Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Manhunt 2 Herní průvodce


xDante1986

Recommended Posts

Manhunt 2

Přehled sekcí

1) Ovládání

2) Návod

3) Zbraně a předměty

1) Ovládání

D-Pad nahoru pohled z první osoby/manuální zaměřování

D-Pad vlevo vykouknutí doleva/cyklování mezi cíli

D-Pad dolů nabíjení/změna zbraně

D-Pad vpravo vykouknutí doprava/cyklování mezi cíli

Levý analog pohyb postavy

x běh

□ útok/vrh předmětem/klepání na zeď

o akce/zoom

∆ blok/zoom/přimáčknutí ke zdi

R úkrok vpravo

L úkrok vlevo

R+L míření/zaměření cíle

Select inventář

Start pauza

2) Návod

2.1) Awakening

Vydejte se po stopách Lea, protáhněte se kolem cel a zahněte doleva za roh. Proběhněte další části chodby, za rohem si ze země vezměte syringe (injekci) a opatrně se připližte za hlídače, kterého popravte. Projděte otevřenými dveřmi a vyběhněte nahoru. V chodbě narazíte na utečence, který vám blokuje cestu a tak vám nezbude nic jiného než se ho zbavit holýma rukama. Jakmile bude na zemi, tak do něj ještě párkrát kopněte a vstupte do místnosti nalevo, která je označena na vašem radaru. Vezměte si lékárničku a další syringe, vraťte se na chodbu a projděte dveřmi ke kontrolní místnosti. Zaklepejte na dveře, rychle se schovejte do stínu a odstraňte zdravotníka. Potom vstupte dovnitř, aktivujte tlačítko na stěně a nově otevřenými dveřmi se vydejte dál. Jděte chodbou doleva, ze skříňky si vezměte propisku a jděte zpět. Přivolejte si výtah napravo, vstupte do něj a vyjeďte nahoru. Jakmile se výtah zasekne, tak vylezte do chodby a vstupte do chodby před vámi. Za rohem se schovejte do stínu, přilákejte hlídače a popravte ho. Jděte zpět k výtahu, ze země seberte další pero a od vaší poslední oběti se vydejte dál. U mříží aktivujte tlačítko napravo na zdi, doběhněte k celám a počkejte až z jedné z nich vyleze zdravotník. Zbavte se ho, z cely si vezměte syringe a seběhněte po schodech o patro níž, kde zabijte psychopata. Tlačítky na stěně uzavřete všechny cely, čímž se otevře brána na konci haly a můžete si z poličky vzít lékárničku. Projděte dvojitými dveřmi na konci chodby, popravte zdravotníka v místnosti nalevo a rychle se utíkejte schovat do stínu v rohu velké místnosti. Objeví se další hlídač, kterého se okamžitě zbavte, ze skříňky v chodbě si vezměte propisku a vyběhněte po schodech o patro výš. Zamiřte do další místnosti, zabijte hlídače, který stojí čelem k mříži a jděte k levému oknu. Rozbijte ho, vezměte si do ruky střep a vyskočte ven na nádvoří. Popravte oba zdravotníky, jejich těla schovejte do stínu a vlezte do útrob popelářského vozu.

2.2) Ghosts

Zůstaňte schovaní ve stínu, zmáčkněte požadované tlačítko, abyste nebyli odhaleni a jakmile se nepřítel otočí, tak seberte ze země u popelnic igelitový sáček. Vydejte se za nepřítelem, schovejte se do stínu a ve vhodnou chvíli ho popravte. Přeběhněte přes cestu a ve výklenku si vezměte další sáček. Utíkejte po ulici kupředu až k velkému kontejneru, shlédněte animaci s druhým hlídačem a přelezte přes zídku po vaší levici. Rychle se dostaňte za záda vaší oběti a ihned po likvidaci si vezměte páčidlo. Na konci ulice podlezte pod poničeným plotem, vylezte nahoru na kontejner a z něj na zídku, kde se odehraje krátká sekvence. Následně seskočte dolů do zahrady, páčidlem sundejte zámek na vchodových dveřích a vstupte do domu. Uvnitř shlédněte animaci s Leem, prozkoumejte přízemí a měli byste najít truhlu a kabinet, které můžete otevřít. Po jejich průzkumu utíkejte ke schodišti a vyběhněte do horního patra, kde najdete další 3 skříňky k prohledání. Nyní zamiřte po schodišti až dolů do sklepa, dejte se doleva a sledujte zeď po vaší levici. Prohledejte truhlu, na kterou narazíte, poté se protáhněte dírou ve zdi a dostanete se do tajné místnosti. Vzadu prozkoumejte truhlu a po uložení hry se budete muset probojovat do 2. patra domu. Podle radaru jděte ke koupelně, která je zatarasená prkny a z okna na vás zaútočí jeden člen gangu. Setřeste ho, schovejte se někde do stínu a jakmile k vám bude stát zády, tak ho odstraňte z cesty. Zničeným oknem u koupelny vylezte na stříšku, přejděte po ní k druhému oknu a v koupelně si vezměte z podlahy injekci. Vylezte ven na stříšku, po skončení animaci si počkejte až se gangster objeví přímo pod vámi a popravte ho seskokem shora. Následně se odehraje další animace a level skončí.

