.Den Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Dalsi hra, na kterou se velice tesim uz po prvnim infu! Nova detektivka od tvurcu dokonale Gyakuten Saiban serie (Ace Attorney / Phoenix Wright). New game by Gyakuten Saiban creator Capcom has announced Ghost Trick, a mystery adventure game for the DS slated for release in 2010. The game is being directed by Takumi Shuu, the creator of the Gyakuten Saiban series. The game is about somebody who was shot dead and has come back as a spirit with special powers. As a spirit he has lost his memory and tries to find out who he is and why he was killed, and he only has a few hours left before he disappears. As a spirit he apparently has to keep saving this police lady detective who was the only eye witness for his death, and there is an extremely short sighted assassin who is really good at sniping at close range after her life. Capcom announces Ghost Trick from Ace Attorney creator With the Ace Attorney series largely behind us, where can we turn for quirky DS mystery titles? Well, why not stick with Takumi Shuu, the director of the series, for his new title Ghost Trick. Just announced by Capcom in the latest issue of Famitsu, the title is slated for a 2010 release, according to Canned Dogs. The main character, Sissel, is dead. Somebody shot him. Yet his spirit has come back from the dead to try and solve the case! Equipped with special powers, the only problem is that he doesn't quite remember everything that happened before he died. He's only got a few hours to live, and so he's got to solve the case quickly and keep the detective alive who's working on his case. I'm sure we'll get more details as the game draws closer to its release date -- and Capcom will likely have some more information when we hit the show floor at Tokyo Game Show. We just have to liquor them up a bit. You can check out the scans from Famitsu down in the gallery to get an idea of what the art will look like. zdroje: zepy.momotato.com , japanator.com Famitsu scan 1: http://zepy.momotato.com/img/0909/ghost1.jpg Famitsu scan 2: http://zepy.momotato.com/img/0909/ghost2.jpg Uz at je to tady! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Tak a mame ji venku. Podle flashoveho dema, ktere bylo na internetu zverejneno mesic zpet, muzu potvrdit ze je to vynikajici hra. Skoda, ze si ji zahraji az po zkouskovem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 a to je anglicky, nebo japonsky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Už i anglicky (U i E, myslím) Po Naspevu už lítaj linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 SF komunita forever, koukam. :lol: Taky mam podobny problem jako kubago...ale uz brzo! :cheesygrin: Jsem na to zvedavy. Jinak, na GameSpotu (ktery uznavam) hra dostala 9, na IGN (ktery neuznavam, ale stejne potesil) ma 8.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Pro DSTT je treba FW 6.45, jinak Ghost_Trick_Phantom_Detective _USA_CR*CKED_NDS-SUXXORS by snad melo fungovat vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ja uz to chcy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 tu je anglicke demo (v browseri) http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/games/nds/ghost_trick_phantom_detective_18194.html vyzera to naozaj peckovo, hned ako budem moct tak to zahram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 tu je anglicke demo (v browseri)http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/games/nds/ghost_trick_phantom_detective_18194.html vyzera to naozaj peckovo, hned ako budem moct tak to zahram :) Aaa to uz jsem hral nekolikrat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 prepac :( len som ho tu nevidel tak som to sem dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Neomlouvej se, já čekám až nahodí fix na DSTT, tak jsem si flash demo s radostí zahrál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 prepac :( len som ho tu nevidel tak som to sem dal :) jo jasne kdyt proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 trany: a ta suxxors verzia ti nefacha? robot pisal ze staci len fw 6.45 a ide to, ci? ja mam akaio takze nemam problem, mna skor brzdia skusky a vela nedohratych hier :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Vypada to celkem dobre, bal jsem se po demu, ze to bude strasne jednoduche (proste pospojovat, co se zrovna nabizi a hotovo), ale zkusil jsem to do treti mise (realne druhe, kde se neco deje) a prekvapilo me, ze pak uz to tak jednoduche neni, je hodne moznosti a musi se udelat ve spravnem poradi. Snad to bude mit i dobry pribeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 kdyz uz konecne bude plna eur verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 tak jeste jednou: - pro DSTT je treba mit firmware 6.45, pak je mozno hrat bez problemu neupravenou verzi - pro ostatni by mela fungovat suxxors verze - suxxors verze na DSTT s FW 6.45 nefunguje, musite mit clean rom UlbrihF: je plna USA verze, to nechces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 tak jeste jednou:- pro DSTT je treba mit firmware 6.45, pak je mozno hrat bez problemu neupravenou verzi - pro ostatni by mela fungovat suxxors verze - suxxors verze na DSTT s FW 6.45 nefunguje, musite mit clean rom UlbrihF: je plna USA verze, to nechces? Ta mi nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 tak uz som chapter 5 a je to naozaj super, ale niekedy je to otravne ked nestihnem nejaku udalost bez ktorej sa nepohnem dalej a musim ist od zaciatku :) ale aj tak odporucam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Uzasna hra. Je celkem dlouha (Jsem u chapter 13 a stale cekam ze uz bude konec. Na netu ale pisou ze to ma celkem 17 casti). Je originalni jak napad, tak pribeh. Mnoho veci nelze udelat jen tak napoprve - je nutne premyslet co udelat aby se pohlo ve hre dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 ja som uz na 15tke :) perfektna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Taky se přidám k nadšeným hráčům :D jojo, unikátní hra na DSku, i když se teď trošku párám v misi, kde mám pomoci utéct vězni...Na návod kašlu, pak je o to větší radost když přijdu na správný pořadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 tak budu asi jediny koho to nechytlo :) dal jsem tomu par sanci, kdyz uz jsem nevedel co hrat. ale to intro me vzdycky unavilo, tak jsem to vypnul. nakonec jsem se jednou prokousal teda i pres tutorial a zasekl jsem se na tom ze jsem se nemohl nejak dostat nahoru. blbnul jsem tam s vetrakem a vlajkou a proste mrtvy bod. tak jsem to vypnul uz natrvalo. pokud ta hra nedokaze zaujmout behem par minut, je to spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Tak jsem to dohral. Uzasny konec uzasneho pribehu :) Nicmene chapu ze kazdeho bavi jine hry. Tady by se dalo rict, ze pokud je clovek fanouskem a hracem Phoenixe Wrighta, tak je to hra pro nej. Ze zacatku se to muze zdat zmatene kvuli samotnemu vysvetlovani principu hrani a "ghost powers" Robot2037: Staci pustit mixer zaroven s vetrakem a skocit na vlajku. Jinak to jsi tomu opravdu moc nedal ;-) Tenhle "ukol" je snad v pate minute hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 to neni pravda, bylo to aspon 20 minut. cteni tutorialu, hledani reseni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ahoj, uz jsem zkousel 2 verze teto hry ale u kazde mam clkem zasadni problem...Nejosu texty ve hre :) Kdyz zacnou prvni bublinkove rozhovory tak jsou prazdne, kdyz si chci v menu vybrat jazyk tak ty kolonky jsou taky prazdne... Mam Acekard 2i s nejnovejsim FW... Mel taky nekado takovy problem?Nehodil by me nekdo odkaz na funkcni verzi do zpravy nebo sem? Dekuji moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.