Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poraďte PC GAme (BMX)

M0tion

Otázka

Takze hned na zacatku se omlouvam modum. ptze jsem nevedel zda to dat do otazky a odpovedi bo do PC Hry.

Ted K veci Shanim nejakou dobrou gamesu kde se jezdi na BMX,Dirt Bikech, MTB (pste kde se jezdi na jakymkoli kole) nepotřebuju žádné novinky staci kdyz mi řeknete nazev ;) muzou to byt i sarsi hry ale ja nemam ubec ponětí THX samozřejmě nemine ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak hoffmana mam za 5 min. na HDD ale neznate treba este neco kde se jezdi dejme tomu ve venkovnich prostrorech nebo nejakou novinku ? ja nwm ja se posledni dobou sem nehral hry uz asi taky 5 mesicu at to neslediuju a prpadne je neco takoveho na PSP ?

Odkaz ke komentáři

• 0

nejlepší je dave mirra bmx! hra u které jsem strávil hodně času je sice starší ale je hodně dobrá a dají se dobře kombinovat triky :)

na psp je to děs a hrůza !

EDIT: jinak v tom tonny hw je to bmx celkem na pytel ... jak říkám nejlepší je dmb

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu