v recovery menu mód bez UMD? Mě to taky dělalo a když jsem tam zase nahodil s umd tak to fachčilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 nn nemam NO UMD.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Možná špatný rip a nebo zkus zmáčknout tlačítko ovládání jasu, když řikáš že je tam něco malinko vidět... A nebo zkus smáčknout START a prostě nějaký tlačítka (třeba i X)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 no asi spatnej rip.. ale pise se tam ze je to full... jo a videt tam je jen ten napis PSP ktery je vzdy pri startu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 ...a mas psp pretaktovany..?...nektery hry by chteli pretaktovat na 266mhz....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 stahnul sem si tuto hru s topicu rapidshare je nam fuck... ale kdyz ho chci spustis jenom scerna obrazovka a malinko je tam vydet napis PSP a pak mi nezbyva nez jen vyndat baterku. PLS co s tim?///upraveny nazov topicu - THeBaNDiT todle mi taky delalo..tak na to pecu hrat to nebudu..taktovat nechci nechci aby se mi s tim neco stalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Taky mi to ted zacalo delat. Mam 3.03c a njde mi spusti Mortal kombat, metal gear, nebo burnout dominator:( nevite co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 27, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 Vyresi se to tim ze si das do psp umd a v recovery nastavis use no umd na disabled , pri hrani musis mit v psp umd , pozor nesmi to byt film , staci demodisk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
doommaster01
stahnul sem si tuto hru s topicu rapidshare je nam fuck... ale kdyz ho chci spustis jenom scerna obrazovka a malinko je tam vydet napis PSP a pak mi nezbyva nez jen vyndat baterku. PLS co s tim?
///upraveny nazov topicu - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts