Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
zkus skakat a mlatit je ze vzduchu podu uz to tvoje postava umi

Což to už umí, ale spíš bych viděl problém v něčem jiným...Sem už na začátku toho "pekla", jak tam jdeš před tu velkou bránu a objevujou se tam takový ty lítacípotvory a s nima se tam naspawnujou 2 ty zelebý padlý vojáci se štítama a aby ses na ně dostal, tak musíš udělat kombo na zemi.Jinak do nic nejde žádná dmg....:bash:Ty lítací nejsou problém, ty sundám tak, že se schovám za štít a pak se "roztočim" a je s nima konec, ale s těma velkejma si nevim rady.Akorát sem potom schovanej za štítem a oni do mě mlátěj...

Odesláno

zkus ctverec, ctverec trojuhelnik. tim jim rozbijes stit a pak je to v pohode je dodelat. BTW na ty litaci pouzivej kolecko. je to efektnejsi :) ale rozhodne ne efektivnejsi. Jinak v tyhle hre mi vadily dve veci. 1. lagovani-prvni hra ktera mi kdy olagovala a to ve videích a když se načítala nová část herního světa. U jinejch her sem tenhle problém neměl. A eště mě vadilo že to je celkem krátký. dohrál sem za dva dny... Crisis core mi zabralo 15 hodin čistýho+cca 2-3hodiny pokusů kdy mě zabili a já musel jet znova.

Odesláno

Ahoj taky bych potřeboval radu. Sekl jsem se v misy The Caves Of Olympus. NA netu jsem našel návod ten zní : Skočte do vody, přeplavte na druhou stranu a po stěně vylezte nahoru. Doběhněte k soše a vezměte si z ní Triton´s lance (můžete se potápět). Skočte zpátky do vody, potopte se a doplavte k mříži napravo. Pomocí R zničte mříž, plavte tunelem dál až nakonec a přehoďte páku. Vyplavte na povrch, vylezte na stěnu a dejte se nově otevřenou chodbou nalevo. Vylezte až úplně nahoru a protáhněte se pod vraty. Zabijte minotaura, otočným mechanismem aktivujte most a přeběhněte na druhou stranu. Zvedněte vrata a shlédněte animaci s polonahou dívkou. Utíkejte podél řeky, doplavte na pevninu a zabijte ohnivé strážce. Opodál si uložte hru, jděte do další místnosti a uprostřed si vezměte Primordial fire. Okolní sochy ožijí a začnou po vás metat firebally. Pomocí tlačítka L je odrazte zpět proti nim a po jejich zničení získáte magickou schopnost Light of dawn. S její pomocí zničte okolní přisluhovače, vydejte se prostřední cestou kupředu a otevřete dveře. Na útesu zneškodněte několik ohnivých strážců, seskočte do vody a portálem se vraťte zpět do Héliova chrámu.

Já už všechny zabil a mám najít pod vodou nějakej portál, ale nic tam nevidim. Dveře pod vodu jsou zaseklý kamenama tak nevim kde najdu ten portál. D9ky moc za radu :)

Odesláno

Je to parádní , ale potřeboval bych poradit , nevím jak dál :(

Možná víte jak sou takový ty dve sochy a musíte je posunout na mista ke stene aby se vam ukazal "klika" za kterou taháte a ze stěny se stávají jako kdyby schody na které musíte skocit a zase nahoru , a ta stena jak pustite tak se zase dává dohromady , jak vylezete nahoru je tam Kun na zadních nohach a u něj neco napsaneho , a dveře , za kterými sou truhli s červenými tečkami ... no a nevím jak dál nevíte někdo pls ? :(

Odesláno
Ahoj taky bych potřeboval radu. Sekl jsem se v misy The Caves Of Olympus. NA netu jsem našel návod ten zní : Skočte do vody, přeplavte na druhou stranu a po stěně vylezte nahoru. Doběhněte k soše a vezměte si z ní Triton´s lance (můžete se potápět). Skočte zpátky do vody, potopte se a doplavte k mříži napravo. Pomocí R zničte mříž, plavte tunelem dál až nakonec a přehoďte páku. Vyplavte na povrch, vylezte na stěnu a dejte se nově otevřenou chodbou nalevo. Vylezte až úplně nahoru a protáhněte se pod vraty. Zabijte minotaura, otočným mechanismem aktivujte most a přeběhněte na druhou stranu. Zvedněte vrata a shlédněte animaci s polonahou dívkou. Utíkejte podél řeky, doplavte na pevninu a zabijte ohnivé strážce. Opodál si uložte hru, jděte do další místnosti a uprostřed si vezměte Primordial fire. Okolní sochy ožijí a začnou po vás metat firebally. Pomocí tlačítka L je odrazte zpět proti nim a po jejich zničení získáte magickou schopnost Light of dawn. S její pomocí zničte okolní přisluhovače, vydejte se prostřední cestou kupředu a otevřete dveře. Na útesu zneškodněte několik ohnivých strážců, seskočte do vody a portálem se vraťte zpět do Héliova chrámu.

Já už všechny zabil a mám najít pod vodou nějakej portál, ale nic tam nevidim. Dveře pod vodu jsou zaseklý kamenama tak nevim kde najdu ten portál. D9ky moc za radu :)

Mám stejnej problém , zkusil sem i odpověď pod tím ale nic

Dostanu se dycky pod vodou k těm truhlám a tam skončím a nevím jak dál , nahoře po té zdi už sem vylezl a vzal to , ale nevím jak se dostanu do té klece pod tou vodou :(

Odesláno

znam i lepší hry než je tahle

ale god of war je dost dobra hra s dobrym příběhem a grafika taky ujde

Odesláno
a tedka jak je tam ten kun notos the south wind tam taky nwm co mam delat lejzr sem dal na 2 dvere posunul sem sochy na ty kolecka ale zbytek dveri nejde co mam delat pls

ale jde , musíš je nastavit tak aby ti otevřeli další sochy .... na stranách ;)

potom to musíš poskládat tak aby smeřovali na koňa co ti vyjede..myslím že to byl kun uz si to moc nepamatuji ... a potom jit k te sose velke uprostred a zmáčknout tuším ten štít co si dostal ..

Odesláno

pls nevěděl by někdo jak zlikvidovat toho Dark Angela tuším, že někde na konci... vždy mu dám klepku tak že spadne z toho jeho sloupu na kterym stojí a kropí mě vsim možným.. no prostě když už má hrozně málo HP tak spadne a něco černýho a zelenýho na zemi se tam děje a najednou Angel zase povstane a má skoro 25% a to je pořád dokola... nevěděl by někdo jak na to???

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu