East Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 potřebuju zjistit co to jsou recovery a kde se aktivují :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 recovery menu... to je jen ten jeden... jinak co kdyby ses podíval do topici pro začátečníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 já to z těch návodů nechápu: vše z raru nakopirovat přímo na kartu a aktivovat v recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 já to z těch návodů nechápu: vše z raru nakopirovat přímo na kartu a aktivovat v recovery Hod odkaz o co se pokousis,pak ti poradime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=37387 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jasně chápeme, ale nejdřív si přečti topic pro začatečníky, pak ti poradíme, a vše pochopíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 toto jsem našel - Theme v PTF formátu - ms0/PSP/THEME (FW 3.70 vejš) (savy můžete stahovat na www.gamfaqs.com ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Nejdriv stahni ten plugin nakoupiruj na koren karty. Vypni psp,pust a podrz R a v recor. menu najed na plugins- cxmb.prx (VSH) - enabled Pak si stahni ty themata a nakopiruj do ms0:/PSP/THEME/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 toto jsem našel - Theme v PTF formátu - ms0/PSP/THEME (FW 3.70 vejš)(savy můžete stahovat na www.gamfaqs.com ) to ma byt co OMG :roll:... jinak mas vubec CFW?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 když to kopíruju na kořen karty můžu to přepsat? cwf mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 když to kopíruju na kořen karty můžu to přepsat? .. jasne ze musis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 mám to překopírované, vpynu psp podržím R a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Nemáš fleshlé psp a proto ti todle nepůjde,jestli mám pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 mám to překopírované, vpynu psp podržím R a nic... vypnout psp a ne do sleep modu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jak se teda vypíná psp???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 East .. jaky CFW mas??podle me nemas flashle psp :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Držíš to tlačítko na vypnutí 3 sekundy a né jednu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 psp mám flešlé, 5.00 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 držet nahoru to tlačítko power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 R je to tlačítko nad trojůhelníkem ne?a tak jak mám dlouho držet ten power jenom zmáčknout ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ne,chvíli ho drž a R je tlačítko v pravém horním rohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nn držet dokud PSP nezhasne, potom to pusŤ, začni držet to R nad trojuhelnikem a jen zmackni power a porad drz R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 už jsem se tam dostal, a tedka to jenom nakopíruju shcémata s tou přípou do psp theme, a kde je najdu v psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 normálně Setiings>Theme settings>theme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 East Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 mám tam jenom classic a original :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FunThomas Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 podržíš ten vypínač nahoře dokud se nevipne, a přečti si ten topic pro začátečníky a taky bys ses mohl podívat do manuálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
East
potřebuju zjistit co to jsou recovery a kde se aktivují :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts