borec123 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Dal by někdo dnes call of duty 5 čas je mi v podstatě jendno jinak můj nick na live : SizedPatrik123 :? když tak si mě přidejte a pak mi písněte zprávu a domluvíme se upozornuji hraji teprve pár dnů takže nejsem nějakem extra žůžu borec :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Já bych dal ... sem ale nastydlej a nemůžu moc mluvit, tak jestli by nevadilo, že bychom nebyli v party ... Ve středu sem měl pořád connection interrupted, tak doufám, že to dneska nebude ... Gamercard: KrekCZ Private or Public ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec123 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 K.R.T.E.K Hele v pohodě mám taky ted nějak dokurwenej net takže snad to vyjde jinak taky trošku rímu takže taky asi mluvit moc nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 sry za OT ale : K.R.T.E.K :D :D omg omg omg :D :D :D :D :D ja umřu smíchem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec123 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 welbysek :D :D ty vole já jsem kokot :D sorry neber to jako urážku :D já se stoho poseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 z toho , né stoho :D:D Omg mám dost :D musím ti dát "Thanks" :D :D Takto sem se už dlouho nezasmál "ou máj kakaó" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 K.R.T.E.K :dozey: :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 kreku (ne krtku :chef:), možná bych dal taky :) GT v podpise ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec123 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 ještě by to chtělo aspon dva tři lidi takhle dva na jednoho to asi fér :D jinak fakt kreku sorry nechtěl jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.