ste78 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zdravím, máte někdo nějaké vaše osvědčené cviky na zablokovaná záda? Tohle je masakr, já jsem úplně roz*ebaný.. Lopatky a krk.. Chci to napřed zkusit rozhejbat než nasadím dorsiflex apod.. díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Spíš si nejdřív zajěď k doktorovi na ostřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Jo v Pondeli si zajdi k lekari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 taky tě může někdo prokřupat - ale nenech se jen tak od kámoše, ale od někoho, kdo ví co dělá (nejlíp fakt ten doktor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zkus si napustit teplou vodu do vany a lehni si do toho na nějakou dobu, hodně lidem, co znám se to pak povolilo;). Ale určitě záda posiluj, to je nejlepší prevvence. Třeba co znám, lehneš si břichhem na koberec (nebo nějakou karimatku) dáš si ruce za hlavu a snažíš se zvedat celou vrchní částí těla co nejvýš, pak to taky můžeš dělat do stran, ale musíš to dělat pořádně, aby to mělo smysl:). Každopádně to pomáhá:). Pak jsou takové ty uvolňovací cviky, že po každém cvičení se předkloníš, ruce spustíš podél těla a tím si ty záda zase uvolňuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zkus si napustit teplou vodu do vany a lehni si do toho na nějakou dobu, hodně lidem, co znám se to pak povolilo;). Ale určitě záda posiluj, to je nejlepší prevvence. Třeba co znám, lehneš si břichhem na koberec (nebo nějakou karimatku) dáš si ruce za hlavu a snažíš se zvedat celou vrchní částí těla co nejvýš, pak to taky můžeš dělat do stran, ale musíš to dělat pořádně, aby to mělo smysl:).Každopádně to pomáhá:). Pak jsou takové ty uvolňovací cviky, že po každém cvičení se předkloníš, ruce spustíš podél těla a tím si ty záda zase uvolňuješ. Ta vana ti to kolikrat pry jeste zhorsi tak nevim podle toho co sem slysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Díky za tipy.. Mno mě se nechce dneska letět na pohotovost, takže půjdu k doktorce až zítra, tak jsem zatím nasadil ibalgin a límec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.