Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSX Medal Of Honor Herní průvodce


xDante1986

Recommended Posts

Medal Of Honor

Přehled sekcí

1) Ovládání

2) Návod

3) Medaile

4) Cheaty

1) Ovládání

D-Pad pohyb postavy

Levý analog pohyb postavy

Pravý analog otáčení/změna pohledu

X změna zbraně

O N/A

□ N/A

∆ N/A

R1 přebití/akce

R2 střelba

R3 centrování obrazu

L1 skok

L2 skrčení

L3 přiblížení

Select N/A

Start pauza

2) Návod

2.1) Mission 1: Rescue The G3 Officer

Level 1: Find The Downed Plane (12. červen 1944)

Úkoly: 1) získejte zpět deník

2) najděte letadlo

3) vstupte do města

Jděte kupředu do úzké uličky mezi keři, zabijte nepřítele a pokračujte k domu před vámi. Napravo zabijte dalšího strážného, rychle oběhněte dům a zbavte se třetího. Uvnitř domku si posbírejte náboje a vydejte se po cestě dál. Prostřílejte si cestu do zatáčky, kde obsaďte těžký kulomet, zbavte se dalších němců, kteří se objeví nalevo a pokud potřebujete, tak za vámi najdete velké doplnění zdraví (Field Surgeon Pack). Zamiřte kupředu, vyběhněte nahoru do kopečka a zlikvidujte skupinku vojáků. Probojujte se až do vesničky, kde dojděte na konec hlavní ulice a odtud pak do trosek domu nalevo. Vyběhněte po schodech nahoru, přikrčte se a protáhněte otvorem. Rychle seberte deník na podlaze, zastřelte německého vojáka před vámi a projděte domem na otevřené prostranství, kde vás čeká další strážný. Úzkou uličkou se vydejte dál a dojdete na hlavní cestu, kde uvidíte utíkajícího Němce. Rychle ho zastřelte, přeběhněte přes most a jednou dobře mířenou kulkou se zbavte i oficíra před vámi. Kousek opodál objevíte letadlo a splníte tak druhý úkol. Nyní se vydejte po cestě dál až k těžkému kulometu, napravo otevřete velká vrata a zbavte se dotírajících vojáků. Pak už jen projděte vraty dál a mise skončí.

Level 2: Search The Town (12. červen 1944)

Úkoly: 1) zničte rádio vysílač

2) zlikvidujte hrozbu gestapa

3) lokalizujte úkryt

Vydejte se kupředu, odbočte doprava za roh a zastřelte vojáka před vámi. Utíkejte rovně a na konci vstupte do domu nalevo. Pomocí granátu zničte rádio vysílač, vraťte se na ulici a za rohem zastřelte vojáka na balkóně. Pokračujte dál, zlikvidujte důstojníka a vezměte si SMG, který po sobě zanechá. Následně seběhněte úzkou uličkou dolů, prostřílejte si cestu k dalšímu důstojníkovi a po jeho likvidaci utíkejte jedinou přístupnou cestou až k mostu. Odpravte ze světa další dva Němce, přejděte přes most na druhou stranu a utíkejte na konec hlavní ulice. Z ní odbočte doleva do malé uličky, zastřelte oficíra a měla by se objevit hláška Half Of Gestapo Threat Neutralized. Rychle se otočte, utíkejte po hlavní ulici nazpět a napravo za zídkou zastřelte pátého důstojníka. Přeběhněte přes most, povšimněte si žebříku nalevo a slezte po něm dolů. Nalevo zastřelte obyčejného vojáka, podél vodního toku se dostaňte až k můstku a přeběhněte přes něj na druhou stranu. Kousek opodál vstupte do tunelu, zastřelte dalšího člena gestapa a po žebříku vylezte do ulic. Zastřelte vojáka ve výklenku nalevo, pak druhého naproti vám v okně a jděte dál. U schodů zabijte sedmého člena gestapa a vyběhněte nahoru, kde vás bude čekat ten poslední. Nyní si to namiřte ke skladu a několikrát vystřelte do beden uvnitř, čímž rozpoutáte menší výbuch. Pak se protáhněte skladem, prostřílejte ulicemi až do dalšího tunelu a ten vás zavede do poslední části. Krok za krokem postupujte kupředu a dostanete se na malé náměstí s tankem uprostřed. Od něj už se jen vydejte uličkou napravo a mise skončí.

Level 3: Sewer Chase (12. červen 1944)

Úkoly: 1) získejte G3 aktovku

2) lokalizujte sklad zbraní

3) opusťte kanalizaci

Jděte doleva, v rohu poblíž mrtvého pilota seberte kufřík a chodbou po vaší levici seběhněte dolů. Pak pokračujte tunelem doprava, rovně a dostanete se až k zatarasenému průchodu. Od něj se otočte o 90 stupňů doleva a seběhněte další chodbou dolů do útrob kanalizace. Jakmile se dostanete na rozcestí, tak se podívejte doprava a přímo před sebou uvidíte rozlámané okénko. Rozstřelte ho, proskočte dovnitř (tím splníte druhý úkol) a seberte brokovnici. Vraťte se zpět na rozcestí, vydejte se na druhou stranu a jedinou cestou doběhněte na menší otevřené prostranství. Zde zlikvidujte dvojici Němců nahoře, vstupte do dalšího tunelu a po cestě vyběhněte nahoru. Nyní vás čeká jednolitá cesta kupředu, která bude lemována několika vojáky a jejich psy. Až se dostanete na další rozcestí, tak se vydejte vlevo, slezte po žebříku dolů a zastřelte dvojici psů. Následně odbočte do levého tunelu, na rozcestí se dejte taktéž vlevo a dostanete se do větší místnosti, v jejímž středu je kolem dokola zábradlí. Zde zlikvidujte poslední odpor nacistů a po schodišti na východní straně vyběhněte nahoru.

2.2) Mission 2: Destroy The Mighty Railgun Greta

Level 1: Sneak Into The Rail Station (15. červen 1944)

Úkoly: 1) přehoďte koleje

2) získejte papíry “ID modrá“

3) získejte papíry “ID červená“

Seběhněte po schodech až úplně dolů, vylezte po žebříku nahoru a po ochozu doběhněte až k německému veliteli. Ukažte mu váš průkaz, následně střelte do hlavy a seberte jeho papíry. Potom přehoďte výhybku kolejí na panelu poblíž a vraťte se zpět k místu, kde jste začínali. Tentokrát seběhněte dolů po první části schodů a následně vyjděte nahoru po těch naproti. Dojděte k hlídkujícímu vojákovi, ukažte mu své doklady a počkejte až vám otevře dveře. Jakmile se dostanete ke schodišti, tak zamiřte ke dveřím naproti, přikrčte se a vlezte do ventilační šachty nalevo. Protáhněte se jí až na konec, rozstřelte mřížku a rychle se zbavte dalšího důstojníka. Následně si vezměte jeho doklady, seběhněte po schodech dolů a otevřete dveře. Nově nabyté doklady ukažte vojákovi napravo, vstupte do poslední části a s pomocí dokladů si uvolněte cestu ke konci mise.

Level 2: Find The Gift Package (15. červen 1944)

Úkoly: 1) ukradněte dopravní manifest

2) získejte papíry “ID červená“

3) najděte speciální dárek

4) odstavte záložní motor

5) sledujte koleje do tunelu

Seběhněte dolů, následně vyběhněte nahoru po rampě nalevo a seberte dopravní manifest pověšený na stěně. Vraťte se zpět dolů, jděte kousek dopředu a všimněte si hlídkujícího vojáka, který hlídá velká vrata. Zastřelte ho, pokud se zapne poplach, tak ho vypněte a povšimněte si lokomotivy. S tou prozatím nic neuděláte a tak se vydejte dál hlavní chodbou. Po chvíli se dostanete do velké místnosti, kde uvidíte několik německých vojáků a pár beden. Zlikvidujte veškerý odpor, prozkoumejte stůl v severní části místnosti a seberte z něj červené doklady. Poté vyjděte ven na nástupiště, dejte se kolem zdi doprava a otevřete brašnu na kytaru. Vezměte si sniperovku a výbušninu, vraťte se zpět do železniční haly s lokomotivou a na její zadní část připevněte bombu. Utečte z dosahu exploze, stejnou cestou se vraťte na nástupiště před železniční stanicí a seskočte na koleje. Po těch už se jen vydejte směrem na jih a prostřílejte si cestu do tunelu.

Level 3: Rail Canyon (15. červen 1944)

Úkoly: 1) obstarejte si granáty

2) zničte palivové zásobníky

3) opusťte kaňon směrem k válečnému dělu

Jděte kousek dopředu, podívejte se nahoru směrem k provazovému mostu a zastřelte vojáka přicházejícího zleva. Pokračujte dál, u cedule s číslem 1 odbočte doprava a na konci uličky seskočte dolů do díry. Přikrčte se k zemi, doplazte se do bunkru a zastřelte vojáka před vámi. Ze země seberte granáty, rozstřelte z povzdálí červenou bednu a vyběhněte ven. Po kolejích utíkejte dál na jih, odbočte do uličky poblíž cedule s označením 2 a na konci zlikvidujte zásoby paliva. Utíkejte nazpět a po kolejích dál. Po chvíli narazíte na další bunkr po vaší pravici. Na nic tedy nečekejte, zvenčí zastřelte nacistu, který se snaží obsadit kulomet a pokračujte dál k mostu, který vede přes řeku. Opatrně přes něj přejděte na druhou stranu a zastavte se přímo u cedule s číslem 3. Pomalu nakoukněte do bunkru nalevo, zneškodněte skopčáka a utíkejte po kolejích kupředu. Po cestě zastřelte další dvojici vojáků, proběhněte tunelem na druhou stranu a vydejte se směrem na východ. Nyní už jen utíkejte stále podél kolejí až k dalšímu tunelu, projděte jím a seskočte dírou v podlaze. Tam se otočte směrem od kulometného hnízda a ukončete misi.

Level 4: Meeting Greta (15. červen 1944)

Úkoly: 1) zničte válečné dělo Grétu

Velmi snadná, krátká a lineární mise. Neustále se držte kolejí, likvidujte vše, co vám přijde pod ruku a dostaňte se k obrněnému vlaku s dělem. Nejprve vyčistěte oblast od nacistů, pak na vlak umístěte 4 nálože (2 z každé strany) a jakmile vybuchnou, tak mise skončí.

2.3) Mission 3: Scuttle Das Boot U-4901

Level 1: Escape The Wolfram (23. červen 1944)

Úkoly: 1) získejte přístup na promenádu

2) získejte přístup na můstek

3) najděte klíč

4) získejte přístup do strojovny

5) zničte motor

6) opusťte loď skrz nákladový prostor

Vyjděte ze skladiště na hlavní chodbu, dejte se doleva a rovně. Odbočte do místnosti po vaší pravici, zastřelte generála a seberte si jeho propustku (General Pass). Pak se vraťte o kousek nazpět, odbočte do uličky směřující na sever a na konci ukažte strážnému vaše doklady. Jakmile vám otevřete vrata, tak ho zastřelte a utíkejte na rozcestí. Dejte se doleva, hned odbočte do pokoje po vaší levici a zastřelte velitele, který má u sebe propustku na můstek. Vraťte se na chodbu, odbočte doprava a utíkejte až na konec. Strážnému předložte papíry, vylezte po žebříku nahoru a projděte kolem prvního děla. Hned jak vstoupíte do další chodby, tak odbočte doprava, utíkejte rovně až úplně nakonec (povšimněte si dvou odboček nalevo, které vedou na můstek) a dejte se směrem na východ. Projděte kolem děla, ve výklenku seberte ze země klíč a vydejte se zpět. Odbočte na můstek (nyní napravo), zastřelte dvojici námořníků a po jednom z nich si vezměte doklady, které vám umožní přístup do strojovny. Nyní se vraťte zpět k prvnímu rozcestí (krátce předtím jste tam poprvé ukazovali doklady), vydejte se chodbou naproti a na konci ukažte papíry. Jakmile se vám otevřou vrata, tak jděte dál, seskočte dolů a otočte doleva. Rychle se zbavte Němce před vámi, odbočte do strojovny napravo a sejděte po cestičce dolů k hřídeli. Přikrčte se, protáhněte se pod ní a zlikvidujte posádku. Pak jděte k motoru, pomocí klíče ho zničte a vraťte se až na začátek tohoto kola. Vydejte se na východní konec hlavní chodby, otevřete velká vrata s nápisem Fracht a po likvidaci dvou členů posádky utíkejte k žebříku.

Level 2: The Rooftops Of Dachsmag (28. červen 1944)

Úkoly: 1) lokalizujte pašované zbraně

2) zajistěte rozpis dodávek

3) vyhoďte do povětří náklaďák s náložemi

4) najděte průchod do továrního zařízení

Z bedny před vámi si vezměte sniperovku, zastřelte vojáka a seskočte dolů. Otočte se doprava, přeskočte z jedné bedny na druhou a po žebříku vylezte nahoru. Na konci sejměte hlídkujícího vojáka, seskákejte dolů do uličky nalevo a dojděte na rozcestí. Z něj pokračujte doleva, držte se budovy po vaší pravici a objevíte žebřík. Vylezte po něm nahoru, zbavte se Němců a přeběhněte po rouře na druhou stranu. Seskočte na zídku napravo a z ní pak do malé uličky. Vydejte se dál, na rozcestí odbočte směrem na východ a utíkejte rovně do malého skladu. Tam si ze stěny vezměte rozpis, vyjděte ven a odbočte doprava. Před koncem ulice vykoukněte doleva za roh a uvidíte dvojici vojáků u náklaďáku. Rychle je zastřelte, na korbu připevněte nálož a stejnou cestou se vraťte ke skladišti. Od něj se vydejte uličkou přímo naproti a jakmile budete moct, tak odbočte doleva. Narazíte na další žebřík, po němž vylezte na střechu a zbavte se dvou Němců. Pak přeskočte na vedlejší budovu, jedinou cestou dojděte až na její konec a po malém žebříku se vytáhněte nahoru. Pak už jen zastřelte vojáka, přeskočte na protější budovu a přistupte k větrací šachtě.

