emosss Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ahoj po mesici si vymyslel ze chche nintendo ktery mi poslal za ipoda( rozbityho, vedel co s nim je na vymenu pristoupil) na zpet... za ten mesic mohl udelat s nim cokoliv takze nemam zajem mu o posilta, co si o tom myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ahoj po mesici si vymyslel ze chche nintendo ktery mi poslal za ipoda( rozbityho, vedel co s nim je na vymenu pristoupil) na zpet... za ten mesic mohl udelat s nim cokoliv takze nemam zajem mu o posilta, co si o tom myslite? nemůžeš ten problém nějak lépe popsat ? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Neni potřeba nic popisovat pokud na to oba přistoupili a oba věděli závady apod. tak to jeden po druhym spatky chtit nemuze (resp. muze :) ale tak ja bych toho chtel....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nemůžeš ten problém nějak lépe popsat ? :D:D koupil sem si ipoda touche( s rosekany m sklem) na sklo sem cekal mesic z ebay pote co mi prislo sem byl tak stastnej ze sem se na to hned vrhl a pri vymene sem urval datovy kabel od baterky... nechal sme si ho spajet u mistra na praxich ale neudelal to dobre porad ipod nesel, tak sem dal na net inzerat ze prodam ipoda( urvanej drat od baterky) palos ze mi ho vymeni za ndsfatko... ja ok tak mi poslal nds ja jemu o tyden pozdejc ipoda( pproblem s penezy) prisel mu a chtel 200kc na opravu ty sem mu poslal v krabici s ipodem ale chtel dalsich 200kc tak sem se na nej vykaslal, ted mi pise ze to chce naspet( po 2 mesicich) nabizel sem mu vymenu kdyz si ho nechal spajet u znamyho a neslo to) ale on nechtel takze ted nemam zajem mu to vymenit... posilal to michalovi, kterej s ipodama umi aten rekl ze je v pi*i z. deska a baterka) coz znamena ze to zkur*il ten jeho znamej, ja sem mu to posilal ciste s urvanym dratem, mistr pajel mikropajkou takze vypalit trafem nic nemohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Pokud je to tak jak říkáš,tak bych mu nic neposílal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regedo Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 je to jehio vina, rizika znal... jde o nějakého nováčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no vy ste si asi necetli topic ktery zakladal palos uz asi pred mesicem kvuli ty vymene ze na tom Ipodu byly najeky skryty vady a ze uz potom ani nefungoval vubec... nekde na foru to jeste je ... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no vy ste si asi necetli topic ktery zakladal palos uz asi pred mesicem kvuli ty vymene ze na tom Ipodu byly najeky skryty vady a ze uz potom ani nefungoval vubec... nekde na foru to jeste je ... :P palos zalozil to tema kd eme vsichni z fora buzerovaly, jedinej kdo se mne zastal bl anonymus( moc mu dekuju ) a jednalo se o to ze sme mu poslal ipoda o tyden pozdejc( problem s penezma ale to uz sme s palosem vyresily ale proste uz me zacina pekne sr*t, proste mu nic neposlu , podle nazoru tady bych ani nemel) a esli bud emit problem at si prijede bydliste zna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Přesně tak vyser se na něj takovýhle lidi sou k nicemu kdyz něco vyměněj a za mesic reknou at jim to navalis zp5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jestli je to tak jak zde píšeš, tak bych palose poslal do p*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nic nechci rikat ale to dalsi 200 bylo zato, ze jsi me okradl jeste vic, nedal jsi mi stojanek ani sluchatka a takovy veci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 promin palosi, ale nato si se mel zeptat predem kdyz si to vymenoval..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nic nechci rikat ale to dalsi 200 bylo zato, ze jsi me okradl jeste vic, nedal jsi mi stojanek ani sluchatka a takovy veci!!! co to kecas?! laskave se sklidni edit: uz se klidnej, dokaz mi ze sem ti to neposlal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 co to kecas?! laskave se sklidniedit: uz se klidnej, dokaz mi ze sem ti to neposlal... jaky sklidni?? jeste ty PM tady mam.. napsal jsem ti a kde sou sluchatka, stojanek..? a ty si rikal aha sry nato sem taky zapomel tak ti poslu dalsi 200 at sito koupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jo klidne sem ti pm dej to mi je jedno ale potom sme ti neposilal dalsich 200kc ale sluchatka novy! a stojan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jo klidne sem ti pm dej to mi je jedno ale potom sme ti neposilal dalsich 200kc ale sluchatka novy! a stojan... ty zes ,mi poslal ty sluchatka a stojan jo? a kde je mam? a kdes mi napsal ze to posilas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ty zes ,mi poslal ty sluchatka a stojan jo? a kde je mam?a kdes mi napsal ze to posilas? tvl uz me to fakt nebavy, nwm kde je mas az najdu podaci listek poslu ti ho, nwm kd emas sluchatka to je tvje vec, proste nintendo ti neposlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tvl uz me to fakt nebavy, nwm kde je mas az najdu podaci listek poslu ti ho, nwm kd emas sluchatka to je tvje vec, proste nintendo ti neposlu coze takovy vymysli? dyt jsi mi nic neposlal!!!!! co si to vymejslis? a ani jsi to nenapsal ze to posilas takze si vymejslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tvl uz me to fakt nebavy, nwm kde je mas az najdu podaci listek poslu ti ho, nwm kd emas sluchatka to je tvje vec, proste nintendo ti neposlu coze takovy vymysli? dyt jsi mi nic neposlal!!!!! co si to vymejslis? a ani jsi to nenapsal ze to posilas takze si vymejslis omfg .... bezte se hadat nekam jinam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ok pls LOCK, jinak CO si teda myslite? delam dobre ze to nevymenim nazpet? a LOCK? navrhy me na pm diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 me teda pride ze palos by o klidne mohl dostat na z5 protoze na Emosse sem slysel jedine spatny zkusenosti ! :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ale já si osobně myslím,že když byl problém hned od začátku,tak si měl rozmyslet hned,že to chce vrátit a ne po dvou měsících :dozey: (já bych to nevracel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ale já si osobně myslím,že když byl problém hned od začátku,tak si měl rozmyslet hned,že to chce vrátit a ne po dvou měsících :dozey:(já bych to nevracel) palos uz si hned po tom zakladal svuj topic a tak nak tam psal ze to chce vratit ale Emoss nechtel... vsichni mu radili at si za nim dojede ale bouzel je to asi nakej mladej kluk... ja teda kdyby se mi stalo neco takovyho tak si pro tu vec hned druhej den jedu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tak jestli to chtěl vrátit hned tak bych zašel za rodiči,určitě by nechtěli mít doma malého ulhaného podvodníka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tak jestli to chtěl vrátit hned tak bych zašel za rodiči,určitě by nechtěli mít doma malého ulhaného podvodníka.... nenene, ja psal ze mu to vymenim nazpet a on ze newi a anonymus na me ze ni vracet nema, klidne si to tema najdete, palos nic nepsal a vraceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.