tedysek Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 čau mám soubor avi ale jsou tam 2 zvukove stopy AJ a cz ale zakladni je AJ da se to nejk prehrat v xku jako cesky??nebo nejak predelat aby byla hlavni cestina?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Určitě,zmněníš v menu videa jazyk jestli jsem dobře pochopil co píšeš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 no jenze to nema menu..to je divx (avi) na komplu to jde v bsplayeru ale ja se chci divat na xku:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Pomocí ovladače :-) Teď nevím pčesně podle jakého tlačítka,zkus to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Lokál máš nastavený na jakej stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 v tom to nejde:-Dto jde jen kdyz mas DVD ale to je divx:-D local na czech rep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 no dej na ovladaci pri prehravani nejaky tlacitko a objevi se ti lista dole no a tam mas takovou notu nebo co tam je momentalne mne rroduje xko tak ti presne nereknu no a kdys na ni najedes a das A tak by se ti mnel zmnenit jazyk no nwm mne to teda moc nefungovalo :D ale treba tobe bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 no ono to funguju jak sem psal jen u DVD ale ja to mam v divx ale uz to tu muzete locknout stahuju Zoufalky znova a uz jen v CZ :-D PROSIM LOCK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau mám soubor avi ale jsou tam 2 zvukove stopy AJ a cz ale zakladni je AJ da se to nejk prehrat v xku jako cesky??nebo nejak predelat aby byla hlavni cestina??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.