Level 3: The Hunter´s Den (28. červen 1944)

Úkoly: 1) najděte záznamy o původu motorů

2) najděte lodní plány

3) zničte ovládání vrat

4) najděte ponorku U-4901 a naloďte se

Rozstřelte mřížku před vámi, skrčte se a zlikvidujte vojáka přicházejícího zleva. Zamiřte do chodby odkud přišel, protáhněte se jí na druhou stranu a otočte se doprava. Jděte kousek dopředu, zastřelte vojáka napravo za rohem a doběhněte jedinou cestou až do strojovny, kterou poznáte podle několika lodních motorů všude okolo. Jděte ke sloupu s poplašným zařízením, od něj ke stolu za ním a otevřete přihrádku, ve které najdete záznamy o původu motorů. Pokračujte dál do haly u3-3, odtud rovnou do té další a uvidíte hotovou část ponorky. V JZ rohu seberte ze stolku lodní plány, pak se přesuňte do SV rohu a vstupte do rudě osvětlené chodby. Tou se vydejte kupředu, na první odbočce se dejte doleva a doběhněte k panelu. Pomocí nálože ho vyhoďte do povětří, vraťte se do předešlé chodby a pokračujte dál. Po ochozu zamiřte na východ, seběhněte dolů po malé rampě a oběhněte ponorku na opačný konec haly. Odtud utíkejte do další haly, opět oběhněte ponorku a po můstku na ní vběhněte. Nakonec už jen utíkejte na její levý konec a přistupte k otevřenému poklopu.

Level 4: Dive! (28. červen 1944)

Úkoly: 1) odešlete souřadnice do HMS Belfast

2) uzamkněte ploutve v nastavení ponoru

3) zničte ovládání ploutví

4) uvolněte závaží

5) opusťte loď

Zastřelte dvojici Němců před vámi, pak i toho na toaletě nalevo a utíkejte do místnosti na východě, kde slezte po žebříku o patro níž. Vydejte se úzkou chodbou směřující na západ, na konci vylezte po žebříku a zbavte se nácků. Chodbou nalevo pokračujte kupředu, vstupte do druhého pokoje po vaší pravici a pomocí rádia odešlete souřadnice. Po chodbě utíkejte dál, oběhněte středový blok a otočte ventilem. Následně položte vedle trhavinu a zamiřte do vedlejší místnosti. Nakonec už jen za rohem napravo přehoďte páku, utíkejte do poslední části ponorky a po žebříku vylezte nahoru.

2.4) Mission 4: Attack Impenetrable Fort Schmerzen

Level 1: The Siegfried Forest (25. listopad 1944)

Úkoly: 1) zničte bombardér Stuka

2) najděte páčidlo

3) otevřete poklop a vstupte do pevnosti

4) najděte vchod do první části

Prostřílejte se úzkou uličkou na hlavní cestu, tam se zbavte několika dalších Němců a pokračujte na jihovýchod. Dejte si pozor na vojáky na stromech, sledujte pravou stěnu cesty a jakmile objevíte ceduli s nápisem Umweg!, tak odbočte doprava. Dostaňte se na hřbitov, zbavte se německého odporu a druhou stranou zamiřte na další větší lesní cestu. Pomalu postupuje kupředu, najděte první příkop v zemi a seskočte do něj. Otočte se doleva, přikrčte se a protáhněte otvorem do tunelu. Ten vás dovede až k autu s těžkým kulometem, kde nejprve zabijte německého vojáka a následně obsaďte kulomet. Nyní se vraťte zpět k příkopu, vylezte z něj ven a vydejte se dál. U druhé cedule s nápisem Umweg! se vydejte na východ, dojděte k rozcestí a pokračujte doleva. Slezte po žebříku do tunelu, tím se protáhněte na druhý konec a přeskákejte po bednách na druhou stranu. Zastřelte vojáka na hlídkové věži před vámi, vlezte do tunelu nalevo a dostaňte se na jeho konec, který vás vyvede na lesní cestičce. Po ní se vydejte opatrně doprava a všimněte si betonové konstrukce. Teď si dejte velký pozor, protože jsou zde dva těžké kulomety. Opatrně se jich obou zbavte, seberte páčidlo, které je opřené poblíž pravého kulometného hnízda a utíkejte na východ. Po vaší pravici otevřete velká vrata, zničte bombardér a vraťte se zpět k betonovým konstrukcím. Odbočte do lesní uličky směřující na sever, na konci zlikvidujte vojáka v bunkru před vámi a pokračujte kupředu. Schovejte se za hranoly, zlikvidujte obsluhu těžkých kulometů a otvorem napravo se dostaňte do bunkru. Tam otevřete poklop, slezte po žebříku dolů a na druhé straně zase nahoru do lesa. Dejte si pozor na vojáky v pevnosti před vámi, prostřílejte se až k hlavnímu vchodu a odtud k žebříku, u kterého mise končí.

Level 2: Officer´s Quarters (25. listopad 1944)

Úkoly: 1) zašlete falešnou S.O.S.

2) najděte rozkazy od plukovníka Mullera

3) získejte klíč do nižších podlaží

4) najděte plynovou masku

Jděte za roh doprava, pak rovně do červeně osvětlené chodby a tou až na konec. Dveřmi po levé straně se vydejte dál, na rozcestí se dejte vlevo a v místnosti na konci odešlete falešnou S.O.S. zprávu. Vraťte se zpět k rozcestí, odtud chodbou dál a po žebříku na konci vylezte nahoru. Po schodech napravo před vámi vyběhněte nahoru, hned odbočte doleva a z povzdálí rozstřelte krabici. Po menším výbuchu slezte dolů po žebříku, který byl za ní schovaný a zastřelte Němce po vaší pravici. Běžte chodbou dál, protáhněte se kolem záchodu a na konci další chodby se dejte doprava. Dojděte až na konec, seskočte dolů do malé čtvercové místnosti a zamiřte do chodby směřující na sever. V místnosti na konci si vezměte ze stolu rozkazy plukovníka Mullera, jděte zpět do předešlé místnosti a pokračujte na východ. Na konci červené chodby nejprve prolezte dírou ve zdi nalevo, posbírejte si zásoby a pak se vraťte zpět a projděte dveřmi napravo. Vydejte se do místnosti na konci, po žebříku vylezte nahou na ochoz a zbavte se nácků. Pak jděte do SZ rohu, prolezte větrací šachtou na druhou stranu a hoďte několik granátů do otvoru v podlaze. Následně slezte po žebříku dolů, vstupte do chodby napravo a doběhněte k rampě, které vás zavedou o podlaží níž. Dojděte k modrým vratům (dobře si je zapamatujte, protože se k nim budete muset vrátit), od nich chodbou doprava a dojděte k rozcestí. Nejprve jděte doleva, vstupte do místnosti a ze stolu si vezměte plynovou masku. Potom vyjděte ven, dejte se doleva a dojděte do místnosti velitele. Zastřelte ho vzadu na toaletě, vezměte si klíč, který po něm zůstane a vraťte se zpět k modrým vratům. Ty už si jen otevřete, zbavte se posledních německých vojáků a dírou v podlaze ukončete kolo.

Level 3: Mustard Gas Production (25. listopad 1944)

Úkoly: 1) aktivujte uzávěr plynu 1

2) aktivujte uzávěr plynu 2

3) opusťte pevnost

Z místnosti před vámi se vydejte doleva, jedinou možnou cestou se prostřílejte až k malé rampě a vylezte po ní nahoru. Zbavte se německého odporu, proběhněte chodbou s několika potrubími a na jejím konci odbočte doleva. Pokračujte k žebříku, po kterém slezte o patro níž, rychle postřílejte všechny útočící Němce a porozhlédněte se po místnosti plné potrubí. Po žebříku nalevo vylezte nahoru na úzkou lávku, doběhněte na její konec a seskočte dolů. Vydejte se chodbou nalevo, v červeně osvětlené místnosti otočte ventilem na potrubí a pokračujte na rozcestí. Z něj si to namiřte rovně, otočte druhým ventilem a běžte zpět na rozcestí. Severní chodbou už jen doběhněte do větší místnosti s žebříkem, vylezte po něm nahoru na lávku a vlezte do větračky nalevo.

2.5) Mission 5: Sabotage The Rjukan Hydro Plant

Level 1: The Roaring Penstocks (1. únor 1945)

Úkoly: 1) zastavte vodu v centrálním potrubí

2) zničte všechny zařízení pro přísun elektrické energie

3) vypněte hlavní rozvod elektřiny

4) vstupte do hydro závodu

Jděte rovně, zastřelte dvojici vojáků a pomocí ventilu zastavte vodu. V chodbě nalevo otočte dalším ventilem, čímž otevřete vrata, seběhněte dolů a seskočte do obrovského potrubí. Dejte se doprava, jedinou cestou doběhněte o další podlaží níž a dostanete se do systému chodeb. Pořádně sledujte stěny a povšimněte si cedulí s nápisem R5. U druhé cedule se otočte doprava, rozstřelte krabice a protáhněte se větrací šachtou na druhou stranu. Pomocí náloží zničte 2 z 6 zařízení, jděte na hlavní chodbu a pokračujte SV směrem. Na konci vylezte po žebříku nahoru, prolezte trojicí ventilačních šachet a vyhoďte do povětří další zařízení. Potom vylezte po schůdkách nahoru a pokračujte skrz další dvě šachty. Jedinou možnou cestou doběhněte k rampě, seběhněte po ní dolů a ihned odbočte do chodby napravo. Zničte v pořadí čtvrté elektrozařízení, vraťte se zpět k místu, kde jste seběhli po rampě dolů a o kousek dál odbočte doprava. Nejprve vyhoďte do vzduchu poslední dvě zařízení, na stěně přehoďte páku, čímž vypnete přívod elektřiny a utíkejte na konec kola.

Level 2: Generators Of Destruction (1. únor 1945)

Úkoly: 1) zneškodněte všechny generátory

2) odstavte průtok tepelných cisteren

3) zničte všechny výzkumné dokumenty

4) lokalizujte D20 report

5) najděte výtah

Zastřelte vědce, doběhněte k žebříku a vylezte po něm nahoru. Po pár krocích seskočte dolů do další místnosti, zbavte se všech nepřátel a dveřmi vpravo. U cedule Stasjon 3 se dejte doprava, vypněte všechny 3 generátory a pokračujte od cedule chodbou doleva. Doběhněte do velké místnosti s cisternami, na stěně otočte prvním ventilem a vstupte do chodby na východě. Dejte si pozor ať voják neobsadí těžký kulomet, v další místnosti s cisternami otočte druhým ventilem a úzkou chodbou doběhněte k malé rampě směřující nahoru. Nyní se ocitáte v části pro vědce, kde je spleť chodeb. Vstupte do první místnosti po vaší pravici, vyhoďte do vzduchu první dva kabinety a po chodbě dojděte na rozcestí. Z něj se vydejte rovně a v místnosti na konci seberte ze stolu report D20. Nyní už se jen vraťte na rozcestí, vydejte jižní chodbou dál a v každé boční místnosti vyhoďte do povětří všechny kabinety. Nakonec vás nohy dovedou až k výtahu a mise skončí.

Level 3: Betrayal In The Telemark (1. únor 1945)

Úkoly: 1) otevřete nouzový ventil

2) odkloňte nádrže s těžkou vodou

3) získejte dodávkový list

4) lokalizujte garáž

5) zničte náklaďák

Doběhněte do šaten, odtud jižní chodbou dál a dojděte až k první nádrži s těžkou vodou. Otočte ventilem, pokračujte k druhé nádrži, kde rovněž odkloňte těžkou vodu a severozápadní chodbou se vydejte kupředu. Vylezte po žebříku nahoru na ochoz, doběhněte na jeho konec a otevřete nouzový ventil. Pak seskočte dolů, odkloňte třetí nádrž a jedinou možnou cestou doběhněte k té čtvrté, kde otočením ventilu splníte váš druhý úkol v této misi. Pak seběhněte po kolejišti směřujícím dolů, postřílejte německé vojáky a první chodbou nalevo doběhněte do malé místnosti. Zbavte se trojice nacistů, vzadu za bednami si ze stěny vezměte dodávkový list a vraťte se zpět na kolejiště. Nyní už jen sledujte koleje do garáže, tam vyhoďte auto do povětří a vyjděte ven.

Level 4: Heavy Water (1. únor 1945)

Úkoly: 1) zničte oba náklaďáky

2) zničte elektrárnu

3) sabotujte trajekt

Zastřelte dva vojáky před vámi, zlikvidujte náklaďák napravo a vydejte se údolím dopředu. Po cestě se zbavte druhého náklaďáku, proběhněte malým tunelem a sledujte cestu stáčející se doprava. Hned jak uvidíte odbočku po vaší levici, tak zahněte a dopracujte se k těžkému kulometu. Obsaďte ho, postřílejte několik vojáků a seskočte na hlavní cestu před vámi. Po pár krocích směrem na severovýchod, odbočte doleva a dojděte k malé elektrárně, kterou zničte pomocí trhaviny. Potom utíkejte zpět do údolí, doběhněte k bráně a otevřete si ji. Nakonec už jen zlikvidujte trajekt a ukončete level.

2.6) Mission 6: Capture The Secret German Treasure

Level 1: Mountain Pass (20. únor 1945)

Úkoly: 1) zničte palivový generátor

2) najděte vstup do dolu

Poměrně velmi lineární mise. Vydejte se údolím kupředu, likvidujte nacistické vojáky a probojujte se na otevřené prostranství plné beden a sudů. Ihned po vstupu se otočte doleva, zastřelte vojáka u těžkého kulometu a pokračujte směrem k němu. Přeskočte přes sněhovou bariéru a vydejte se dál na východ. Doběhněte ke kopečku, vyběhněte po cestě nahoru a dostanete se na rozcestí odkud vedou dvě cesty. Přímo naproti vám je jen slepá ulička s vojákem a tak vám nezbude nic jiného než se vydat doprava. Po pár metrech se dostanete na další rozcestí, ze kterého pokračujte doprava a dojděte do skladu s palivovými generátory. Všechny čtyři vyhoďte do povětří, druhou stranou vyjděte ven a utíkejte rovně ke vchodu do dolu.

Level 2: Merker´s Upper Mine (20. únor 1945)

Úkoly: 1) zlikvidujte 8 členů SS týmu

2) získejte Dahooo manuskript

3) získejte klíč od výtahu

4) najděte výtah

Seběhněte dolů, zlikvidujte prvního člena SS nalevo u skály a vstupte do dalšího tunelu. Na rozcestí se dejte vlevo, v jeskyni na konci zabijte dalšího SSáka za sloupem a vraťte se zpět. Pokračujte na východ do velké štoly, zbavte se dalších dvou SS vojáků a vzadu za důlními vozíky na východě seberte manuskript. Průchodem na jihozápadě se vydejte dál, sledujte koleje a hned jak budete moci, tak odbočte doprava. Vyběhněte nahoru do kopečku, zastřelte pátého člena SS a ze stolku si vezměte klíče od výtahu. Pak se vraťte ke kolejím a zamiřte po nich dál. Sledujte výklenky napravo a nalevo (vždy tam najdete jednoho SS člena skládajícího bombu), doběhněte do další štoly a zastřelte posledního SSáka. Nakonec už jen pokračujte severním tunelem a vstupte do výtahu.

Level 3: Treasure Caverns (20. únor 1945)

Úkoly: 1) najděte kurátorův inventář

2) najděte a zneškodněte všechny bomby

Zastřelte 2 vojáky v jeskyni před vámi, vstupte do chodby směřující na východ a doběhněte do poslední části, kde najdete spoustu obrazů a hlavně kurátorův deník. Vraťte se zpět do jeskyně, sledujte koleje na sever a u prvního sloupu napravo zneškodněte bombu. Sledujte koleje dál do velké jeskyně, zde nejprve vystřílejte všechny německé vojáky a následně zneškodněte další trojici bomb. Poté utíkejte na sever, seskočte do šachty a ventilačkou se protáhněte na druhou stranu. Odstavte další dvojici bomb, po kolejích seběhněte níže do komplexu jeskyní a přeběhněte přes můstek. Jakmile se dostanete do další větší jeskyně, tak eliminujte dvě bomby a pokračujte po kolejích do posledního jeskynního sálu. Tam odstavte poslední čtveřici náloží a doběhněte k žebříku, kde mise končí.

2.7) Mission 7: Escape The V2 Rocket Plant

Level 1: Buzzbomb Assembly (25. březen 1945)

Úkoly: 1) najděte seznam cílů V1

2) zničte odpalovací kontrolní systém V1

3) otevřete vrata

4) najděte únikovou cestu

Vyčistěte dům před vámi, vstupte do tunelu a po pár metrech slezte po žebříku napravo dolů. Proběhněte místností s bednami, po druhém žebříku nahoru a utíkejte dál. Slezte o patro níž, jedinou cestou postupujte kupředu a po levé straně uvidíte výrobu V1 raket. Po chvíli odbočte do chodby vpravo a utíkejte stále kupředu až narazíte na velké železné dveře před vámi (napravo od nich budou stát bedny). Projděte jimi do místnosti, ze stolku si vezměte seznam cílů a druhými dveřmi se vraťte na chodbu. Vydejte se na směrem na sever, seběhněte dolů a otočte ventilem. Pak seskočte dolů k panelům před vámi, připevněte na ně bombu a utíkejte stejnou cestou zpět. Dostaňte se do větší místnosti, kde po vaší pravici uvidíte část V1 raket, vylezte na bedny a seskočte dolů do prostoru za zábradlím. Potom seběhněte dolů, zastřelte odpůrce z německých řad a seskočte do nouzového otvoru nalevo.

Level 2: Vengeance Production (25. březen 1945)

Úkoly: 1) najděte seznam vědců

2) získejte schémata V2

3) získejte přístup do laboratoře

4) sabotujte naváděcí systém

5) najděte oblast odpalování

Doběhněte ke schodišti, seběhněte po něm dolů a tunelem doprava. Hned jak budete moci tak zamiřte do chodbičky nalevo, proběhněte až do další části tunelu, která je oddělena vraty a vstupte do další malé chodby. V první místnosti po vaší levici si vezměte ze stolku seznam vědců, pokračujte dál na východ a dostanete se do třetí části velkého tunelu. Odtud se jedinou cestou dostaňte až k nedokončené raketě V2, tunelem dál na východ a u druhé rakety si vezměte modré schémata. Po žebříku vylezte nahoru na ochoz, doběhněte do části pro vědce a otevřete železné dveře, za kterými se skrývá laboratoř. Tam sabotujte naváděcí systém a pokračujte ke schodišti, které vám umožní sestup o další úroveň. Nyní se vydejte tunelem přímo za nosem a ukončete misi.

Level 3: Götterdämmerung (25. březen 1945)

Úkoly: 1) odpalte sabotovanou raketu V2

Vyběhněte ven z tunelu, rychle postřílejte útočící Němce (budou chodit neustále, takže se s nimi moc nezdržujte) a odbočte do uličky mezi skalami nalevo. Rozstřílejte bedny, které vám stojí v cestě, seskákejte po skalách dolů a zbavte se dalších vojáků. Nyní doběhněte po cestě na střechu kontrolní budky, otvorem skočte dovnitř a odpalte raketu. Tím vaše putování v kůži Jimmyho Pattersona končí.

3) Medaile

Mise 1: Distinguished Service Medal

Mise 2: Army Commendation Medal

Mise 3: American Campaign Medal

Mise 4: Legion Of Merit

Mise 5: Norweigan War Cross

Mise 6: Soldiers Medal

Mise 7: Victory Medal

Extra medaile 1: Dreamworks Medal Of Valor

Extra medaile 2: Medal Of Honor

4) Cheaty

Abyste mohli zadat následující cheaty, tak jděte do options, vyberte volbu password a cheaty zadávejte na kódovacím zařízení enigma. Některé kódy pak ještě musíte aktivovat v příslušné sekci v options a jsou použitelné pouze v levelech, které jste alespoň jednou dokončili.

ICOSIDODEC: 4x rychlejší střelba

SPRECHEN: American movie mód

WOOFWOOF: multiplayer postava Bismarck

GUNTHER: multiplayer postava Günther

BADCOPSHOW: neomezeně munice

MOSTMEDALS: nesmrtelnost

EVILKURT: multiplayer postava Kurt

MANLYMAN: multiplayer postava Manfred

DENNISMODE: multiplayer vylepšení ve hře

AJRULES: obrázek Adrian

COOLCHICK: obrázek Lynn

BIGFATMAN: multiplayer postava Müller

BEACHBALL: multiplayer postava Noah

HERRZOMBIE: multiplayer postava Otto

HOODUP: multiplayer postavaWolfgang

GOBLUE: odrážející se střely

CAPTAINDYE: odemkne všechny multiplayer postavy

SSPIELBERG: multiplayer postava Velociraptor

DWIMOHTEAM: tvůrčí tým

DWIGALLERY: obrázková galerie

ROCKETMAN: multiplayer postava Braun

PAYBACK: multiplayer postava Shakespeare

FINESTHOUR: multiplayer postava Churchill

TRACERON: wireframe mód

INVASION: video vytváření mise 1

BIGGRETA: video vytváření mise 2

DASBOOT: video vytváření mise 3

STUKA: video vytváření mise 4

KOMET: video vytváření mise 5

TWOSIXTWO: video vytváření mise 6

MISSLEAGUE: video vytváření mise 7

VICTORYDAY: video vítězství

ZERSTOREN: odemkne misi 2

BOOTSINKT: odemkne misi 3

SENFGAS: odemkne misi 4

SCHWERES: odemkne misi 5

SICHERUNG 6: odemkne misi 6

GESAMTHEIT: odemkne misi 7

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu