borec123 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Dal by někdo dnes call of duty 5 čas je mi v podstatě jendno jinak můj nick na live : SizedPatrik123 :? když tak si mě přidejte a pak mi písněte zprávu a domluvíme se upozornuji hraji teprve pár dnů takže nejsem nějakem extra žůžu borec :cheesygrin: Citovat
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 Já bych dal ... sem ale nastydlej a nemůžu moc mluvit, tak jestli by nevadilo, že bychom nebyli v party ... Ve středu sem měl pořád connection interrupted, tak doufám, že to dneska nebude ... Gamercard: KrekCZ Private or Public ?! Citovat
borec123 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 K.R.T.E.K Hele v pohodě mám taky ted nějak dokurwenej net takže snad to vyjde jinak taky trošku rímu takže taky asi mluvit moc nebudu :) Citovat
espézetka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 sry za OT ale : K.R.T.E.K :D :D omg omg omg :D :D :D :D :D ja umřu smíchem :D Citovat
borec123 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 welbysek :D :D ty vole já jsem kokot :D sorry neber to jako urážku :D já se stoho poseru Citovat
espézetka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 z toho , né stoho :D:D Omg mám dost :D musím ti dát "Thanks" :D :D Takto sem se už dlouho nezasmál "ou máj kakaó" :D Citovat
Silas Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 kreku (ne krtku :chef:), možná bych dal taky :) GT v podpise ... Citovat
borec123 Odesláno Září 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 4, 2009 ještě by to chtělo aspon dva tři lidi takhle dva na jednoho to asi fér :D jinak fakt kreku sorry nechtěl jsem :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.