Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s PSN

waasha

Otázka

Ahoj vespolek, mam problem ohledne pripojeni moji nove PS3 do playstation network.. Internet mi funguje NADHERNE, browsim, stahl a nainstaloval jsem si i nejnovejsi system update (3.0) - primo z konzole, takze na netu JSEM. Problem je, ze kdyz se chci prihlasit do PSN, tak mi to po delsim cekani hlasi "Connection timed out". Account jsem vytvoril spravne (to ani splest nejde), prisel mi uvitaci email "welcome to PSN", ktery si paradoxne muzu precist primo na konzoli...Zkousel jsem schvalne zadat spatne heslo, a to mi OKAMZITE oznami, ze ID, nebo heslo je spatne, takze to KOMUNIKUJE, ale buhvi proc se nepripoji..Zkousel jsem to vic nez stokrat (nekde jsem nasel, ze se to ma proste zkouset, ze to tam pusti) - rano, vecer, v noci, nic nepomaha, zkousim to uz 5. den a bez uspechu.

Mam modem Scientific Atlanta Webstar EPC2100R2 od UPC, z toho vedu signal do ASUS WL530g-V2 wifi routeru a s 2mi PC i s PS3 mi NET funguje BEZVADNE..Bohuzel PSN ne a ne nabehnout..

Zkousel jsem i zapojit LAN kabel primo z toho Webstar modemu do PS3 a nastavit Wired connection, vse slo bezvadne, opet jsem mohl prohlizet net, vsechno, ale do PSN me to zase nepustilo...Pokud se pripojuji do PSN z PC, tak vse jde jako po masle, takze account je take validni a funkcni..

Budu vdecny za jakoukoli radu, ahoj!

p.s. mam 80GB PS3 z Killzone2 edice, tj. ta, co uz neumi hry z PS2, s nove nainstalovanym system updatem 3.0.Pred tim updatem jsem bohuzel PSN nezkousel, ten update bylo prvni, co jsem po pripojeni PS3 k netu udelal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ahoj, diky moc za radu, bohuzel to nepomohlo.. O vikend jsem mel moznost vzit ji jinam a tam jsem se po wifi pripojil do PSN bez probolemu, nasosal si par demicek, pohodicka..Takze konzole je v poradku..Ted jsem domluvil s technikem od sony - z CESKE podpory - Ptal jsem se ho, cim je PSN specialni, jestli bezi na nejakych portech, ktere ma muj provider zablokovane a on rekl, ze nevi, ale ze to bude urcite temi porty, a at si napisu na playstation podporu konkretne o porty, ktere jsou potreba a pak at zavolam na UPC a pozadam je o otevreni techto portu..Nevite nahodou nekdo, ktere by to mohly byt (playstation podpora se mi zase ozve za tri dny a nejspis mi to tam ani nenapisou, ale odkazou me na britskou Careline, kde mi technik VELICE rad pomuze, ale za 11kc/min se mi moc nechce..), popripade, jestli nekdo mate kabel od UPC a stejny modem (Scientific Atlanta Webstar EPC2100R2), jestli jste nemeli podobny problem?

Diky MOC!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu