palos Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 zdar tak mam problem... zapnu xbox a bliká červeně, ani se mi nic nezobrazí na monitoru, ovladač se nemůže připojit na xbox (maximalne kdyz ho zapnu tak zapnu i xbox ale jinak neni pripojenej). co mam delat?? za odpoved ktera mi pomuze thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Podívej se jestli máš správně zapojený AV nebo hdmi kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Kolik těch diod svítí? Jedna? Dvě? Tři? Čtyři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 cely kolecko blika cervene a na ovladaci blikaji vsechny 4 ale zelene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tak jestli ti to na xboxu blika všechny tak máš blbě zapojenej kaběl. Vše si znova zkontroluj včetně zdroje aby svítil taky zeleně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Je to kabelem jak jsem psal,ale kdyby mněl zapojený špatně zdroj tak se xko ani nerozsvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 s tim zdrojem to neni ani tak pravda. Koukni se na FAQ xbox.com. Máš to tam napsaný že to může způsobit i zdroj (například svítí červeně apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 diky moc ale ten kabel jsem tam mel i predtim zapojenej... ale ted uz to funguje tak thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
zdar tak mam problem... zapnu xbox a bliká červeně, ani se mi nic nezobrazí na monitoru, ovladač se nemůže připojit na xbox (maximalne kdyz ho zapnu tak zapnu i xbox ale jinak neni pripojenej).
co mam delat?? za odpoved ktera mi pomuze thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.