2.3) Sexual Deviants

Jděte dopředu, ze země si vezměte cihlu a podívejte se doprava nahoru. Pomocí cihly rozbijte okno, vezměte si střep a vlezte na záchody, kde můžete poprvé použít speciální popravu, která je na mapě označena bílou lebkou. Opusťte toalety, schovejte se do stínu a dejte si pozor, aby vás neodhalilo červené světlo z barové zářivky. Dojděte na konec chodby a pěkně uvidíte vstup do hlavní části baru. Nalákejte na sebe postupně jednoho huntera za druhým, zlikvidujte je a jedno tělo vezměte přes rameno. Jděte za bar, stoupněte si na podstavec s panelem a uvidíte, jak se otevřou dveře. Následně na podstavec položte mrtvolu, aby zůstaly dveře otevřené, utíkejte na pódium a dveřmi vstupte do úzké chodby. Dejte se doleva, opatrně se dostaňte za záda nepřítele a zabijte ho. Z pultu si vezměte lékárničku, obejděte ho a projděte dvojitými dveřmi na konci chodby. Dostanete se na nádvoří, kde se odehraje krátká sekvence.

Zbavte se hlídačů ve spodním patře, jděte do pravé části a po schodech vyběhněte do 2. patra. Tam se podívejte po zdech a najdete schránku se skleněnou výplní a v ní sekeru. Nyní musíte získat hlavu některého člena gangu, takže si buď najděte další oběť nebo usekněte hlavu jedné z mrtvol. Vezměte si hlavu do inventáře, zvolte si ji a z nádvoří pokračujte na opačnou stranu, než kterou jste sem přišli. U dveří zmáčkněte o, počkejte až vám hlídač odemkne dveře a zbavte se ho. V zadní části seběhněte po schodech dolů a jděte dál, dokud se nespustí krátká animace. V hlavní chodbě se nachází jeden hunter, který hlídá a prochází se kolem. Schovejte se do prvního výklenku napravo, sekyrou zničte světlo a pokud chcete vezměte si do rukou pilu. Až se k vám nepřítel otočí zády, tak ho zabijte a zničte všechna světla ve výklencích. Vstupte do prostřední cely nalevo, jděte k zrcadlu a až ho hunter se sekyrou rozbije, tak se utíkejte schovat do stínu a zabijte ho. Vraťte se zpět do cely, prolezte oknem do zadní místnosti a prohlédněte si ceduli, která říká, že musí být všechny dveře otevřeny, aby se vypnul zámek v podzemí. Odemkněte tedy tlačítky zbylé dvě cely, v té poslední zabijte huntera a projděte nově otevřenými dveřmi. Ihned za nimi se dejte doprava skrz otevřenou mříž a dostanete se do další části s celami. Nejprve zničte všechny světla na zdích a pak vstupte do poslední cely po vaší levici. Popravte člena gangu, rozbijte zrcadlo a proskočte do zadní místnosti. Odtud pokračujte vedle, zmáčkněte tlačítko na stěně, čímž otevřete dveře do prostřední cely a vraťte se zpět do haly. Jděte k prostřední cele, počkejte až k vám bude hunter stát zády a zbavte se ho speciální popravou. Nakonec se zbavte i chlápka v první cele, jděte zpět za pootevřené mříže a vstupte do nově zpřístupněné místnosti napravo.

2.4) Red Light

Utíkejte po ulici rovně, ze staveniště si vezměte lopatu a zahněte do uličky napravo. Schovejte se do stínu nákladního auta, shlédněte krátkou animaci a zbavte se dvou členů gangu. Po jednom z nich si vezměte do výbavy kleště a utíkejte po ulici rovně k plotu. Pomocí kleští si udělejte díru, prolezte jí a hra se automaticky uloží. Vydejte se dál, shlédněte animaci s další dvojicí nepřátel a kousek nazpět se schovejte do stínu u zdi poblíž kanálu (bílá lebka na radaru). Jakmile se k vám přiblíží nepřítel, tak ho speciální popravou ukliďte do místní kanalizace a zamiřte k domu, odkud přišel. Vstupte dovnitř, schovejte se do stínu v rohu a počkejte až se objeví chlápek hlídající schodiště. Ve vhodnou chvíli ho popravte, seběhněte po schodech dolů a zbavte se dalšího chlápka. Chodbou doběhněte ke schodišti, vyběhněte o patro výš a tam vylezte po bednách nahoru. Přibližte se k balkónu, podívejte se na krátkou sekvenci s dvěma policisty a ty následně popravte. Potom přeběhněte přes hlavní cestu, vstupte do obchodu Velvet Glove a schovejte se. Zbavte se huntera, který se prochází kolem, následně i toho za pultem a projděte dveřmi. Po schodišti vyběhněte nahoru a do zad vám vpadnou další dva gangsteři. Rychle utíkejte ven z budovy, přeběhněte přes dřevěné prkna a pak po požárním schodišti nahoru. Tam seskočte dírou v podlaze dolů a jděte dál dokud mise neskončí.

2.5) Best Friends

Rychle utíkejte kupředu, vyhýbejte se světlometu helikoptéry a po schodišti před vámi vyběhněte až úplně nahoru. Vstupte do budovy, doběhněte do kontrolní místnosti a ze skříňky si dle potřeby vezměte lékárničky. Druhými dveřmi místnost opusťte, shlédněte krátkou animaci a připravte se na útočníky. Schovejte se do zákoutí poblíž stroje, počkejte až se jeden z nepřátel přiblíží a popravte ho. Následně se zbavte i dalších třech útočníků, kteří se objeví, počkejte až se hra automaticky uloží a jděte ke dvojitým dveřím. Po shlédnutí sekvence se zbavte huntera, vezměte si od něj pistoli a projděte dvojitými dveřmi, ze kterých vyšel. Jděte rovně do další části, zastřelte chlápka, který drží Michaela jako rukojmí a tomu se pak podaří utéct. Sledujte ho k dalšímu checkpointu, prostřílejte se přes dva huntery a zamiřte dál. Poté, co se odehraje krátká scénka, tak postupně zpoza rohu postřílejte další čtveřici gangsterů a následně i toho dál ve skladišti. Po jeho zabití projděte dveřmi, schovejte se a popravte dvojici hunterů. Následně vstupte do dvojitých dveří, ze kterých vyšli a odstraňte poslední hlídku v této části. Potom vezměte mrtvolu, položte ji na zastavený dopravní pás a tlačítkem ho aktivujte. V zadní části skladu vylezte na pás, úzkou chodbou pokračujte dál a podle radaru doběhněte až na střechu, kde se znovu setkáte s Michaelem. Dejte si pozor na střelbu z jeho zbraně, schovávejte se za překážky a zasaďte mu několik zásahů. Jakmile zemře, tak se podle radaru vraťte zpět k lodi a nasedněte na ni.

2.6) Safe House

Rozstřelte zámek na dveřích před vámi, vyběhněte po schodech nahoru a dojděte k místu vyznačenému na mapě. Objeví se dva huntýři, kteří na vás zaútočí. Normálně je zastřelte, pak i ty další dva, kteří se objeví a následně pokračujte až ke schodišti, kde vás čeká skupinka útočníků. Seběhněte po schodech dolů, odstraňte chlápka s brokovnicí a seberte po něm náboje. Vstupte do místnosti napravo pod schodištěm, zabijte trojici hunterů a ze skříně si vezměte lékárničku. Potom jděte dozadu, zahněte za roh napravo a dírou v podlaze seskočte dolů. Seběhněte po schodech, popravte chlápka a vstupte do kinosálu. Zbavte se všech nepřátel, kteří vás zde napadnou, doběhněte k dvojitým dveřím naproti plátnu a mise skončí.

2.7) Bees´ Honey Pot

Přeskočte recepční pult, sledujte manažera do kanceláře a pomocí speciální popravy se ho zbavte. Pak si vezměte zpod stolu baseballovou pálku, vraťte se před recepci a po blízkém schodišti vyběhněte nahoru. Schovejte se do výklenku naproti schodům, rozbijte blikající světlo, čímž se uschováte do stínu a zároveň přilákáte nepřítele a ve vhodnou chvíli ho popravte. Utíkejte do pokoje 201, opatrně se přikraďte za záda chlápkovi a zabijte ho. Vezměte si do rukou kladivo, vyběhněte ven na chodbu a navštivte 202. Vylezte ven oknem v koupelně, jděte na konec chodby a rozbijte sklo, čímž přilákáte pozornost hunterů. Využijte stínu jako skrýš, postupně je všechny popravte a oknem proskočte do místnosti. Vyběhněte na chodbu, doběhněte ke schodišti a po něm zamiřte dolů. Zmáčkněte tlačítko na stěně napravo, projděte nově otevřenou mříží a zbavte se dvou útočníků se zbraněmi. Potom utíkejte na konec chodby, vstupte do pokoje napravo a prolezte oknem v koupelně. Prostřílejte se přes zahradu, projděte zadními dveřmi a skrz pokoje se probojujte až ke schodišti. Vyběhněte po něm nahoru, vydejte se kupředu a shlédněte krátkou animaci. Následně zlikvidujte všechny huntery, utíkejte do místnosti a rozbijte velké zrcadlo. Prolezte na druhou stranu, protáhněte se ventilační šachtou a vylezte nahoru na výtah, kde se odehraje krátká animace. Jakmile skončí, tak seskočte dolů do výtahu, běžte ke schodišti a po něm nahoru až k místu, kde se spustí závěrečná animace této mise.

2.8) Assassination

Otočte se, proběhněte chodbou a vstupte do velké haly, kde se zbavte útočníků se zbraněmi. Ze skříňky poblíž kopírky si vezměte lékárničku, pokračujte dál dveřmi na opačné straně, než kterou jste přišli a vstupte do kanceláří. Rozbijte okno, vyskočte ven na pracovní výtah a stisknutím tlačítka vyjedete nahoru. Ihned zabijte dva chlápky, posbírejte si po nich náboje a vyjeďte výtahem o další patro. Zastřelte každého, kdo se vám postaví a vyjeďte výtahem Do posledního patra. Zabijte všechny huntery na střeše, vyběhněte po schodech nahoru a doběhněte až k dlouhému schodišti vedoucímu dolů. Seběhněte po něm, projděte dveřmi s červenou cedulí authorized personnel only a následně rozbijte okno. Zastřelte snipera na střeše před vámi, vylezte ven na ventilační potrubí a doběhněte po něm na konec na malou stříšku. Zastřelte všechny, kteří vám přijdou do cesty, vstupte do budovy v zadní části a ze skříňky si vezměte podle potřeby lékárničku. Pak vyběhněte po schodech o patro výš, dejte si pozor na útočníky, kteří vám vpadnou do zad a doběhněte až k oknu. Pažbou zbraně ho rozbijte, pak jím proskočte a dostanete se na střechu, kde vás čeká checkpoint. Pomocí sniperovky likvidujte jednoho nepřítele za druhým, dejte si pozor na helikoptéru, která se na chvíli objeví a vydejte se podle radaru k vyznačenému bodu. Jakmile se dostanete k červeným traverzám, tak po nich přejděte až na konec, seskočte dolů a postřílejte čtyři ozbrojence. Posbírejte náboje a lékárničky, které po nich zůstanou, doběhněte ke schodišti v pravém zadním rohu tohoto patra a seběhněte dolů. Prostřílejte se dolů do 5. podlaží, z budovy pokračujte na střechu a projděte dveřmi, u kterých se aktivoval další checkpoint. Seběhněte po schodech dolů, zastřelte čtveřici hunterů a pokračujte ke dveřím s cedulí exit. Venku zastřelte posledních pět útočníků v tomto kole, doběhněte ke kanálu, jenž je vyznačen na radaru a seskočte dolů.

2.9) Most Wanted

Utíkejte rovně na ulici, kde zjistíte, že jste se dostali do pasti a musíte rychle utéct. Pokračujte do ulička přímo naproti vám, na jejím konci vylezte nahoru na popelnici a z ní na bedny. Následně rozbijte okno, seberte střep a skočte dovnitř budovy. Ze stolku napravo si vezměte páčidlo, otočte se doleva a povšimněte si padacích dveří. Jděte k nim, pomocí páčidla urvěte zámek a seskočte dolů. V přikrčení se vydejte úzkou chodbou pod domem až na nádvoří, kde shlédněte animaci a aktivuje se checkpoint. Hned jak vylezete, jděte doprava a schovejte se za roh do stínu. Počkejte až se přiblíží hunter, zabijte ho a dejte si pozor na světlomety helikoptéry. Jakmile se přiblíží i druhý, tak ho rovněž odpravte potichu ze stínu, vezměte mu brokovnici a s ní postřílejte i zbylé nepřátele v této části. Pokračujte kolem zdi za popelnici, kde najdete igelitový sáček, následně pokračujte dál a úzkou uličkou za domem. Ta vás zavede k mříži, na které visí zámek Pomocí páčidla ho zničte a shlédněte animaci, po jejímž skončení se dostanete do systému potrubí. Jděte kupředu, potom doleva a potrubím, které vede dolů se vydejte dál. Hned jak se dostanete na otevřené prostranství, tak se schovejte do stínu nalevo a zabijte dvojici hunterů, kteří vám vpadnou do zad. Poté se vydejte dál dalším potrubím, schovejte se v rohu před vámi a povšimněte si speciálního popravčího místa vedle barelu. Postupně zlikvidujte další skupinu útočníků, pokračujte ke dveřím na levé straně této části a projděte jimi. Po rampě vyběhněte nahoru na úzkou lávku, doběhněte na její konec a pomocí ventilu snižte záplavovou bránu co nejníže. Vraťte se zpět do budovy, seběhněte dolů a dveřmi vyjděte ven. Dejte se doleva, doběhněte ke snížené bráně a postřílejte všechny huntery, kteří na vás zaútočí. Potom bránu přelezte, utíkejte ke schodišti a po něm nahoru. Jakmile budete nahoře, tak se otočte doprava, vyběhněte malý kopeček a dírou ve zdi vlezte do uličky. Tou se vydejte kupředu, projděte pod ozdobným obloukem a dostanete se k domu, kde na vás zaútočí několik hunterů. Zbavte se jich, pokračujte ke schodišti a vyběhněte po něm do 2. podlaží. Na konci najděte okno bez mříže, které rozbijte a vlezte jím do budovy. Pak pouze utíkejte k oknu naproti, rovněž ho rozmlaťte a vyskočte ven, čímž aktivujte krátkou scénu. Rychle seskočte dolů, všimněte si chybějícího plotu na zdi napravo a tudy přelezte plot. Hned jak budete znovu na pevné zemi, tak se otočte doleva, skočte do díry v zemi a potrubí vlezte do kanalizačního systému. Dejte se doleva, jedinou možnou cestou doběhněte k žebříku a vylezte po něm nahoru. Schovejte se do stínu, počkejte si až bude stát Watchdog u speciálního popravčího místa a zlikvidujte ho. Následně prozkoumejte skříňky ve vedlejších místnostech a vyběhněte před autoopravnu, kde se shromáždí několik nových útočníků. Schovejte se za barely, postřílejte útočníky a doběhněte k brance, kde mise končí.

2.10) Ritual Cleansing

Držte se stěny nalevo, proběhněte stínem kolem návěsu a vezměte si láhev. Povšimněte si oranžové tečky na radaru, která označuje kanystr s benzínem. Jakmile bude obsluha pumpy dál od vás, tak si vezměte kanystr, nalijte na zem benzín a nalákejte zde obsluhu pomocí lahve. Speciální popravou ho zlikvidujte a jedinou možnou cestou se vydejte k modrému puntíku na mapě. Dojděte k rohu, který se stáčí doprava, udělejte na zemi novou benzínovou kaluž a zlikvidujte v ní hlídače, jenž se prochází po okolí. Uličkou se vydejte dál, vezměte ze země ostnatý drát ukrytý ve stínu a zbavte se další hlídače opodál. Vezměte si od něj policejní obušek, utíkejte ke stanici hlídačů a shlédněte animaci. Jakmile skončí, tak utíkejte k náklaďáku, použijte kanystr na hromadu papírů za ním a zapalte ji. Zlikvidujte hlídače, který přiběhne požár uhasit, vběhněte na stanici a zmáčkněte tlačítko napravo. Tím si odemknete bránu vedle stanice a můžete jí projít do části s kontejnery. Zde je výhoda velkého počtu stínů, který vám poskytne skvělé krytí. S jeho pomocí se tedy zbavte 4 hlídačů, pak utíkejte dozadu k návěsu a po schodech za ním vyběhněte nahoru na rampu. Následně vylezte na bedny a otvorem proskočte do další části, kde se aktivuje checkpoint. Utíkejte ke korbě náklaďáku, vylezte po ní nahoru a seskočte do prostoru napravo. Potom projděte dvojitými dveřmi nalevo do budovy, utíkejte ke speciálnímu místu s popravou a počkejte na vhodnou příležitost pro vraždu hlídače. Následně prozkoumejte kancelář, kde najdete propisku a ve skříni uschovanou pilu a dvojitými dveřmi se vraťte k náklaďáku. Vstupte do dvojitých dveří po vaší levici, vylezte nahoru po bednách napravo a dírou ve střeše seskočte dolů. Následně si vezměte páčidlo, s jeho pomocí zničte zámek a vyhrňte stahovací mříž. Pak zabijte prvního strážného a pokračujte k dvojitým dveřím na levé straně skladu, které vás dovedou do druhé části skladu. Zde se prochází kolem klece druhý strážný, jehož se musíte zbavit, poté si vezměte kanystr s benzínem a vraťte se do místnosti, kde jste našli páčidlo. Zde použijte kanystr, zapalte Leovi dokumenty a shlédněte krátkou animaci. Jakmile skončí, tak se hra sama uloží a objeví se pár nových nepřátel. Všechny postupně zlikvidujte, utíkejte zpět ke kamionu a odsud do vedlejší budovy. Běžte k elektrickému panelu, kde jste popravili jednoho z nepřátel, postavte se k němu čelem a otočte se doleva. Projděte otevřenými dveřmi a použijte páčidlo na levém konci chodby. Vezměte si kanystr, který zde uvidíte a spolu s ním se vydejte do velkého skladiště, kde jste zapálili Leovi dokumenty. Podívejte se nad jednotlivé menší sklady a nad stahovacími vraty uvidíte íslo. Jděte ke skladišti 8, otevřete vrata a projděte dveřmi napravo. Tam otevřete další vrata, otevřete skladiště 10 nalevo a pomocí kanystru s benzínem zapalte Dannyho složky.

2.11) Origins

Vezměte si cihlu, vylezte na popelnici, z ní na střechu a vezměte si střep. Následně si ho vezměte do ruky, počkejte až vyleze Hunter ven a skokem ze střechy ho popravte. Prozkoumejte skříňku uvnitř kanceláře (najdete stun rod), ze stolku si vezměte propisku a jděte ke kabinetu naproti psacímu stolu. Odsuňte ho doleva, vlezte do ventilační šachty a prolezte jí na druhou stranu. Schovejte se do stínu za sloupem, počkejte až se vzdálí dva Hunteři nalevo a zůstane jen ten napravo u dveří. Hoďte cihlu na zeď napravo, počkejte až to přijde prozkoumat a v tu chvíli ho zlikvidujte. Schovejte jeho tělo do stínu, vyčkejte na druhého hlídače a rovněž se ho zbavte. Potom vyběhněte po schodech, dejte se na rozcestí doleva a schovejte se do stínu skříně. Jakmile kolem vás půjde hlídač, tak se ho zbavte a vezměte si páčidlo, které má u sebe. Vraťte se dolů ke spodní části schodiště, postavte se k němu čelem a dejte se doprava. Projděte dvojitými prosklenými dveřmi, za nimi se vydejte doprava a seběhněte dolů k laboratoři. Zjistíte, že je zamčená a vy budete muset najít jinou cestu. Vraťte se po schodech zpět nahoru, otočte se doprava a přelezte přes zábradlí na ventilační šachtu. Pomocí páčidla otevřete poklop, vlezte dovnitř a prolezte na druhou stranu.

Udělejte pár kroků kupředu a uvidíte box na zemi, ve kterém je pes a ten začne štěkat. Rychle se schovejte do stínu a přijdou dva nepřátele. Jednoho sundejte ze stínu, druhého se pak zbavte v přímém souboji a místo páčidla si vezměte pilu. S její pomocí usekněte hlavu jednomu z hlídačů, vezměte si ji k sobě a vydejte se k zelenému bodu na mapě. Přistupte ke scanneru, použijte hlavu a odemčenými dveřmi projděte do další chodby. Jděte rychle ke schodišti, schovejte se do stínu nalevo od něj a počkejte až Watchdog sejde dolů. Zezadu ho bez povšimnutí popravte a seberte mu brokovnici. Vyběhněte nahoru po schodech, pomocí brokovnice postřílejte nepřátele a od lešení se vydejte doleva. Následně doběhněte k dvojitým dveřím po levé straně, projděte jimi a vyběhněte po schodech nahoru. V místnosti nejprve shlédněte krátkou scénku, pak seběhněte dolů ke křeslu a odehraje se další sekvence. Po jejím skončení se otočte doleva, projděte dveřmi a ze skříňky si vezměte lékárničku. Následně utíkejte nahoru po schodech, shlédněte animaci, která váš postup přeruší a zjistíte, že jste byli zajati uvnitř jednoho z nemocničních pokojů. V tuto chvíli jste beze zbraně a Watchdog před vámi má v rukou zbraň. Počkejte až se otočí, jděte k posteli, která je blízko dveří a vezměte si z ní propisku. Následně se mi přikraďte za záda a popravte ho. Seberte brokovnici, kterou měl u sebe, zastřelte s ní doktora ve vedlejší místnosti a otevřenými dveřmi pokračujte dál. Dostanete se na sál, kde uslyšíte doktora Pickmana, který mluví skrz reproduktor v rohu nad stolem. Rychle ho sestřelte než Danny upadne do mdlob a vy byste museli opakovat část od posledního checkpointu. Potom rozbijte velké okno nalevo, vstupte do vedlejší místnosti a zmáčkněte červené tlačítko vedle dveří. Vyběhněte ven na chodbu, otevřete si dveře pokoje naproti a rozstřelte druhý speaker. Zabijte Watchdoga přicházejícího zprava, projděte márnicí k dvojitým dveřím a sejměte i druhého útočníka, který se objeví. těmi vylezte do druhé části chodby. Zde se zbavte dalšího nepřítele, doběhněte k rozcestí a zahněte doleva. Zničte poslední reproduktor, otočte se a po schodech naproti vám seběhněte dolů. Vstupte do auditoria, rychle zastřelte ošetřovatele nalevo a vezměte mu uspávací zbraň. S ní pak střelte do doktora Pickmana a level skončí.

2.12) Broadcast Interrupted

Hned na začátku se otočte, rychle rozbijte střep a vezměte si ho do ruky. Zůstaňte schovaní ve stínu, počkejte až k vám příjde jeden z Hunterů a popravte ho. Vezměte si od něj ostnatou palici, projděte dveřmi nalevo a utíkejte k panelům s nápisem Weather, které naleznete za dveřmi po vaší pravici. Schovejte se do stínu, vydejte se doleva a uvidíte světla, mrtvá těla a nové vybavení v podobě katany. Skrz stíny se dostaňte k jevišti, seberte katanu a zamiřte podle modré tečky na radaru do zadní části TV studia. Zde nejprve zabijte strážného s pistolí, pak si ji vezměte a po schodišti vzadu vyběhněte nahoru. Projděte dvojitými dveřmi napravo, seběhněte po dalších schodech dolů a schovejte se do stínu po vaší pravici. Přiběhne další skupina Hunterů, kterou musíte zlikvidovat. Nejlepší taktikou je zlikvidovat jednoho, rychle utéct do předchozí části a ze stínu zabít druhého, který vás pronásleduje. Pokud to budete opakovat stále dokola, tak je všechny odstraníte a od schodiště můžete zamířit do chodby vlevo. Projděte na opačnou stranu místnosti, u schodiště se aktivuje první checkpoint a vy můžete vyjít po schodech nahoru. Vezměte si do ruky pistoli, zastřelte hlídače napravo a vstupte dveřmi do studia. Postřílejte všechny nepřátele, seběhněte dolů k pódiu a posbírejte si náboje. Následně vyběhněte k označeným dveřím (modrá tečka na radaru) a rozstřelte zámek. Vstupte do horní části studia, postřílejte útočníky s Uzi a vezměte si je místo pistole. Vydejte se dál, doběhněte ke schodišti a po něm seběhněte dolů do skladiště. Postřílejte trojici Hunterů, kteří se zde nacházejí, sesbírejte jejich munici a doběhněte k zamčeným dveřím. Rozstřelte zámek, který na nich visí a vstupte do Kids Tv Studio 2. Vstupte na zahradní jeviště, zbavte se nepřátel a přelezte přes živý plot. Za ním se nachází malý příkop. Vydejte se jím doprava, prolezte malou dírou ve zdi a zabijte další skupinu útočníků. Prostřílejte si cestu do studia 3 (pokud bude zámek na dveřích, tak ho rozstřelte), kde se aktivuje checkpoint a levou cestou doběhněte do obrovského sálu. Zde nejprve postřílejte skupinu útočníků, pak vylezte do nahrávacího studia nalevo a dojděte k zamčeným dveřím. Rozstřelte zámek, vyběhněte nahoru po schodech a vstupte do výtahu. Zmáčknutím tlačítka vyjedete nahoru a bude vás čekat poslední část této kapitoly. Vezměte si do ruky střelnou zbraň, postřílejte všechny nepřátele a mise skončí.

2.13) Altered State

Utíkejte kupředu, držte se ve stínu po levé straně a doběhněte až ke kostelu. Postupně se zbavte všech stráží, které zde hlídají, vezměte si kuš a posbírejte od nich náboje. Vstupte do kostela, seberte páčidlo a utíkejte k odpadní rouře (modrá tečka na radaru). Po cestě se budete muset zbavit nově příchozích nepřátel. U roury následně použijte páčidlo a vlezte dovnitř. Proběhněte na konec, dostaňte se k checkpointu, kde se odehraje krátká animace a přistupte k bariéře před vámi. Ze stínu zlikvidujte několik Hunterů, posbírejte šípy do kuše, které po nich zůstanou a zamiřte ke stodole. Abyste se dostali dovnitř, tak pomocí kuše přestřelte lano, které dřží velký kamenný blok a ten pak použijte jako mezipodlaží, po němž vylezete nahoru do stodoly. Zastřelte trojici Hunterů v přízemí, doběhněte ke schodišti a pod ním najdete lékárničku. Následně vyběhněte nahoru, zabijte další nepřátele a přejděte přes malý můstek. Od něj jedinou možnou cestou doběhněte ke schodišti, seběhněte dolů a aktivuje se další checkpoint. Doběhněte kolem skály ke kopečku, postřílejte Huntery nahoře a pokračujte až k samotné farmě. Tam se zbavte několika dalších útočníků a vstupte do domu nalevo. Uvnitř zlikvidujte jednoho hlídkujícího vrahouna, projděte domem dozadu a rozbijte okno. Vylezte ven z domu, zamiřte do přístřešku naproti a skrz neprosklené okno aktivujte checkpoint. Jděte k označenému místu na mapě, po cestě zlikvidujte Huntery a od jednoho z nich si vezměte pistol (pouze pokud ji nemáte). Nyní už jen doběhněte do další části a shlédněte animaci, jenž rozpoutá velkou přestřelku. Hned jak začne, tak si do ruky vezměte pistoli a likvidujte s ní jednoho nepřítele za druhým. Nakonec už jen vyběhněte po schodech vzadu na nádvoří, otočte pákou a otevřenými vraty ukončete level.

2.14) Domestic Disturbance

Jako první máte za úkol najít kleště, které mohou být na několika různých místech a jsou na mapě vyobrazeny zelenou tečkou. Vezměte si tedy plechovku před vámi a přeskočte plot. Stále se držte ve stínu, postupně se propližte kolem policistů a světlometů helikoptéry a prozkoumejte všechny garáže. Uvnitř vždy najdete kontejner a v něm buď kleště nebo zahradní nůžky. Po získání kleští se vydejte směrem k modré tečce na radaru, která se nachází za jedním z domů v této čtvrti. Jakmile tam dorazíte, tak pomocí kleští rozstříhejte pletivo, otevřenou dírou prolezte a shlédněte krátkou animaci. Rychle utíkejte kupředu, odbočte do uličky napravo a přelezte přes plot. Následně se otočte směrem k modrému bodu na radaru, utíkejte tam a vylezte na popelnici. Z ní už lehce přeskočíte přes plot a skrz několik dalších zahrad doběhněte až k checkpointu. Schovejte se do stínu u domku napravo, nalákejte zde nepřítele a popravte ho. Potom si vezměte brokovnici, kterou měl u sebe a vydejte se dál. Zlikvidujte kohokoliv, kdo vám vstoupí do cesty, povšimněte si lékárničky uvnitř kůlny a dostaňte se na velký plac. Rozstřílejte všechna policejní auta, následně eliminujte zbylý odpor a utíkejte k osvětlené garáži před vámi. Přelezte přes plot napravo od ní, zlikvidujte nepřátele, kteří se objeví zprava a posbírejte po nich munici. Vyjděte nahoru po schůdcích napravo, otočte se doleva s přeskočte přes plot do další zahrady. Zde se nacházejí celkem čtyři nepřátelé a tři lékárničky. Až všechny zabijete, tak utíkejte dozadu k popelnici, s její pomocí přelezte do sousední zahrady a pokračujte k označenému bodu, kde mise končí.

Nyní vás bude čekat jeden ze dvou možných levelů. Buď Personality Clash nebo Release Therapy. Jakmile dané kolo dohrajete, tak můžete jít do hlavního menu, vybrat Revisit Scenes a zvolit si druhý level.

2.15) Personality Clash

Jako první musíte Lea oslabit a sebrat mu páčidlo. Povšimněte si, že všude po této lokaci jsou poházené krabičky první pomoci, které nemůžete sebrat, ale nad jednou z nich se vždy objeví náhodně injekční stříkačka (syringe). Vezměte si ji a začne vás pronásledovat Leo, který není vidět na radaru (je to proto, že je to Dannyho druhá osobnost). Rychle se tedy utíkejte schovat do nějakého stínu, počkejte až se k vám otočí zády a použijte injekci. Tento postup pak ještě dvakrát zopakujte (jedná se o nejrychlejší druh popravy) a vezměte si od Lea páčidlo. Následně utíkejte k označenému bodu na radaru, pomocí páčidla zničte zámek a vstupte do krypty. Jděte kousek dopředu, schovejte se do místnosti se stínem po vaší levici a počkejte až se objeví první Watchdog. Zlikvidujte ho, pokračujte dál a nalákejte na sebe i druhého nepřítele. Po jeho zabití, utíkejte chodbou na konec a kryptu opusťte. Venku se rychle schovejte do stínu a začněte k sobě nalákávat Watchdogy. Zbavte se pomalu obou strážných, vydejte se hřbitovem dál a dojděte k místu, kde se odehraje animace. Po jejím skončení vás budou čekat další dva nepřátelé, které jste dříve zabili (Dr. Pickman a Michael). Ti u sebe nosí střelné zbraně, takže se s nimi nepouštějte do přímého kontaktu. Schovejte se do stínu, z něj oba dva pány zabijte a vydejte se k označenému místu na mapě. Na mříž použijte páčidlo a seskočte dolů do katakomb. Nyní máte za úkol zabít šest Hunterů, abyste si otevřeli cestu dál. Schovejte se tedy do stínu před vámi, počkejte ke dveřím přijde první hlídač a ve chvíli, kdy se k vám otočí zády ho zlikvidujte. Projděte dveřmi, dejte se doprava a za rohem narazíte na dalšího nepřítele, který u sebe nese Assault Rifle. Rychle se ho zbavte, vezměte si po něm zbraň a s její pomocí postřílejte zbylé útočníky. Následně najděte východ z katakomb a vyběhněte na čerstvý vzduch. Po aktivaci checkpointu a odehrání krátké animace se vydejte k tělu vaší mrtvé ženy a vezměte ho do náruče. Pokud se objeví Leo, tak tělo ženy položte střelte Lea do hlavy a pokračujte v cestě. Dojděte až k zamčené bráně, položte před ní tělo vaší ženy a utíkejte doprava. Po chvíli odbočte do uličky nalevo a přelezte přes zídku do další části hřbitova. Zamiřte k druhé straně brány, u které je tělo vaší ženy a pomocí pušky rozstřelte zámek. Nakonec odneste tělo vaší ženy k hrobu, vhoďte ho do ní a ukončete hru.

2.16) Release Therapy

Schovejte se do stínu napravo před vámi, nalákejte do cely strážného a jakmile se k vám otočí zády, tak ho speciální popravou utopte v sudu. Vezměte si pistoli, která po něm zůstane, vyběhněte ven z cely a všimněte si strážného před vámi (dejte pozor a nespoléhejte se na radar, protože vám nebude ukazovat nepřátele dokud je sami neuvidíte). Zastřelte všechny šílence, kteří se zde potulují a sklepním bludištěm doběhněte až ke schodišti. Vyběhněte po něm nahoru, vstupte do chodby a tím aktivujete první checkpoint. Jděte kupředu, zastřelte chlápka, jenž vyběhne zleva a doběhněte do místnosti s kulečníkem. Skrčte se za něj a postupně zabijte několik dalších trestanců před vámi. Potom sesbírejte Uzi s náboji, které po nich zůstanou, ze skříně po pravé straně si vezměte lékárničku a vydejte se do galerie. Rozstřelte zámek na dvojitých dveřích, postřílejte nepřátele a přeskočte přes komodu před vámi. Následně proběhněte dvojitými dveřmi a hra se opět uloží. Schovejte se za komodu napravo, zneškodněte další bandu a posbírejte si Assault Rifle, které po nich zůstanou. Vstupte do chodby napravo, na rozcestí se otočte doleva a přimáčkněte se zády ke zdi u dveří. Vždy jen vykoukněte, zastřelte jednoho útočníka a hned zase zalezte. Až budou všichni mrtví, tak vejděte do místnosti a posbírejte další náboje. Ze skříně si vezměte lékárničku a vstupte do knihovny. Tam se vypořádejte s dalšími útočníky, projděte dvojitými dveřmi napravo a uličkou nalevo doběhněte do kruhové místnosti. Zde vás čeká finální souboj s Ranným. Ten se bude zjevovat a následně mizet, takže se na to připravte. Podle rozházených papírů letících vzduchem identifikujte Dannyho pozici a začněte po něm střílet. Jakmile budete zraněni, tak si vezměte jednu z lékárniček, které se válí kolem a pokračujte ve střelbě po Dannym. Tento postup ještě několikrát zopakujte a shlédněte alternativní konec této hry.

3) Zbraně a předměty

V druhém dílu Manhuntu jsou zbraně rozděleny celkem do čtyř kategorií, z nich každá je reprezentována určitou barvou. Lákadla jsou žlutá, předměty na jednu popravu jsou zelené, lehké ruční a střelné zbraně jsou modré a těžké ruční a střelné zbraně jsou červené. Vy můžete nést najednou maximálně jednu zbraň z každého typu.

3.1) Žluté předměty (lákadla)

Tyto předměty jsou používány k odlákání pozornosti nepřítele, popřípadě jeho upoutání. Stačí abyste hodili předmět na libovolné místo, kde to nepřítel uslyší a okamžitě se vydá na průzkum. Tím si můžete nalákat nepřítele tak, abyste k vám byl zády a zezadu ho opravit. Cihly a plechovky jsou prakticky stejná lákadla, která mohou být použita víc než jednou. Dále zde máte láhve (ty mohou být použity jen jednou) a v neposlední řadě také useknuté hlavy nepřátel, které musíte v několika misích použít tak, abyste se dostali dál.

3.2) Zelené předměty (předměty na jednu popravu)

Tyto předměty jsou určené pro popravu lidí a po jejich použití vždy zmizí z vašeho inventáře. Patří zde například skleněný střep, který můžete získat vždy když rozbijete nějaké sklo nebo také injekční stříkačka. Do této kategorie se dále řadí ostnatý drát, plastový sáček a propiska. Až budete chtít nepřítele popravit, tak se mu připlazte za záda, podržte tlačítko □ a počkejte až se zaměřovač začne zabarvovat. Podle síly zabarvení udělejte jednu ze tří poprav a předmět zmizí.

3.3) Modré předměty (lehké ruční a střelné zbraně)

Tyto předměty jsou určeny jak pro popravu nepřátel, tak pro občasné použití během misí. Například páčidlo se dá použít pro otvírání různých zámků či poklopů. Dále tu jsou také kleště, díky kterým můžete prostříhat plot a prolézt na druhou stranu. Do této kategorie se řadí také pistole, uspávací pistole, světelná pistole, Uzi, policejní obušek, srp či pila. Popravu uděláte stejným způsobem jako u zelených předmětů.

3.4) Červené předměty (těžké ruční a střelné zbraně)

Nejbrutálnější soupiska zbraní, předmětů a střelných zbraní se řadí zde. Patří zde baseballová pálka, kladivo, elektrický obušek, lopata, zahradní nůžky, hasičská sekyra a meč, přičemž poslední dvě zmiňované zbraně můžete použít pro useknutí hlavy. Dále zde máme střelné zbraně kam patří brokovnice, assault rifle, sniperovka a kuš (poslední dvě mají i zaměřovač). Stejně jako u předešlých kategorií i zde máte několik možností popravy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu