birdman Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Ahoj, stáhl jsem si Madden NFL 10 a nejde mi pustit v psp, všechny ostatní hry my vždycky šli.. nevíte jak to? Díky za každou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nemas spatnou verzi?Jakej mas CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nemas spatnou verzi?Jakej mas CFW? zjistim jak? na mě musíš uplne polopatě protože jsem fakt lempl pres psp, vzdy jen dam a hraju..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 settings->system information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 settings->system information system software - 4.01 M33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 updatuj na 5.00 m33-6 a mas klid,ale spis 5.50-GEN-A/B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 updatuj na 5.00 m33-6 a mas klid,ale spis 5.50-GEN-A/B máš někde návod??? prosím.. zboznuju NFL musim to hrat... prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jen si stahni FW a dej to do psp/game/update a z MS spust update...Thx za crdts:-) rad sem pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jen si stahni FW a dej to do psp/game/update a z MS spust update... promin ale abych rekl pravdu... moc mi to nepomohlo... kde to stahnu? kam to vlozim a tak... dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100015 Vloz to do PSP/GAME/UPDATE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100015Vloz to do PSP/GAME/UPDATE... vložil jsem to tam... v tom update je ted jeden soubro EBOOT.PBP oka? jak dál?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 zapni PSP a updatu ze slozky game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 zapni PSP a updatu ze slozky game. chtělo to po mě připojení k internetu když jsem řekl že nemůžu tak to hodilo chybu a nic..:( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 nesmysl... zkusím se s tím nějak poprat a pak ti řeknu jak to dopadlo..;) díky moc ale..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tg1 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 j nz...kdyztak dej PM ,ale az rano,pudu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 musis nainstalovat 5.50 GEN-A jinak hra nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 zkusil jsem to podle tohoto http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 běží instalace už, tak snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 musis nainstalovat 5.50 GEN-A jinak hra nejde takze tech 5.00 co ted davam to nerozbehne jo? tak mi prosim napis jak mam udelat to co jsi mi ted napsal prosim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 stačí baterie 80%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jo staci,ale nebude vadit kdyz pro jistotu nabijes na maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birdman Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jo staci,ale nebude vadit kdyz pro jistotu nabijes na maximum ok diky moc..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.