davidv1468623429 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jaký byste mi doporučili monitor k xboxu 360? potřebuju nějaký levný, jakou odezvu by měl mít, aby se mi nemazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jaký byste mi doporučili monitor k xboxu 360? potřebuju nějaký levný, jakou odezvu by měl mít, aby se mi nemazal? Odozvu? Logicky co najnizsiu. Nad 5 ms ani nekupuj. Monitorov je velke mnozstvo. Zalezi aku ma uhlopriecku, rozlisenie, dyn.kontrast, vstupy. Ak chces sledovat zo vzdialenosti ako na TV, tak monitor je maly. Ak do 1 metra, tak 24" este ujde. Cim vacsia uhlopriecka tym lepsie, ved ide o zazitok z hrania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jn jde o to z jaký dálky na to koukáš ... ale zase nejsem názoru že do 1metra 24"eště ujde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 OK, zle som sa vyjadril. Do 1 metra na 24" je OK, vsak uz ani vacsi monitor snad nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 No,tak ja taky ted kupuju monitor a asi pujdu do 22" vic uz stoji az moc penez no...bylo by dobre aby to melo alspon DVI a nejlepsi samozdrejmne HDMI vstup...a pokud chces neco levneho kup normalne 19" VGA do 2 tisic...ale zase daz 700Kč za kabel..no na aukru se da sehnat i za 200-300... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anyndur Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 24" se daji bez problemu sehnat v dobry kvalite za cca 4,5k ,....jsou i 30" ,...ale to uz jsou solidni palky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jo to daji ale ne kazdy ma 4,5k na monitor...ja treba ziju s narozenin a vanoc...a obcas brigada takze jsem rad ze vubec bude neco za 2-3k :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidv1468623429
Jaký byste mi doporučili monitor k xboxu 360? potřebuju nějaký levný, jakou odezvu by měl mít, aby se mi nemazal?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.